Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni2360

    Topikgazda

    válasz silboy #13213 üzenetére

    De be lehet hisz látod a képen, hogy már töltöttem le és most is seedbe van 3 torrent. Eléggé nehézkes pl nem szabad a wifit kiválasztani hanem a Network Usage alatt a 3. sort : Anyy aviable network-t kell választani ez fontos a mentés végett.
    Egér kell hozzá vagy a táv egere.
    A Downloads-nál jobbra lent + ikon>T ikon és ott lehet hozzá adni a torrent fájlt (oda kell menteni a torrent fájlt) fent az elérési út, és aztán a felugró ablakban jobbra fent (az egér-kéznél) választani a HDD-t. Mivel nem tudok angolul elég sok időt elszórakoztam mire rájöttem mit hogyan kell csinálni. Még most is van több funkció amihez nem értek. Remélem sikerül megoldanod.
    -----------------------------
    A Z9S és a tied ugyan az, ás annak nem lesz már fordítása mivel kifutó termék és még az újjal sem végeztek olyan lassan adják ki a fordítandó anyagot mintha a fogukat húznák. :W
    A beállítások Network oszlopában nekem nincs Samba sor.- Nálad még nincs SAMBA szerver mivel OPENWRT van a boxon. Azt kell beállítani, hogy elérd a HDD-ket.
    El tudod érni egy böngészőben ott könnyű a beállítása.
    Keress rá a neten már 15 hónapja, hogy használtam. Ha jól emlékszem az Android beállításoknál a továbbiaknál található. keresgéljél.

    [ Szerkesztve ]

    Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Új hozzászólás Aktív témák