- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
Sztornó, én voltam a hülye. A kettes slotban tényleg csak 2g-t lát. Az egyes mindhárom szolgáltató 2g-4g hálózatát látja. Akkor ez Kati korlát, gondolom a B20 oltárán kellett valamit áldozni.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
titán
válasz #45553408 #2198 üzenetére
Nem, nem erre. Azt tudom, hogy nem dual-active. A kérdés az, hogy egyszerre fenn tud-e lenni 3g hálózaton várakozó módban. A Kenzo tud ilyet. tboy72 képén az látszik, hogy nála nem tud.
(#2201) beg
Köszi. Szomorú, pedig már kezdtem örülni. Akkor Moto G4 Plusom lesz Kész röhej, hogy a Kate-ből kihagyták.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
Akkor ez Kati korlát, gondolom a B20 oltárán kellett valamit áldozni.
Kell hagyni helyet a fejlődésnek. Most választhatsz, hogy B20 vagy dual-3g, bezzeg majd a Note 4 Pro mindkettőt tudja, de abból majd az SD-t hagyják ki. Aztán jöhet a Redmi Note 5 Pro, abból meg lehagyják a 3,5-es csatlakozót, hogy a Note 6 Pró-ba visszakerülve ne legyen benne ujjlenyomatolvasó (vagy kitudja, akkor épp mi fog hiányozni). Imádom a termékfejlesztést, hiuvatásosnak kéne mennem.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Milestone2 #2206 üzenetére
Nem, csak egyszerre csak egy 3/4G halózaton lehet. Lehet olyan felállás is hogy az 1-es 2G, a 2-es 3/4.
[ Szerkesztve ]
-
Bocsidee
tag
Nekem 1. slotban Céges kártya mobilnettel 4G-n a 2. slotban saját kártya csak beszédre 3G-n.
Mindekét slot tudja a 4g-t, ha megcserélem a kártyákat akkor 2. slot lesz 4G-n. A 2G szóba sem jött még eddig. -
Bocsidee
tag
Én is csak nézek, hogy miről beszéltek itt.
Teljesen elbizonytalanodtam. DE megnéztem és minden úgy van ahogy leírtam az előbb. 2G-t még csak nem is láttam soha ezen a telón. És mindig is 2 kártyát használtam (telenor/t-mobile). Az előző telómon is így volt (redmi2 pro). -
paolinho
őstag
Valóban, így van, most teszteltem én is a két kártyát. Amelyikre állítom Alapértelmezett beállítás alatt az Internet-et, annál a kártyánál szerepel az a menüpont, hogy Preferált hálózattipus, és itt kiválasztható a 4G, 3G vagy 2G, de a másik ikyenkor 2G-n kommunikál. De a telefonálásra ez is elég, vagy tévedek?
-
Milestone2
nagyúr
válasz #45553408 #2213 üzenetére
Igen csak ha jól értettem félre, a kiinduló kérdés az volt. hogy egyszerre egy időben mi van (nem pedig az hogy mindkét kártya -kártyahely- tudja-e a 4G-t)...mondjuk dual standby készülékeknél nem sok értelme van szerintem ennek az egyszerre kérdésnek. Vagy valahol megint félreértett a nemlétező agyam valamit.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
beg
veterán
válasz Bocsidee #2210 üzenetére
Na ez tényleg X-akta. 1 slot telenyor, 2,3,4g. 2. slot telekoma, csak úgy lát ahogy az előbbi képerbyőképen, 2g. Szóval akinek van megfejtése, az nyer egy hangszórót.
Vávávávává!!!!
Nem akkor van ez, ha nincs mobildata? Mert nekem ez első slot telenyor az hang is meg net is 4g, és folyamatos online. Nem ezért lehet csak a másodikban 2g?Én is dev romon vagyok, 6.10.13
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Magnat
veterán
Üdv,
Rendkívül idegesit, h ha törlök egy ikont, az adott asztalon az összes ikont elmozgatja úgy, h az egyik a törölt helyére kerül, annak a helyére meg a következő, la így tovább. Sajnos nem emléxem, h ez mindig így volt-e v vmilyen beállítás teszi, de semmi értelmét nem látom... Ki lehet kapcsolni vhogy?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
beg
veterán
válasz #45553408 #2223 üzenetére
Megint én vagyok az állat
Nem hagyott nyugodni a dolog, mivel a kettes slot tkoma céges, rákérdeztem a flottakezelőnél. Direkt csak 2g-re van a SIM, mivel csak hangcsomag van rajtaSzóval az én eredményem nem mérvadó, a többieké igen.
-
Milestone2
nagyúr
Már régen turkáltam a MIUI-ban, de régen a RedmiNote1-esemen a gyári ROM úgy volt alapértelmezettként beállítva, hogy amit kijelölsz adatkártyának az tudta 3G/2G és amit nem az csak 2G. Csak build.prop módosítással lehetett elérni, hogy mindkét kártya tudja a 3G-t. De ez már rég volt.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
grafnet
veterán
Egy kicsit visszakanyarodva a tok kérdésre:
November 9-én rendeltem (november 10-én 11:21-kor jött a feladva e-mail...)
Szilikon tokMost kapaszkodjatok: ma hozta a postás! 7 nap alatt itt van Hong Kongból! (A királyi POSTA megirigyelheti!)
Tapasztalat:
Hát, hogy S-Line vagy sem: inkább sem.
Anyag: kicsit keményebb fajta TPU.
Méret: (mert ugye ez a lényeg) Kenzora való, de felmegy Kate-re is. Ennek annyi a hátránya, hogy érdemes újra csináltatni az ujjlenyomatokat, illetve felül és alul nem simul a kijelzőre a perem. Az oldala feljön, vagyis arccal is leteheted az asztalra, nem fog leérni.Összegzés: ennyiért megérte!!!
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
Kamera:
Nem egy nagy durranás! Hiába 16 mPx a szenzor (ha valóban annyi). Beltérben nem tud jó képet csinálni (magától).
A kistesó Mi4c 13 mPx-es kamerája százszor szebb képet csinált még beltérben is általános beállításokkal.Más:
Szelfi botban tud nekem segíteni valaki? BT vagy Jack?[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
ebay-es megrendelések:
azt azért nézzétek meg, hogy honnan jön, mert ez a gyors szállítás Hong Kongra vonatkozik.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Milestone2 #2226 üzenetére
Ezt az én telefonom is tudja
Berakod Sim1-2 be a a Sim kártyát
Megkérdezi hogy melyik legyen a preferált Sim.Ekkor az kap 3G-t amelyiket kiválasztottam.
A másik 2G-t kap
Viszont van olyan is hogy SIM1 3g-t SIM2 2g-t tud csak.
De ez a sloton elvileg fel is van tüntetve (pl wcdma és gsm)
-
Magnat
veterán
válasz grafnet #2238 üzenetére
Nekem volt már egy hét Kínából is, jellemzően a kis, levélszerű csomagok jönnek gyorsan... Volt olyan csomagom, ami 5 hétre jött meg, tracking volt hozzá, ott láttam, h 10 nap alatt itt volt, aztán majd egy hónapot rohadt az Orcy téri vám-postán, hogy aztán meg se vámolják (limit alatt volt vastagon).
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
beg
veterán
válasz aprokaroka87 #2239 üzenetére
Ilyen telefonod van? Egyáltalán Xiaomi? Egyáltalán MIUI van rajta?
Nem.Akkor ez most hogy jött ide? Ezt a topikot is szét szeretnéd offolni?
[ Szerkesztve ]
-
StaChys
tag
válasz grafnet #2228 üzenetére
Megerősítve ez a tok, nekünk is ilyen jött, nekünk is kb. 1 hét alatt ideért. A dolgok "majdnem" a helyükön vannak, átmenetileg jó lesz. Ami kicsit zavaró, hogy erőből kell nyomni a gombokat, egyszerűen túl kemény ott az anyag, valamint az ujjlenyomat olvasó kivágás éppen csak nem lóg rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest