Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hadam98

    senior tag

    Nekem is megjött.

    Xbox One (Slim)-ről váltottam, így első benyomások maga a konzol és kontrolerről:
    Megmondom őszintén mikor megláttam a dobozt, hogy hozta a futár azt hittem rosszat küldtek annyira kicsi volt a csomag. A csomagolása maga az Xbox-nak komoly, ilyen minőségi csomagolást régóta nem láttam főleg konzolnál nem. A Series X meglepően kicsi, az anyag használat pazar, nehéz és látszik, hogy minőségi anyagokat használtak. Meglepő az is milyen jól néz ki, eddig is jobban tetszett a dizájn mint a PS5 esetében, viszont így látva tényleg nagyon jól néz ki, a tetején az a design valami zseniális.
    Na és akkor elérkeztünk a kontrollerhez... Nagyon féltem tőle mert azt hittem szinte semmit nem újítottak amit eléggé sajnáltam látva az új PS kontrollert na de... Nekem Xbox One kontrollerem van, és így ránézésre amit videókban láttam nem jött le akkora újítás viszont így, hogy itt van, van összehasonlítási alapom is és hát ez a kontroller hatalmasat változott, a jó iranyba. Elsősorban azt tudom le írni, hogy anyag használat... Nagyon minőségi lett az új kontroller, fogásra teljesen más, kisebb, jobb, a textúrázott részek pedig nagyon jót tettek. Szóval kellemesen csalódtam az új kontrollerbe, teljesen más lett.
    Elindítva a konzolt a kicsike halk, na és akkor itt meg is álltunk.

    Komolyan így kelett indítani? Nem voltak képesek egy normális szervert összehozni mikor tudták, hogy hatalmas terhelés lesz megjelenéskor? Komolyan nem tudok letölteni egy játékot se? Jó lesz ez az event, talán este le tudok tölteni egy játékot. Majd holnap folytatom ezt, mert jelenleg használhatatlan...

Új hozzászólás Aktív témák