- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz frankdelgado #49199 üzenetére
én pont a days gone-nál éreztem azt,hogy a kevesebb több lett volna. nekem már túl ubisoftos volt az a játék, 50ó után még mindig megy a story (új térkép utáni visszatérésnél hagytam abba), tele van questekkel, eventekkel stb. a SoD-nek viszont nagyon jól állna az a sandboxos zombi gameplay,ami abban volt, nagyon bejött. a legjobb pillanatai nem a story vagy egyéb megtervezett/scriptelt jelenetek voltak, hanem amikor spontán összeállt a sok játékmechanika (mint a red deadben). a SoD-ben ilyen nincs, faék egyszerū, nem tud meglepni
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
senior tag
Cyberpunk 2077 -el kapcsolatban mik a jelenlegi tapasztalatok? Rendbe tették már? SX-en gondolkodom rajt de a kezdeti problémák miatt még nem került rá sor.
-
zkxdn
őstag
válasz Fox Mulder #49202 üzenetére
Legjobb döntés ha megvárod a next gen patch-t.
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz hombre[EU] #49204 üzenetére
Bugokat attól még kiszedhetik belőle.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
30z.Samu
félisten
Őszintén szólva én már kicsit meg is feledkeztem a játékról.
Sic Parvis Magna
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hombre[EU] #49201 üzenetére
Oh, Days Gone. Szerintem meg pont ideális volt a terület és a hozzá csapott fő illetve mellékküldetések. Mintaszerű.
-
hombre[EU]
veterán
válasz IntelKiller7 #49205 üzenetére
hát nem a bugokkal van a legnagyobb baj, hanem azzal,hogy még egy far crytól is primitívebb ow alapokon nyugszik (miközben tudjuk mit szerettek volna), legalábbis nekem ez volt a legbosszantóbb. a storyt nyugodtan végig lehet játszani most is, annyira nem vészes a bug/glitch lista, hogy ne lehessen élvezni a történetet
Life, Uh, Finds A Way
-
zkxdn
őstag
"lehet,hogy nagyobb felbontás, effektet magasabb minōségben,"
Tekintve hogy milyen bocsékul nézz ki most konzolokon (mert last gen BC-ben fut) csak ez a pár dolog sokat segíthet. Persze az alap game sokat nem fog változni, de ezt remélem mindenki tudja
-
3L1T3
addikt
Egy újabb hülyeség! Ha valaki érdemi infót akar a Cyberpunkról akkor nézzen be a saját topikjába. Ott legalább nem ennyire bugyuta és lemondó hozzászólások születnek róla…
Elhiszem , hogy neked nem tetszik de ettől még folyamatosan javul és foglalkoznak vele.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
30z.Samu
félisten
Ha már valamelyik nap szóba jött a Dragon Ball, ma van a Goku nap.
Sic Parvis Magna
-
Steve1207
veterán
Outridersben, ha elkezdem valamelyik class-t fejleszteni és nem jön be, akkor visszavonhatom a pontokat és rárakhatom másik szálra?
Szerk.: mármint vissza tudom vonni jelenleg, csak kérdés, hogy utána is engedi, ha innen kilépek?[ Szerkesztve ]
.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #49214 üzenetére
Az élő és lélegző város?
Még mindig röhögök a végigjátszásomon, ahányszor eszembe jut
Patchek, mi? -
krx21
nagyúr
Megvettem a Rezi Village-et SX-re. RT-vel egész jól megy, vagy valaki inkább kikapcsolja. RT is natív 4K?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz hombre[EU] #49226 üzenetére
Max a official videóban.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bep
őstag
Jah, ha a saját topikjából indulunk ki akkor minden kategóriában díjnyertes game amilyen díj csak van. Tehát mindenkinek kötelező.
Amúgy szerintem abban a topikban van beavatási szertartás is.Én SX-n 1.2-ig semmilyen rendszer szintű javulást nem vettem észre a megjelenéshez képest ami az összképet illeti, pedig alaposan megnéztem az összes javítást. Csak sztorira és mellek küldik adta magát nekem egy idő után, mert a kiegészítő dolgokhoz nem volt ingerenciám. Next-gen változatot újra felteszem majd, mert addig érdemi javulás már nem lesz.
De ez az én szerény véleményem.Amúgy a topikjában is kihalni látszanak a konzolosok. Többször visszanézve inkább csak tipikus hardver/win/cpu-gpu temp. megy.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Ránéztem én is a Village-re, beszarás, mit tud ez a RE engine, pont olvastam a hírt délelőtt, hogy PC-n még egy IGP is elviszi normális sebességgel, nagyon jól van optimálzva minden célplatformon, a másik oldalról meg gyönyörű maga a játék RT nélkül is, rendkívül szépek a textúrák, minden szép nagy felbontású (kivéve a törött tojásokat valamiért ), nagyon jó minden effekt, főleg a fény-árnyék hatások, horrorjátékban amúgy is ez a legfontosabb és alig 30 GB helyet foglal a játék, hihetetlen komolyan.
Már a VII során lehetett olvasgatni róla, hogy nagyon modern ez a motor, azóta még jobb lett, telitalálat.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na lement Resi 8. Jó volt ez kéremszépen, jöhet a folytatás pár év múlva. Volt itt minden, horror, akció, fordulatok. Imádtam.
Live-Die-Respawn
-
Moby
addikt
válasz 30z.Samu #49237 üzenetére
Ezt értem, de ettől még a játékidő nem lesz több. Ez tipikusan az a játék, amit digitben ésszerűtlen day1 megvenni. Vagy lemezen kell, ha erre van mód, vagy az első nagyobb akciót kell megvárni. Egy 8 órás játékért 24e forint akkor is nagyon durva, ha az amúgy nagyon jó minőség.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Én majd az első nagyobb akcióban megveszem brazilból 8-10k környékén.
Addig talán rá tudom venni magam, hogy befejezzem a 7. részt. Ott tartottam, hogy legyőztem a rovarasszonyt. Nem tudom, mennyi lehet még hátra. Gyanítom nem olyan sok .Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Moby
addikt
Ja igen: a kontrollerem kb 1 hét alatt rendeződött. Frankfurtba ki, majd egy új vissza. Egy szavam sincs. Az új minden szempontból kifogástalan. Nem recseg -ropog kézbevéve, nem csattog a ravasza, és nem is ragad, ill. Nem driftel. Köszönöm ismételten a segítséget
-
Bad Pritt
félisten
válasz Wesder #49231 üzenetére
Sok példa lehetne, nyilván motorfüggő is, de a Codot tök jogosan fújták fel, mert már tarthatatlan helyet foglal. De mellette ott a Last of Us 2 a túloldalon, vagy a Gears 4 itt, ez utóbbi ékes példája annak, hogy az optimalizálásnál a tömörítés mindig kevésbé fontos szempont lesz, ha kifutnak az időből
Főleg azért látványos, mert a Gears 5-öt a Coalition több idő alatt rakta össze, többet dolgoztak az Unreal 4-gyel is, hopp, rögtön összement a játék úgy, hogy sokkal szebb a játék, hosszabb a kampány, nagyobb a játéktér és bővült a multi is.Még egy gondolat a Res 8-hoz azért: azt viszont hozzá kell tenni, hogy töltőképernyők vannak, még ha kevés és nem hosszúak, de a manapság tök menő seamless transition láthatóan nem volt szempont.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
-
NoMagix
addikt
Az jó!
Nálam is gyorsan jött ment a csere, de már a második volt a soron és ez sem lett jobb!
Már kételkedek benne, hogy egyáltalán csináltak e velük bármit is!
Ugyan úgy beragad az RT, de most nem 2 perc Forza után, hanem másfél óra elteltével!
2 hete vettem egy kék Series kontit az hibátlan és a gyári fekete is, de a fehérek egyszerűen selejtek! -
adise
őstag
Van valami megoldás arra, hogy ne 100 alatti legyen a storebol valo letoltés sebessége? Vagy ez ilyen? (gigabit,kabelen)
-
30z.Samu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest