Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PPatrik

    aktív tag

    Sziasztok!

    Most szeretnék ilyen kamerát venni, méghozzá elég gyorsan. :D
    2 hét múlva egy 2 napos laza bicótúrára kéne, nonstop szeretnék felvételt csinálni, majd utólag izgibb részeket összevágni, köztük pár timelapse szerű átvezető résszel akár. Hát nem tudom milyen lesz, picit izgulok, mert másfél napom lesz érkezés után megvágni, és nem is a 'nagy gépemen', hanem csak laposon. Remélem hangulatos filmecske lesz belőle. :) Az útvonal, táv még nincs véglegesítve, indulás Dujv, érkezés Keszthely, közben pedig pár kitérő. Tervezett táv 5-700km ;] ( nem elírás :B )
    Szóval ha tudnátok tanácsokat adni a beteg tervem kivitelezéséhez (pl honnan vegyek kamerát akár még a héten, milyen sd karit kapjon, hasonlók) akkor azt nagyon szívesen venném. :)

    Első körben arra gondoltam, hogy vízálló tok nélkül mennék, 2 darab 20Ah powerbankot vinnék ( meg még 2 10+Ah-sat tudok kérni, ha kell, csak ugye ezeket el is kell cipelnem.) És ezekkel raknám fel:
    http://www.sjcammagyarorszag.hu/Atalakito-konzol-normal-fenykepezogephez
    http://www.sjcammagyarorszag.hu/Fem-biciklis-kormanykonzol-hosszitott-nyeregge
    Ha esik akkor úgyis bukta minden, mert ha alszom pár órát az is útszéli bivakozás lesz, ez pedig nálam még nem kompatibilis az esővel :D
    Kártyából pedig 2 darab 64gb-osat vennék, + van már egy 32es, végülis 720p30-al megelégszem, de hirtelen ahogy számolom nem lesz elég. Sajnos menet közben lemásolni nem fogom tudni, de Keszthelyen fog várni a laptopom, amire a fele sem fér rá... Szóval usb 3.0-ás külső házat is vehetek, hogy abba átkerüljön a mostani külsővinyó. Összkeret mindenre 60k. :W

    Előre is köszönöm a segítséget! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák