- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
Az utóbbi időben borzasztóan lassú, szaggatós lett a telefon, nehezen reagál. De TÉNYLEG! Korábban ilyen nem volt.
Amik megvoltak:
újraindítás
felesleges progik törlése (jelenleg a 64 gb-ből 24 szabad)
gyosítótárazott adatok törlése
biztonság appon belül mindent lefuttattam
widgetek törlése, egyetlen darab maradt (időjárás)
automatikus frissítések kikapcsolvaNem javult a helyzet. Gyári visszaállítás vagy mi segíthet?
Illetve egy ettől független kérdésem is lenne. Miért tiltja le a rendszer random a gyári Mi Browser-t? Állandoan engedélyeznem kell manuálisan a Play Store-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Eladtam a Note 5 Pro-mat, amit a vásárló nem akart elhinni, hogy az, mert Note 5-ként írta az Android, de mondtam, hogy itt ilyen nincs is, az csak az indai verzió, és ez a 2 gyakorlatilag megegyezik.
Ő meg mondta, h vett a Lurdyban olyat, amire kiírta rendesen, hogy Note 5 Pro, az nem tudom hogy lehet. Meg tudnátok erősíteni?
-
dugo_
veterán
válasz Dinter #26152 üzenetére
Erre feliratkozom.
Én is Pro/Global néven futónak tudtam és itthon így is árulták. Nekem is csak sima Note 5-öt ír, és a kiolvasott specifikációk szerint ez valójában a Note 5 AI Global verziója lehet. Nem is tudom, hogy valódi Pro volt-e itthon. (Hálózatban, előlapi kamerában,memóriában tér el).
[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
válasz Dinter #26154 üzenetére
Lehet a sima 5 Plus/Note 5-tel keveri, de az egyértelműen más telefon.
[ Szerkesztve ]
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok webshopot ajánlani, ahol még lehet kapni Note 5-höz üvegfóliát és összecsukható telefon tokot? Fóliát még találok, de tok eddig nem jött össze. Köszönöm.
-
emre
veterán
A modellszám alapján egyértelmű lehet, ez pedig megtalálható a telefonról / összes jellemző pont alatt.
Illetve még a gyorstöltés verziójában láttam különbséget az általad említetteken kívül.Ami egyébként ismét egy zavaró tényező, mert annak idején a pro változatnál írták a QC3 gyorstöltést.
Note5 AI global:
Models M1803E7SG, M1803E7SH
Quick Charge 3.0Note5Pro:
Models MEI7S, MEI7
Quick Charge 2.0[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
banda1981
aktív tag
Ki kell deríteni, mi a kódneve a Note 5pronak......
Ha megegyezik a Whyred-el akkor nencs miről beszélni......Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
xabolcs
őstag
Temperalt uvegbol mattott kerestem, de csak fenyeset talaltam
Tokbol pedig veletlenul akadtam az eredeti Mi kemenytokra. Nagyon feszes, nagyon illeszkedik, szinte mar a telefonhaz jon szet, ahelyett, hogy a tok jonne le.Tok: Original Xiaomi Redmi note 5 case Global Version note5 back cover hard pc + fabric soft inner fiber case Redmi note 5 pro case
Uveg: protective glass redmi note 5 pro screen protector tempered glas for xiaomi readmi not 5a prime plus ksiomi not note5 a5 globalAz uveg atlagos.
A tokon, 3 honap hasznalat utan mar vannak foltok, ahol lekopott a matt reteg, s kilatszik a fenyes muanyag.Persze orulok, hogy egyaltalan talaltam hozza barmit is!
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Frankye
csendes tag
Sziasztok,
SD kártya vásárlás előtt állok és egy olyan kérdésem lenne, hogy a telefon kezeli e a microSDXC kártyákat? (64 GB-osat szeretnék, abból csak ilyet találtam mindenhol)
Az előző SD kártya amit használtam microSDHC volt (16 GB), azt felismerte, ment vele. -
lelkes73
csendes tag
Sziasztok.
Miui 10.3 van a telón,érdemes frissíteni 11.3 PEIMIXM re?
Köszi a válaszokat -
didros
senior tag
Mit gondoltok, jön még erre a telóra MIUI 12 OTA-n? Jó ideje nem frissült már...
-
törölt tag
Sziaszzok!
A problémám a telefonnal az hogy az újjlenyomat olvasóm megszünt mükődni,gyári MIUI 12 és custom rom alatt se tudom mükődésre bírni. Megéri kicseréltetnem vagy tegyem el a fiók mélyére a telefont?
-
törölt tag
válasz didros #26175 üzenetére
Ha indiaira volt rakva a régió és MIUI 11.3.0 volt rajta akkor ajánlotta fel a 11.0.5-öt,onnan tudom hogy én is eljátszottam ezt,de a MIUI 12-t nem találta már meg akármelyik régióra is raktam,a megoldás a BL nyitása majd a MIUI 12 Fastboot ROM letöltése volt és telepítése,de annyival nem jobb mint a 11.
Megvárom az Android 12 LOS vagy HAVOC OS ROM és felrakom és megy ameddig megy a telefon....
[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
válasz didros #26175 üzenetére
Volt egy kis idő amíg engedték frissíteni rá. Aztán visszavonták, mert (állítólag) bugos.
Nekem talán indiai régióra átállítva jött le anno.
Nem ettől a frissítéstől, de egy ideje totál hülyén működik a fényérzékelő.
Elején semmi gondom nem volt vele, most meg néha csak lesek ahogy fel vagy leveszi a fényerőt. (ja látom már jött válasz)[ Szerkesztve ]
-
-
tillatrilla
senior tag
Hűséges vagyok még én is a RN5-höz,mint még páran itt
Gyári rom,aksi idő is elég jó még.Döcögés néha jellemző.
Mivel a gyári appban lévő hívásrögzítés nekem sem megy,felraktama True Phone app-ot. Ezzel az a bajom,hogy a saját hangom rögzíti,a másik fél hangját viszont nem A munkámhoz viszont fontos lenne. Amúgy kinézetre,gombok funkciójára nincs panaszom. Valaki próbált már működő,használható hívásrögzítő appot?Üdv: Attila
-
Tonyk
veterán
válasz tillatrilla #26180 üzenetére
Xiaomi EU-ban biztosan és megbízhatóan működik az automatikus hívásrögzítés.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
pilipi
aktív tag
válasz tillatrilla #26182 üzenetére
-
törölt tag
válasz tillatrilla #26184 üzenetére
Én is felraktam és kisebb akadásokat leszámitva megy szépen,de várom a LOS 19-et.
A Privát DNS funkciót hol találom MIUI 12 alatt?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem találok infót a 12.0.3.0 Xiaomi.eu ROM-ról (stabil MIUI 12).
Használja valaki ezzel a ROM-mal a telót?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
banda1981
aktív tag
-
banda1981
aktív tag
válasz Viktor0610 #26199 üzenetére
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik