Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    válasz grafnet #7078 üzenetére

    Nagyon szépen köszönöm neked és DroidMesternek a segtséget, illetve ezt a részletes és hasznos leírást! :R :R :R

    Azóta már beléptem én is a klubba, minden zökkenőmentesen ment tlala megoldása alapján edl módba állítottam, utána meg DroidMester leírása alapján felment a TWRP, utána a te leírásod alapján a Multi rom. :) :)

    Mentést csak a multiról csináltam abból a megfontolásból hogy ha váltok akkor úgyis szűz állapotra váltok vissza, de Multiról természetesen van full backup.
    Eddig nagyon tetszik egyébként a rom is, meg az hogy van recoverym és több befolyásom van a telefon felett :) (Pontosabban fogalmazva most már van :D )

    A frissítésről szeretnék még kérdezni.

    Először is azt, hogy mi a tapasztalat, a 2.24-es Multit bátran fel lehet rakni, olvastam hogy a 23-assal volt gond, amit elvileg a 24-esben javítottak de azért szeretném megkérdezni hogy mit tapasztaltatok, sikerült-e :)
    A romot ti milyen linkről töltitek le amúgy? [erről ami az összefoglalóban is van] vagy van esetleg egy könnyebben kezelhető, amin mindig csak a friss kiadás van, vagy csak a kate-re való romok?

    Illetve azt szeretném még megkérdezni, hogy mitől függ, hogy csináltok-e mentést frissítés előtt vagy nem, illetve ha igen miket jelöltök be ilyenkor? Grafnet írta, hogy elég az a 3 amit alapból kijelöl, de nekem most minden be van jelölve úgy maradt full backup után.

    Bármilyen infót előre is köszönök szépen! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák