- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antosz
tag
Van más app amivel jobb ez a szar?
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
Antosz
tag
Mondjuk ez érthetetlen. Szar az app.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
kbyte1024
veterán
Üdv, beszereztem tegnap egy ilyen kütyüt, nem valami aktív a topik
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Dimond G
senior tag
Iphone-on az apban lévő online számlapoknál jól látom, hogy egynél sincs AOD számlap? Vagy nagyon kevésnél.
-
blagolf
senior tag
Micsoda sajátos, egyedi megjelenés!
Üdv, Zoli
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz 7Heads Drago #36 üzenetére
Őszinte leszek: passz. Az a baj, hogy tapasztalatom / véleményem szerint a transzflektív vagy MIP kijelzős óra lenne neked a jó (üzemidő, és általában az ilyeneken használt nagyobb betűméretek miatt), de olyan már ritka mint a fehér holló (szögletesből az Amazfit Bip volt talán az első és az utolsó).
Persze vannak gyártók (Garmin, COROS) akik vagy csak ilyet árulnak, vagy a termékpalettájuk egy jelentős része ilyenből (de azok is kerek órák) áll, de ezek nagyon nem a budget kategória.
Gyere át ide, és szerintem itt is tedd fel a kérdésed, hátha ...[ Szerkesztve ]
-
strogov
senior tag
válasz 7Heads Drago #36 üzenetére
Szerintem ne válts band 5-ről. Teljesen jó darab. FW is stabil már. Mi Band 7 pl. pontatlanabb pulzus értéket ad tesztek szerint. Xiaomi Watch Lite volt kezemen. Az se volt rossz, de mi band 6 nekem stabilabb volt.
Ha pulzus érdekes akkor huawei-nek jó az algoritmusa minden árkategóriában. Huawei Watch Fit 100 USD alatt a legpontosabb. Van pultjuk MM-ben ott meg tudod nézni milyenek.
-
7Heads Drago
veterán
válasz <Adamsky> #34 üzenetére
És ha nem érdekel az NFC akkor mi jöhet számításba ami olcsó és nem ver szét az ideg vele? (band 5-nek egész stabil a BT kapcsolata, rosszabat nem szeretnék)
1,5 collos közel kocka kijelző már biztos elég lenne stabil szíjjal. (fizikai munkát végzek)[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Ipse89
tag
Maradok a Mi Band 5 nél főlleg ha az utód még pontatlan is bizonyos funkciókban
Lenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz 7Heads Drago #30 üzenetére
Dehogy volt hülye kérdés! Max. annyira, mint az én igényem egy olyan telefonra, amiben nem csúcs SoC van, de azért tisztességesen össze van rakva, jó minőségű kijelzővel bír, van benn elég RAM/storage, nfc, 6-os wifi, vezetékmentes töltés, de nincs a hátulján 8 lencsés kamerarendszer. De, említhetném a "lyuk / sziget mentes" kijelzőt is.
Másképp: manapság az eszkimóknak is eladják a klímát az autóba (hiába semmi szüksége rá), mert mondjuk része az "elektromos csomag plusz"-nak.
Vagyis hiába filléres dolog valami, csak mással együtt - általában jóval drágábban - fogod csak megkapni. Ilyen ez a pop-szakma."Sajnos Raiffaisenes vok. És egy hitel miatt még csak váltani se tudnák."
Akkor marad a Revolut. Vagy a Curve. Annak ellenére, hogy előbbi macerásabb, én inkább azt ajálanám, mint az elvileg könnyebb, de kevésbé megbízható Curve-öt.#29 kbyte1024
"+1 az egész hsz-re amit irtal"
Köszi![ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
Továbbra is azt tartom, hogy a Huawei Watch Fit mellett nem sok értelme van. Főleg, hogy a Huawei Health már rég túlnőtte a Mi Fitet úgy nagyjából mindenben.
Vamos a la playa.
-
Looserke
őstag
Mi az óraszámlap neve a teszben lévő Huawei Watch 3 Pro-n?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz 7Heads Drago #25 üzenetére
Félre ne értsd, de ...
Nem tudom mi a szakmád, de ha a számítógépekhez (is) értesz picit, akkor ezt érteni fogod.
Szóval a kedvencem, mikor ismerős megkeres azzal, hogy kellene a gyereknek egy számítógép. De, semmi komoly, csak játszani szeretne rajta a kis srác
Picit talán sántít a hasonlat, de az órás fizetés megléte kissé hasonlít az előbb felvetett példához. Mert ugye millió "okos" óra / karperec kapható, de eleve csak pár gyártó egyes (!) termékével lehet fizetni. Amivel pedig fizetni lehet azok általában nem a termékpaletta alján leledzenek. Szóval ilyen nincs, és nem is lesz, hogy nekem csak az értesítések kellenek meg a fizetés.
Tudtommal a legolcsóbb megoldás a Xiaomi band-jei és órái. Tudtommal: Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 és Xiaomi Watch S1 Active. Ezek közül egyik sem szögletes, és a jó szem ezekhez sem árt. Vannak még a Samsung termékei. Ezek között nem tudom, hogy van-e szögletes, de mivel a Samu dobta a Tizen-t, és WearOS-re váltott, ezért üzemidő okán úgysem jöhet neked szóba egyik sem. Van az "alma", ami ugyan szögletes, de a "saszem" ezekhez se árt, és hát nem tudom, hogy ennyi pénzt ki akarsz-e adni azért, hogy órával fizethess. Az üzemidő itt sem túl acélos (értsd: ku*va messze van az 1-2 héttől).
Aztán ott van a Garmin. Üzemidőben nagy általánosságban ez a legtutibb, bár itt is nagy a szórás. Ami neked esetleg szóba jöhet az a Venu Sq. Szögletes is, fizetni is lehet vele, kis szerencsével elmegy 6-7 napot. Olcsónak persze ez sem olcsó, és egy csomó olyan dolgot itt is megveszel, amit jó eséllyel nem fogsz használni. -
strogov
senior tag
válasz 7Heads Drago #23 üzenetére
"Szögletes kijelző, 1-2 hetes üzemidő, tudjak vele fizetni ios-on és droidon is"
Én garmin-t vennék (garmin pay óra), ezen kívül K&H elfogadja a xiaomi pay-t. Elvben bármelyik xioami pay eszközzel. Anno a bejelentésben Mi Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 és S1 Active eszközök támogatása szerepelt. Most az oldalukon explicite xiaomi pay van eszköz korlát nélkül.
Nekem mi band 6 volt azt mint fent írtam szerettem ... annyira, hogy vettem egy AW-t, mert rájöttem, hogy ebből többet is el tudnék viselni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 7Heads Drago #23 üzenetére
Tudok szögletes órát javasolni, de azt max 2 naponta tölteni kell 😁
-
7Heads Drago
veterán
Milyen órát javasoltok?
Szögletes kijelző, legalább 1-2 hetes üzemidő, tudjak vele fizetni ios-on és droidon is és lehetőleg olcsó legyen.... Jelenlegi mi band 5 kijelzője pici és nem tudom elolvasni már szemüveg nélkül az értesítéseket. Nekem az összes többi tudása haszontalan az óráknak.
Tetszene ez a band 7 pro, kár hogy nem lehet vele fizetni.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
rebugra
aktív tag
Ha választanátok akkor ez a XIAOMI Smart Band 7 Pro
vagy a xiaomi mi watch?
[ Szerkesztve ]
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #8 üzenetére
Miért, ha meglátod hogy Xiaomi szót a címben, nem tudod egyből a Verdiktet? Évi max 2 csúcstelójuk hozza a kötelezőt, minden más gyakorlatilag kuka, amihez hozzá nyúlnak.
-
tixem
addikt
kár érte
off: nemrég bemutatott redmi watch 3-ról, netán a realme watch 3 pro-ról van valami nfó? Utóbbiról több helyen is írták, hogy jön EU-ba de még mindig semmi, pedig 30 ezer körül ezek most igencsak jó vételek lennének.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
max05
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
noon.hu
-
7Heads Drago
veterán
-
<Adamsky>
nagyúr
... és akkor azt is tedd hozzá, hogy úszásra alkalmatlan. Ugyanis, amit a tesztben is írnak, hogy "a gombok hiánya vizes környezetben lehet korlát", nos az nem lehet, hanem biztos. Aki próbált már vizes kézzel érintőképernyőt használni, az tudja, hogy miről beszélek.
Egyébként, aki elmagyarázza nekem, hogy ez mitől band, és pl. egy Huawei Watch Fit 2 mitől óra, az előtt kalapot emelek. Oda akarok kilyukadni, hogy ez a két kategória már rég "összecsúszott". Én egy ekkora kijelzővel szerelt "izét" biztos nem neveznék "band"-nek (karperec, karkötő).
-
strogov
senior tag
válasz Luck Dragon #12 üzenetére
Ezzel fél éve én is így voltam. ~20 éve nem hordtam órát.
Vettem egy MiBand 6 NFC-t. Elsősorban azért mert sokszor nem vettem észre a telefon rezgését híváskor. Ezzel lehet fizetni K&H kártyával, és nyáron időnként jó telefon és tárca nélkül mászkálni. Nagyon szeretem (teams) hívásértesítőt. És már csak lehalkítva megy a telefonom. Úgyhogy meggyőzött.
Vettem egy apple watch se2-t, mert az az edzést és alvást is jól méri. Szinte tökéletesen érti a diktálást, úgyhogy mostmár kicsit megbántam, hogy nem ultrát vettem ... de majd legközelebb. Bármelyik üzenetküldőn tudok válaszolni. A medencéből se kell kimászni ha hívnak, és bent hagytam a telefonot.
Most voltunk telelni kicsit. 1 hétig a szobában volt a telefon. Még az állatokat is meg tudtam nézni, hogy rendben vannak-e.
Ma is meglennék watch nélkül, de mostmár hiányozna. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
Ricardo
titán
Kár érte, akár használható is lehetne.
De így.
" A gyenge pont a lépésszámlálás: meglepően alacsonyabb napi és edzéshez köthető adatokat figyeltem meg a Watch 3 Próhoz képest, úgyhogy sétáltam öt percet, szépen leszámoltam fejben a lépéseket, és a Band 7 Pro 40%-kal alulkalkulált. Van mit finomítani."És akkor it van ez.
"Az órával hivatalosan 110 különböző tevékenység követhető,"
Első körben azt kellene megoldani, hogy egy sima sétánál pontos legyen.
Amíg egy ilyen alap dolognál, sem képes még a felét sem lemérni a ténylegesen megtett lépéseknek, viccesen hangzik hogy 110 különböző mozgást is tud követni. -
ro3000
tag
"Adott megannyi, interaktív óralap és kismillió telepíthető alkalmazás," Ez azért barokkos túlzás. Attól, hogy néhány alkalmazást, amit az órára lehet telepíteni (soknak értelme sincs), nem teszi jobbá. Elsősorban a szenzorok, és ezek jeleinek a feldolgozása miatt lehet jobb egy "okos óra". De pl. a Huawei okosórái, látványosan sokat mérnek lépésszámnak. Szóval nem feltétlen több egy okos óra, csak más.
-
Ezek az okos órák , karkötők még mindig nem tudtak meggyőzni arról, hogy kell nekem ilyen .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
johnny500
tag
válasz vadászcsiga #8 üzenetére
Szerintem nem rossz. Ha valami nagyon rossz, megsem kell nyitnom
-
Izland`
tag
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
+1
Nem régen vettünk a családban egy GTS3-t, 39ezer forintért. Nem egy liga a két eszköz. -
vadászcsiga
félisten
Olyanra még nem gondolt a szerkesztőség hogy nem ír véleményt rögtön a cikk címében? Derüljön ki inkább az írásból. Hosszú ideje rá sem kattintok a friss tesztekre mert már rögtön ráhúzzátok a vizes lepedőt.
-
PowerBuldog
veterán
Redmi band pro-m van aminek ugyan ilyen módszerre működik a szíjja. Néha falhoz tudnám b*szni az egészet annyira rossz ez a sima "kapszulás" Band-ekhet képest. Reggel a pulóver felvételnél is képes kicsatolódni a kezemen...
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
scyllarus
veterán
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
Tavaly 25-ért vettem a GTS 2e-t, ami minden szempontból jobb ennél.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Solar Eclips
tag
válasz TechMagneTic #3 üzenetére
Nem, szép egyedi design. az apple likeolta
-
TechMagneTic
tag
Huawei Watch Fit, Te vagy az?
-
UHHH
senior tag
Asszem maradok a mi band 4-nél.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Digitális Állampolgárság Program
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Eladó OnePlus Watch 2R Gunmetal Gray (fekete) okosóra - bontatlan (Alza-s)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- galaxy watch 5 pro titanium hibatlan bestbyte garancia 2025 07
- HONOR Band 5 oliva zöld eladó!
- Apple Watch Series 7 45mm Graphite-Stainless Steel and Ceramic-Sapphire Crystal-Cellular+GPS
- Huawei Watch GT5 Pro Elite Titanium
- Apple Watch 10, JetBlack, 46mm, Gps+Cellular ( esim ) , 100% akku , karcmentes, 2027-10-ig garancia