- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeey90
tag
válasz adamfriday #1000 üzenetére
Pont akartam sikítozni... vélemény? rá frissíthetünk vajon?
-
maj-viktor
őstag
válasz Norbeey90 #1001 üzenetére
Mér ezért is jobb, mint az SJCAM, így kell kinézni egy fw frissítési log-nak....
(SJCAM-oknál sajnos elég nagy a káosz Xiaomi-hoz képest... a fake SJ-k meg már ne is beszéljünk... ahhoz még fw-t se találsz)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
adamfriday
senior tag
-
szel.balazs
csendes tag
Valakinek nincsen véletlen valami leírása a csipogásokhoz? Mert nem tudok rájönni mi lehet a gond!!
-
dvnce
csendes tag
Itt a fórumban olvastam valakinek az ajánlását, "jozron" ebay-es eladó termékeiről (2Ronz vízjel van a képein). Ma jött meg a tőle rendelt Samsung SDHC Class10-es 32GB-os memóriakártya a Yi-be. Egész jó időt futott mert Kínából 6 nap alatt ideért és az egészért ~4300Ft-ot fizettem.
Mivel a Banggood UK raktárból a kártyától korábban rendelt Yi még nem jött meg így nem tudtam belepróbálni de telefonnal megnéztem legalább a valós tárhely méretet, ami 29,8GB szerintem ez normális, kollégám szerint kevésbé. Vélemény?
A lényeg hogy ha valaki kártyát akar venni és nem tegnapra kell hanem ráérősebb, akkor tudom ajánlani én is a fent említett illetőt, bár azért még nem kiabálom el kíváncsi vagyok hogy teljesít majd a kamerában. -
-
róland
veterán
válasz adamfriday #1008 üzenetére
Mert több mentett témám már nem lehet, s egyéb témák hozzászólásai miatt eltűnne ez a topic. (Tudod, van olyan téma, ahol leginkább read only az ember.)
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
sambenez
addikt
válasz adamfriday #1003 üzenetére
Már van 1.7-es app.
-
Daywalker
addikt
Nekem nem teljesen ilyen, mert SD-adapter is van mellé, meg EU-s. Amit a fórumtárs írt, azzal a programmal teszteld le. Ha megvan a valós kapacitás és a sebesség is rendben (nekem vmi 40/20 MB/s-ot dobott), akkor eredeti...
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
martin555
aktív tag
-
maj-viktor
őstag
Ahogy előttem írták, egy h2testw tesztet futass le... az a legbiztosabb! (a fake kártyákat is 32GB-nak látja a Windows, stb. rászitáznak 32GB-ot, közbe a valós kapacítás 8GB és így folyton elvesznek a felvételek)
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Norbeey90
tag
Le is futtattam gyorsan a kamera mellé kapott Sandisk-et 16gb elvileg class10
The media is likely to be defective.
14.8 GByte OK (31098505 sectors)
187.5 KByte DATA LOST (375 sectors)
Details:0 KByte overwritten (0 sectors)
13 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 26 sectors)
174.5 KByte corrupted (349 sectors)
0 KByte aliased memory (0 sectors)
First error at offset: 0x000000000e04a090
Expected: 0x4dbcf5ebbe772190
Found: 0x7dbcf5ebbe772190
H2testw version 1.3
Writing speed: 10.3 MByte/s
Reading speed: 9.59 MByte/s
H2testw v1.4 -
Norbeey90
tag
Mennyi idő alatt frissül az uj firmware? Mert a kamera már vagy fél órája pittyeg kezdek aggódni.
-
OldJazz
újonc
ilyenkor gondolom okosabb hogyha nem kapcsolom ki, bár nem tudom mikor fejezi be. Telón azt írja 100%, de ezen kivül semmi.
-
martin555
aktív tag
-
skyli
senior tag
Yi kamera 67,29$ - gearbest
Lencsevédő sapka 0,99$ - geekbuying
Kingma vízálló tok ajándék átalakítóval 11,02$ - aliexpress
Fejpánt 2,29$ - aliexpressVárom már, hogy megjöjjenek ha kicsit utánanézünk, mi hol olcsó, elég alacsony árakon ki lehet jönni
[ Szerkesztve ]
-
martin555
aktív tag
-
kenny123
addikt
Heyyo.
Használja valaki a kamerát ios eszközzel? Régen valahol irták, hogy ios-al elég keményen késik az élőkép, ez még mindig fent áll?
Nagyon szemezek a kamerával, picit must have dolog. Mondjuk nem hardcore szinten használnám, de ha lehetőség adódik akkor inkább valami céleszközzel készitenék frankó felvételeket nyaraláson, ilyesmi.yo
-
MittuDomain_
őstag
Valaki erre?
A leglényegesebb az egészben, hogy nem droidos telóval, de android app-al (BB Z10) rendben megy-e a kicsike?
ps.: meg elkészülhetne már az az első hsz, hol érdemes venni, mik a baba tokok, ki lehet-e fogni pl eBay-en 2000,- Ft alatt jót...
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
adamfriday
senior tag
Megjött az 1.8-as app. Élesítették az új funkciókat: video time lapse, 16:9-es 13 megapixeles fotó.
@MittuDomain_: holnap ki tudom próbálni egy Z10-el vagy Z3-al.
[ Szerkesztve ]
-
SLC09
tag
Ti nem küzdötök olyan problémával, hogy 1080p 60fps-nél néha leesik az fps 30 körülire? Meg sokszor a videón szinte észre sem lehet venni, csak nem annyira folyékony, de amikor le van lassítva a felére, akkor már mondhatni, hogy szaggat. Meg hirtelen fényváltásoknál fehéren villan egyet a kép. Majd töltök fel egy sample-t.
-
SLC09
tag
Itt egy videó, bár a kamera nem igazán a legideálisabb pozícióba néz De FPS drop és villanás is van a videóban. FPS dropot és villanást itthon a sötétebb szobámban is tapasztaltam, de jó fényviszonyok között robogón is találkoztam már vele, de ott legalább nem villan. Sample
-
vadkörte
addikt
A(z utóbbi pár) nap nagy kérdése.
Honor és EU raktár, így tuti nincs plusz költség, de 100$(!) teljesen lenullázom a PP-om. vagy Banggood*/Gearbest (19párszáz Ft). Gearbest számomra ismeretlen, Banggood-ról már többször rendeltem Cserébe fennáll a tréfázás lehetősége. Igaz még tréfásan is olcsóbb, mint a Honorbuy ráadásul a pluszköltséget sem azonnal, hanem az átvételkor kell kicsiengetni és így talán még tokra is maradna kess...*: Banggoog-on is van UK Warehouse, de ott is 100$
Üdv. V. Körte
-
maj-viktor
őstag
válasz vadkörte #1034 üzenetére
Hát ez mindigis így volt...
Kína és tréfa... hosszú szállítás
Vagy EU-s de drágább és nuku vámmacera...(értékesebb csomagok esetén én már inkább az EU-t keresem... sok csomagot "megfognak")
(#1035) SLC09
Hol vetted!? Külföld!? Aliexpres!? (az teli van fake kártyákkal)
Sajnos nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy SD kártya esetén (pláne külföld esetén), első lépés: H2TESTW lefuttatása[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
szel.balazs
csendes tag
Érdeklődnék, hogy esetleg valaki más is küzd csipogásos problémával, mert akármit csinálok már 1 hete csak csipog a kamera. (csipp, szünet, csipp-csipp, szünet)
-
eddie1978
senior tag
válasz adamfriday #1030 üzenetére
Video timelapse hogyan működik? Timelapse nálam ugyanúgy fotósorozatot készít
-
vadkörte
addikt
válasz maj-viktor #1037 üzenetére
Ha 1-2.000 Ft-ról szólna akkor nem is foglalkoznék vele. Jelen estben az EU-s raktár akár +30-50$-is jelent. Így már nem gyerebe. Kína lesz.
Az SJ4000 kiegészítői a tok kivételével - kormánytartó, hevederek, autóstartó és töltő(!), stb... - kompatibilisek? Értem ez alatt, hogy ha egy ilyen tok alá nem Yi-s, hanem SJ-s cuccokat veszek tudom használni?[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
MittuDomain_
őstag
válasz adamfriday #1030 üzenetére
Köszönöm, nagyon várom a választ.
Lehetőség szerint szánj rá 5 perccel többet, és ne csak a funkciókat próbáld végig, hanem a kapcsolat stabilitást, lag mértékét...#1034: banggood-on csak 89$ a UK warehouse, állandó -10$ kuponos akció van, görgess kicsit a termék leíráshoz, első sorok egyike
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
sambenez
addikt
válasz szel.balazs #1038 üzenetére
1.2-es FW-t próbáltad felrakni?
-
eddie1978
senior tag
válasz adamfriday #1045 üzenetére
Köszi. Levagyok zsibbadva. Egy darabig még el nyomogattam volna.
-
SLC09
tag
válasz maj-viktor #1037 üzenetére
Eredeti, magyar forrásból. És a villogást már az élő wifis képen is látom.
-
vadkörte
addikt
Uraim!
Mint a Reichstag...
Kamera + piros gyűrűs tok megrendelve.
Már csak várni kell... Türelemmel!
Aztán még pár kiegészítő (autós tartó/töltő, kerékpáros bilincs, hurcibálós tatyó, stb...) és némi 8GB-nál nagyobb mSD kell. De ez majd a következő pénzügy tizenketted évben.Üdv. V. Körte
-
Ultrazord
tag
hello
ez a kamera nem úgy volt hogy tok nélkül is vízálló? csak nekem ez rémlik, tudtok valami linket erről?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest