- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
.LnB
titán
Valamelyik hétvégén (lehet most hétvégén), nagyon unatkoztam, gondoltam megnézem WoT-ban a modern tankokat. Azt hittem már benne vannak. Na de most már tudom, hogy benne lesznek.
Egyébként PC-n nem is kerülnek még bele?[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Én meg sose voltam WoT-os. PC-n is csak pár meccset toltam, meg Xbox-on is. De tetszik, hangulatos játék, és szerintem szép is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
Az. Csak szerintem nagyon meglátszik, hogy itt a legtöbben kontrollerrel tolják. Sokkal nagyobb csapatok tekintetében a minőségi szórás, mint más platformon. Játszottam mindegyiken, pl. Blitz -en is.
Itt azért nem olyan "egyszerű" a helyzet, mint egy COD -ban vagy hasonlóban. Vannak különböző páncél vastagságok egy tanknál is. Lényeges lehet az átütés vagy a távolság is, és simán lehet pattintani is bizonyos szögekből, páncélzattal.
Nem azt mondom, hogy lehetetlen normálisan játszani kontrollerrel, mert van erre pár ellenpélda a neten. De kétségtelenül a nehezebb játékok közé tartozik e tekintetben. Főleg, ha másodpercek tört része alatt kell becéloznod a megfelelő helyet és betalálni. Különben darabokra szednek.
Egyébként az elején kényeztet a játék, később azért jönnek az "ezek meg mi a f*szt csinálnak" meccsek. Meg minél nagyobb tierben vagy, annál nagyobb a jelentősége a fentieknek.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Május 4. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
30z.Samu
félisten
válasz IntelKiller7 #48157 üzenetére
Ha tényleg a RDR 2 motorját kapja, akkor nem lesz itt gond, pláne ha belövik 60-ra a képkockát.
Sic Parvis Magna
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
pzstm
titán
válasz hombre[EU] #48162 üzenetére
meglepődnék. Pláne egy Xbox, Forza meg Ascent mellé bedobni Gamepassba.
Leginkább az idei megjelenésen lepődnék meg, csiszolgassák még a fiúk, bár halvány lilánk nincs róla hogy állhatnak
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
30z.Samu
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #48166 üzenetére
Ideje lenne akkor mutatni belole mar valamit. A leak kepek elegge semmitmondoak voltak.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Jaja, azóta az a rengeteg gameplay is ami kijött róla! Csak úgy ömlik az infó, ami azt bizonyítja, hogy idén jön. Szerintem egy napon az Ubi-s Skulls&Bones-szal.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #48171 üzenetére
Bugos lesz, mint a nyavaja...
A Fallout széria alapján én semmi jót nem várnék ilyen téren.
Talán 1 évvel a megjelenés után játszani is lehet majd vele.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #48173 üzenetére
persze,hogy bugos lesz...de legalább tényleg komplex, nem csak a marketing anyagban,mint a lengyeleknél
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #48173 üzenetére
Game Pass-ban a bugos is "ingyen" van
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #48176 üzenetére
Ha nem puncik, akkor Todd felsétál a pódiumra és azt mondja: itt az új Starfield trailer, ettől a perctől kezdve tölthetik az Xbox tulajok Game Pass-ból.
Na ezen még én is kamilláznék, minden más nyeh.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
3L1T3
addikt
Miért kellene bármiről ömlenie anyagnak évekkel előre? Ennél jobban kevés dolgot utálok. 6 hónappal a megjelenés elött kezdjenek el infót csepegtetni, de évekkel.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
.LnB
titán
Ezt pont te írod, mint marketing igazgató?
Azért ha az elkövetkező 7 hónapon belül meg akarják jelentetni, azért lassan ideje lenne mutatni valamit. Feltéve ha el is akarják adni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
3L1T3
addikt
Sose voltam marketing igazgató, és a tényen mint játékos nem változtat. Nem szeretem ha előre bevan valami harangozva és várhatok rá éveket. 6 hónap a maximum amit hajlandó vagyok elfogadni mint reális marketing ütemterv főleg ami trailerek, és gameplayeket jelenti. Az, hogy kapunk egy logót, vagy egy morzsát, hogy bizony készül az XY cím az oké elfogadható. De az évenkénti videó, és a megjelenési dátum tologatása nem emészthető.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
.LnB
titán
Oké. De jelenleg akkor sincs arra utaló jel, hogy ez idén kijönne.
A Bethesda ázsiója nagyjából a Felcsút FC.-jével vetekszik. Nincsenek azon a szinten, mint a Rockstar, aki az RDR2-t, két kis trailer után kiadta, és sikerre vitte.
Új IP + Bethesda + CP77 okozta kétely a játékosokban... Nem hinném, hogy egy rövid marketingkampány elég lesz ennek a játéknak.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
3L1T3
addikt
Én globálisan gondolok a piaci betegségre, hogy 2-3 évvel előre bejelenteni és mutogatni játékot amire utána várnak a játékosok nem szerencsés és játékosként nem is elfogadható.
Az, hogy a Bethesda milyen kételyeket okozott vagy nem okozott pedig maximum pár ember fejében él. DOOM eladásai egyáltalán nem mutatják azt, hogy bárkiben kétely lenne. A casual felhasználó / vásárló pedig nem is így gondolkozik, hogy egy bejelentett játék után azonnal megnézi ki vagy mi a kiadó. CP77 kétely mint olyan sem érződik, 20 db játéktól álltak el vásárlóink.
-
-
Wesder
félisten
Két hét alatt elmemt 13+ millió CP2077 és annak ellenére hogy köszönőviszonyban sem volt a jàték azzal, amit igértek, csak töredéke kérte vissza a jàték àràt. Ezek utan a Witcher 4-gyel is simàn eljàtszhatjàk ugyan ezt, akkor is meg fogjàk úszni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
Pedig milyen jó is összevetni a 2018-as és 2020-as Cyberpunkot.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Zoleee83
addikt
-
3L1T3
addikt
válasz Zoleee83 #48190 üzenetére
Pedig mekkora biznisz az Anthem . . . jön a 2.0 majd mégse. Ígéretet, és jó gunplayt kaptam, minden mást elvettek tőlem. Pedig mai napig hatalmas lehetőség lehetett volna abban a játékban. Gratulálok EA...
-
l.skywalker
Topikgazda
Buy Xbox Wireless Controller - Microsoft Store
Xbox Wireless Controller - Electric VoltNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
lastmohican2
tag
Holnap lesz 3 hónapja, hogy megvettem az SX-et. Aki anno ajánlotta, azoknak köszönöm. Jó vétel volt.
Most összegeztem, hogy e 3 hónap alatt közel 400 órát toltam a gépbe. Ebből csupán 61 óra, ami nem GPU játék volt. Jó ez a True achievements oldal...
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #48194 üzenetére
A másik a red kamu, az jobban néz ki. Ez libafosch.
-
Wesder
félisten
válasz frankdelgado #48198 üzenetére
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest