- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
raziel01
veterán
válasz Wesder #96806 üzenetére
Nem mintha annyira jó játék lenne. Bár igaz, hogy csak videókat láttam róla de pont a gameplay gáz hiába lenne egy jó sztori vagy világ.
-------------
Plague Tale: RequiemKb a 9. chapter környékén álltam neki ma. Úgy megfogott, hogy most értem a végére.
Én jobbnak éreztem, mint az első részt. Volt egy két nagyon beleerőltetett harcjelenetet ahol sokan jöttek ránk de nem extrém módon zavaróan.
Grafika teljesen vállalható Series S-n. Akadással kb 3 alkalommal találkoztam főleg nagyobb tereknél. Illetve mikor beérünk az első nagyobb városba ott mintha az élsimítás vissza lett volna véve vagy a felbontás de lehet csak én láttam így.
Hiányoznak az ilyen kalandjátékok. Nálam egy 9/10-et simán megér. Ha Series X-en/PS5-n lenne 60 FPS akkor simán 9,5/10 lenne. Ettől függetlenül simán benne van, hogy PS5-re megveszem ha kap egy akciót. Megérdemlik a fejlesztők.
Illetve itt jegyezném meg, hogy szvsz a game pass még mindig jobb, mint a PS+ extra/premium főleg, hogy olcsóbb is és értelmesebb játékok jönnek bele. -
pourri
aktív tag
Sziasztok!
Van aki már közületek játszott a Just Dance valamelyik részével Series X-en? A Kinect támogatottságának megszűnésével egy applikáció segítségével lehet használni a játékot, ha jól olvasom. Aki már használta attól kérdezném, mennyire pontosan tudja lekövetni a kézben tartott telefon, hogy pontosan hogyan mozogsz? Mert én elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatosan.[ Szerkesztve ]
-
Dewo
aktív tag
válasz pourri #96808 üzenetére
Szia!
Just Dance 2022 van meg nekünk. Nekem IPHONE XS MAX-om van és azzal próbáltuk hát nagyon nem követi a mozgást eleinte mikor laggok voltak később már a mozgást sem követte. És ha követte is akkor csak másodpercek után. Ott mi le is mondtunk róla. Így nem volt buli sajnos.A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
frankdelgado
őstag
válasz pourri #96744 üzenetére
Ha az agybadugós megoldást szereted és utálod a kábeleket, hamarosan piacra dobja a Razer az új gamer fülbedugósát [link] . 2,4 wireless technológiát használ ha stick-el használod, illetve blútússzal is kommunikál. Nem lesz olcsó, de legalább sokba fog kerülni. Mondjuk kinek mi a sok. Ez viszont már tényleg mindent tudó lesz, mert xbox, ps4 mobil, meg mindenhez is lehet csatlakoztatni.
-
S@c@
őstag
Létezik valamilyen vezeték nélküli füles megoldás Xbox Series X-hez?
-
Tuhajohn
tag
Üdv!
Hogyan tudnék Series X-hez mikrofont csatlakoztatni?
Van egy Razer seiren mini-m, de xbox-on nincs usb hangátvitel így ez nem használható. Jelenleg egy Hifiman Deva-t használok fejhallgatónak, de ezen nincs mikrofon. Van egy régi HyperX Clod-om, ennek a mikrofonját használom, de a fejhallgató része felejtős (az egész mállik szét, ragad, büdös és nagyon gusztustalan). Most úgy használom, hogy egy Y-spitter-rel a kontrollerhez csatlakoztatom őket, de így nagyon kényelmetlen és a másik fél se hall engem jól.
Szóval van egyszerűbb megoldás attól, hogy veszek egy wireless headset-et az xbox-hoz? Ja azért wireless, mert én kizárólag egér+billentyűzettel játszok így jó lenne, ha nem kéne bekapcsolva tartanom a kontrollert. -
Tuhajohn
tag
válasz IntelKiller7 #96819 üzenetére
Jó az Xbox wireless is nekem. De miért kéne bekapcsolva hagyni a kontrollert? A multi játékok, amikkel játszok nem kérik szerencsére.
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #96821 üzenetére
Amint elindulok kicsúszik az autó segge, pedig én már nyomtam mindent. Nem biztos hogy borzasztó, csak én nem értek a draghez. Már a régi NFS-ekbe se ment.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
TaRka94
senior tag
Üdv. "jó" áras MW2-t tud valaki?
-
zoli8814
aktív tag
Sziasztok, új vagyok a topikban.
Red Dead Redemption 2 ill. Cyberpunk2077 játékokat hol lehet a legolcsóbban megvenni?Xiaomi 14 Ultra
-
Drakkan
csendes újonc
Xboxhoz Turtle Beach 500X mennyire jó? van esetleg valakinek tapasztalta róla?
-
veterán
Az újhullámos assassins creedeknél (orogins, odyssey, valhalla) mi kell ahhoz, hogy a main progressionom 100% legyen? Pl odysseynél az összes letező fő és mellekküldetést megcsináltam, összes kultistat megöltem, stb és meg mindig 94%-on állok de már 152 óram van benne. A letező összes helyszínt fel kell fedezni és ki is kell pipalni ahhoz hogy 100% legyen? Ez hianyozhat még? Esetleg a dlc-k?Azt is beleszamolja a szerver? Más ötletem nincsen mert küldetés már csak a veletlenszerűen generalódóak vannak amik mindig újratermelődnek. Szeretnek belekezdeni a valhallába de előtte maxra huzni az originst és a odyssey-t. Originsnél pedig meg csak 66%-on állok bár ott rengeteg melleküldit kihagytam csak vegigrohantam a main questeken.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
dj79
senior tag
Hülye kérdés rovatunk következik: a gpu-t jelenleg úgy használjuk, hogy az én profilom megy a konzolon, sógor meg pc-n használja. Na most ebből azért volt fennakadás, így ezen a setupon változtatni szeretnénk.
Ha sógor csinál egy ms profilt, de csak pc-n használja, ő vesz gpu-t, gondolom azt le tudom home-olni a konzolon ugyanúgy?[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zoolee19
senior tag
Üdv mindenkinek
Csatlakozom mai nappal vettem egy Series X-et.
Kaptam mellé egy Xbox fejhallgatót, viszont azt nem sikerült be üzemelni, vagy csak én vagyok a béna.Lenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Zoolee19
senior tag
válasz l.skywalker #96840 üzenetére
Laptoppal és telefonnal tökéletes.
De konzollal semmi élettel.Lenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
-
Drakkan
csendes újonc
Lehet hülye kérdés lesz, előre sorry érte.
Joy ha lemerül - és mivel nincs semmilyen kábelem amivel a konzolhoz kötöm - akkor elemet kell cserélni? vagy itt hogy megy? - tényleg sorry a kérdés miatt.. pc és ps múlttal rendelkezem csak.. soha nem volt xboxom.
-
-
_Balee_
aktív tag
Ghost Song: baromi jó metroidvania game, próbáljátok ki. Gamepass-os.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
Steve1207
veterán
válasz Drakkan #96847 üzenetére
USB-C, vagy a konzolra kötöd egyől vagy, ha van egy hálózati telefon töltő adapter akkor azzal is megy bárhonnan (olyankor vezetékmentesen csatlakozik a konzolhoz, de a hálózatról kábellel kapja a kraftot). Ez utóbbi olyankor lehet hasznos, ha mesze van a tv/monitor, de melletted meg ott van egy hálózati csatlakozó pl és nincs épp akkud/elemed (kb bármely telefontöltő adapter is megteszi a mostaniak közül már).
De amúgy érdemes újratölthető elemet venni meg töltőt és le van tudva kényelmesen. 2-t használsz, 2-t töltesz és cserélgeted, ha lemerül. IKEA Ladda 4x2500mah, mellé egy ott kapható gyorstöltő 5e-ből megvan cakpak. Vagy jó bármely Aldi, Lidl újratölthető akku is pl Tronic, GP stb, az ilyen ismertebbek, azok is olcsók és bírják.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest