Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Viktor77 #5011 üzenetére

    leg egyszerűbb ha TWRP alól csinálsz egy TELJES mentést (mindent kipipálsz amit látsz a backup résznél) lehetőleg ne a teló belső memóriájába csináld a mentést, hanem MicroSD re vagy OTG -re!

    Azért kell a mentés mert a gyári KERNEL ugyan könnyen vissza flesselhető lenne, de a Guyver KERNEL 2 másik fájlt is cserél a rendszerben!

    /system/lib/modules/wlan.ko és /system/lib/modules/pronto/pronto_wlan.ko ezeket már bonyolultabb lenne vissza állítani(ha nagyon akarnák csinálhatnák hozzá egy telepítőt, de egyszerűbb a backup vissza töltése) eredeti állapotba, de ha csinálsz teljes mentést akkor semmi gond, vissza állítod az összes partíciót és minden olyan lesz mint kerenel csere előtt, bár nem hiszem hogy guyver után valaha vágyni fogsz a gyári kernel re! Én mióta rátaláltam erre a Guyver re az XDA oldalán, kb az összes custom kernelt kipróbáltam amik jók MiUi ROM hoz, de mindég ott kötök ki hogy a guyvert teszem vissza! És sajnálom is hogy a fejlesztő már csak CM re csinál frissebb verziót de szerencsére ez a V1.9 el nincs semmi gond így biztosan sokáig használni fogom! Akkor leszek(ünk) gondba ha majd frissül a gyári MiUi rendszer android 7re mert oda már nem lesz guyver Kernelük :((( :(

    a gyári launchert és időjárás widgetet én soha nem használtam szóval ez ügyben mástól érdeklődj

    **********************************************************************************
    kovacszk én úgy vettem észre hogy a feszültség állítás NEM működik a Guyver ben (legalábbis még talán a v1.6 nál próbáltam) a többi custom kernel ben meg nincs is lehetőség rá valószínű pont ezért mert nem lehet állítani!

    Amúgy aksi időben nem nyernél vele sokat, max 3-5% al merülne kevésbé!

    Az órajeleket hagyhatod max on inkább a minimumot vedd le 400.ra mind a 6 magnál azzal több aksit spórolsz mint a fesz állítással! a CPU ütemezőt meg érdemes alucard ra, vagy blu_active ra állítani a cpu hotplug nál bekapcsolni(ha nem lenne bekapcsolva) az AutoSMP -t és alul a minimum magot 2 re a maxot pedig 6 ra állítani!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák