- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Hol lehet reportolni hogy szerver problémák vannak? Division 2 megint nem megy, pedig kábelen vagyok. Kibaszott unalmas már. Reggel 8-12 között ez már legalább a negyedik alkalom, hogy nem tudok vele játszani. Nem ezért fizettem.
Nem érdekel ha valakinek másik régióban működik. Minden játékkal lehet nyomulni, csak ez a fos szarakodik állandóan.
Addig toltam egy kis Carmageddon: Max Damaget. Nem olyan szép mint PC-n, de nem is omlik össze, vagy fagy ki állandóan.
pzstm:
Fantasztikus. Ha az első lenne, nem szóltam volna, de idegesítő amikor épp van 1-2 órád, és nem megy.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
pzstm
titán
válasz Redneck #117853 üzenetére
We have planned two rounds of infrastructure optimizations in preparation for the upcoming season.
We'll be taking #TheDivision2 servers down for a scheduled maintenance:
On Tuesday, September 26th
On Thursday, September 28th
At 9:30 AM CEST, 3:30 AM EDT, 12:30 AM PDT.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
.LnB
titán
válasz NoMagix #117843 üzenetére
Ez lesz az? [link] csak azért kérdezem mert telóról kellett gyors keresnem.
Nem koronában kellene lennie az árnak?[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
válasz Dinomano #117847 üzenetére
Minden fontosabb karakter külön fejezetet kapott a sztori folyamán , sokról új dolgokat tudunk meg, vagy az eredetsztorija kicsit jobban kidolgozott. Lényegében egy 6 órás film. (de lehet úgy is mondani, hogy 14 részes sorozat) Sztoriban meg nincs is kivégzés, így simán ott lehet valaki a következő csatában.
A 9, X és 11 sztorija egy teljes egész. Ehhez jön hozzá még az Mk1 sztorija, ami külön is megállja a helyét, de közvetlenül az mk11 után játszódik. Aki végigvitte az előző részeket az érteni fogja, az új játékosoknak meg nem igazán fontos, mert ebben is van visszatekintés. Igaz, hogy nem rögtön az elején, hanem akkor, amikor a sztori megkívánja. Szerintem teljesen jól felépített az egész. Persze megértem, hogy valakinek nem tetszik, de egy ilyen játéktól ne várjunk már magas szintű művészi értékeket és mondanivalót.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
.LnB
titán
válasz Redneck #117856 üzenetére
Ez az köszi. Rég vásároltam már így!
És akkor itt elég csak belépni az accal, megvenni, és kész ugye?[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #117860 üzenetére
Még az se kell, mert EGT tag Izland is, így simán megy a magyar profilba elmentett számlázási címmel és kártyával..
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
Kicsit olyan èrzèsem van, hogy amit itt most a CDPR Dogtownban összerakott, azt szerették volna az egész játékra is alkalmazni. Egyszerűen akkora az eltèrès ebben a kis kerületben, mintha nem is ugyanazzal a játékkal játszana az ember.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #117860 üzenetére
Nem hiszem, hogy volt ilyesmivel bajom az előző vásárlásnál.
-
Wesder
félisten
Persze, már megint belement vagy 30 óra. Szerintem XP-ből most többet ad a játék, mert a Street Cred nagyon hamar 50-es lett. Mondjuk sokat csatáztam a városban gig meg ncpd eseteket megoldva, mert nagyon fasza az új combat rendszer. Karakter most lesz 40-es.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
válasz Wesder #117866 üzenetére
Én most fogok belekezdeni, de nekem az új skillfa rendszer egyelőre elég idegen a régihez képest. Az alapjátékban egyebként minden maradt ugyan az? Tehat van x számú de véges fő és mellékküldi meg npcd szkenner balhé? Valaki azt mondta tesznek bele véletlenszerűen generált szkenner balhékat így azok sose fogynak el (illetve mindig keletkeznek újjak) meg esetleg új küldik is lehetségesek. Nem tudom ez mennyire helytálló?
-
.LnB
titán
-
Hapcimalac
tag
Sziasztok. Nekem lenne 3 kérdésem, illetve kérésem. Örülnék, ha tudnátok segíteni.
1. Homeolni régebbi konzolos haverral is tudok? Nekem series X van, neki one s. Természetesen olyan játékot szeretnék megosztani, ami még régi verziókra is ki van adva. (EA fc 24, van letölthető next gen és old gen verzió is)
2. Valaki el tudná nekem küldeni, hogy az izlandi storeba az új fifa (EA Fc 24) mennyibe kerül linkkel? Nem találtam, csak egy 63 dollárosat, de biztos rosszat nézek.
3. Ez a kérdés pedig a fenti kettőt kapcsolja össze. Ha izlandi storeból venném meg az EA fc-t, attól függetlenül ugyanúgy tudnám homeolni, igaz?
Tudom, elég bugyuta kérdések, de még sosem csináltam ezeket. Köszi a segítséget! -
Döglött Róka
veterán
válasz Hapcimalac #117869 üzenetére
1. igen
2. nem használok keresőt mások helyett
3. igenIkea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
-
nincsnév007
őstag
-
F_Peter
őstag
válasz nincsnév007 #117875 üzenetére
Szerintem PL-t is told le és utána menj be. Igazából Hanaka után jönnek a lehetséges befejezések, amiket bővít a PL.
-
.LnB
titán
Én is gondolkodtam, hogy új karaktert indítsak e. De én még megjelenéskor játszottam vele, szóval jó lenne visszarázódni a játékba. Na meg ha nem is kell egy teljes végigjátszás a kieghez, úgy nem is gáz.
-
dunc
nagyúr
Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle ez a verzióm van anno egy limited géphez járt, a most megjelenő Phantom Libety része ennek a limited kiadásnak?
-
l.skywalker
Topikgazda
Mi folyik
GyöngyösönJapánban? [link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #117883 üzenetére
Phil elment megvenni a Nintendo-t, de Kojima útba esett, ezért beugrott hozzá is.
-
negyven2
veterán
Többen is írták Reddit-en, azok közül akinek CP2077-es One X-el rendelkeztek (és így a hozzá járó CP2077-el), hogy Series X|S-en megkapták ingyen a DLC-t! Hivatalosan ugye az volt még, A CP2077-es One X tulajoknak ingyen járnak majd az érkező DLC-k. De mivel a PL csak Series X|S-re jön ki majd, így ezen One X tulajok majd kapnak egy refound-ot. Nos, úgy néz ki, hogy mégis megkapják a DLC-t, és állítólag még mellé a refound-ot is.
-
.LnB
titán
válasz negyven2 #117887 üzenetére
Az úgy korrekt. Meg is érdemli az, aki olyan bundle-t vett. Én csak azt bántam, hogy SX-ből nem volt ilyen. Nem is értem, hogy miért?!
-
homerhamm
addikt
A Japánok meg lehet Bobby Kotickhoz mentek.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #117889 üzenetére
Az Enyedi Ildikós tweetje vagányabb volt azért Kojimának.
Bár én esküszöm, nem tudom, hogy ez mikor dolgozik?! Mert non-stop találkozgat valakivel. Szerintem nem is ő csinálja a játékokat.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
30z.Samu
félisten
Tudom újszülöttnek minden új. De így felment a GP ára? Musztii-nál is 28k az éves.
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
Mondta Phil pár napja hogy beugrik Kojimahoz. A mester dolgozik, egyszer majd lesz belőle valami. Várjuk.
-
negyven2
veterán
válasz 30z.Samu #117895 üzenetére
De még így is 4790 Ft/hó helyett 2230 ft/hó-ra jön ki. DE amúgy igen, mert most egy év Game Pass Core-ot (Live Gold), ha át akarsz alakítani akkor a 12 hónap helyett kapsz 8+1 hónap GPU-t (úgy, hogy már nincs akciós GPU).
-
.LnB
titán
válasz Wesder #117896 üzenetére
**Csingling**
-Igen, tessék!?
-Jó reggelt Kojima úr. Karamura vagyok a recepcióról. Egy zöld mackónacis, amerikai turista keresi önt. Azt mondja, hogy látogatóba jött.
-Nem várok mára senkit. Nem mondta a nevét?
-Valami Phil. Philszencer.
-Ismerős a neve. Ilyen "X"-es polóban van?!
-Igen. És van még vele egy csomó "X-es" felsős. Mint valami óvodás csoport.
-Hadd beszéljek vele.
-Konicsivá Kojima san. Phil vagyok, meglepetééés.
-Hello Phil. Mi járatban?
-Jöttem leróni a tiszteletem Kojima san.
-(Azt mondjuk jól teszed)
-Bemehetnénk?! Hoztam ilyen Starfield-es repi táskát is ajiba.
-Kend a hajadra, az is bugos mi? Zipzárja se működik mi?!
-Nem, de majd kijavítjuk.
-5 percre feljöhettek, de ne nyúljatok semmihez. Lövünk pár promóciós képet, aztán "Halo"..„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 11 - népalma
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest