- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
-
Döglött Róka
veterán
-
Joccc07
addikt
Segítsetek, ha gift cardot szeretnék venni amit Izlandon szeretnék elkölteni akkor melyiket kell vennem a G2A-n? Azért a G2A mert oda szóló gift cardom van. Europe jó lehet?
[ Szerkesztve ]
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Joccc07
addikt
válasz l.skywalker #118256 üzenetére
Tudom, de az ajándékkártyát el kéne költenem valamire.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
3L1T3
addikt
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Scholes9
nagyúr
-
pzstm
titán
Everspace 2 free update kijott tegnap. Viszont oromteli latni hogy egy reszletesebb roadmapet is megosztottak a srwcok.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
.LnB
titán
válasz Wesder #118265 üzenetére
Grath!
Én meg "már" eljutottam oda, hogy elindult a lényegi cselekmény. Vagyis pontosabban indulna. Csak keveset játszom vele.Most kellett várnom két napot, amíg kimenekíti az elnöknőt. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz pzstm #118250 üzenetére
Még mindig nincs agyon reklámozva ez a Forza. Ennyire elvitte volna a fókuszt, a Starfield?! Remélem nem lesz gáz a játékkal. Mert mintha a kelleténél nagyobb lenne a csend körülötte. Vagy csak engem kerültek el az infók?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
-
pzstm
titán
twitterem és youtubeom is tele van vele
Amúgy nem nagyon kell annak több reklám...én örülök hogy jön de nem hat meg, majd jövőre az új Horizon sokkal várósabb lesziPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz pzstm #118276 üzenetére
We’ve updated our #ForzaMotorsport Car List with all 500+ cars that you will get to build and race starting October 5. Remember we will introduce even more cars in our monthly updates and live events! Check out the day one car list here: http://aka.ms/FMCars
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Döglött Róka
veterán
A csapból is a Forza folyik nálam, megnyitom a youtube-ot és egy tetszőleges streamer preview örömködése jön szembe. Még a TheVR is megkapta.
De a listát elnézve, ebben se lesz '18- Mercedes A. Pedig az egy nagyon jó kis hot hatch. Elengedhetnék a '13ast végre.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
.LnB
titán
válasz pzstm #118276 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy a GT7-et felül tudja e múlni. Mert én egészen eddig meg sem vettem azt, annyira nem voltam elégedett azzal amit a videókon láttam róla, vagy hallottam róla innen-onnan. Egész eddig úgy voltam vele, hogy na majd a Forza Motorsport..
Viszont eddig az FM se győzött meg. Majd csütörtökön kiderül.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz pzstm #118277 üzenetére
Stellantis márkák már megint hiányoznak. Alfa azért fájó...
Döglött Róka
Akkor csak engem kerültek el a hírek. Igaz nem pörgök már annyira a gaming témán. Biztos az fura nekem, hogy a Starfield-del kapcsolatban mindenféle krumplikról is cikkek születtek, a FM-mel kapcsolatban meg ilyen "baromságokat" nem lehet kitalálni és cikket írni belőle.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gianni85
veterán
válasz pzstm #118277 üzenetére
Ez az 500+ autó is meh… gondolom a GT-vel való versengés miatt alakult így, hogy ki tud több autót belerakni a játékba. Ha már Motorsport és zárt pályás körversenyek, akkor én inkább látnék kevesebb autót, azok is felmatricázott versenyautók legyenek, rendes versenyszériák az ilyen Clio kupáktól a WTCC-n át a Le Mans szériáig.
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #118281 üzenetére
Tudom, olvastam. Hát én is elgondolkodtam rajta már párszor. De van egy-két dolog amin nem tudok túllépni. Na meg jön a Forza kvázi "ingyen".
-
3L1T3
addikt
Lesz aspektusa amiben jobb es amiben rosszabb/masabb mint a GT7.
felesleges a tovabbi osszehasonlitas mert a ket csapat vizioja is tok mas
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Döglött Róka
veterán
válasz gianni85 #118282 üzenetére
Fogod a gyari cliot, es felmatricazod.... Es olyan versenysorozatot csinalsz amilyet akarsz. Te nem sokat forzaztal ezek szerint
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
.LnB
titán
válasz 3L1T3 #118285 üzenetére
Azért az, hogy nem lesz Nordschleife csak 2024-ben, az óriási feketepont!
Abszolút nem felesleges az összehasonlítás. Ez a két játék vetélytársa egymásnak. Kötelező az összehasonlítás.
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz Döglött Róka #118286 üzenetére
Köszi cpt. Obvious te aztán tudod mennyit Forzáztam. Túl sok erőfeszítés lenne és akkor se lesz elég autentikus. Tudom, akkor játsszak AC-vel, vagy valami mással…
-
-
gianni85
veterán
válasz Döglött Róka #118290 üzenetére
“Te nem sokat forzaztal ezek szerint ”
-
Döglött Róka
veterán
válasz gianni85 #118291 üzenetére
Custom versenyek akár boxkiállással, versenysportra upgrade-elhető hot hatchek, verseny livery-k ott vannak a marketen. Mi a szart vársz még? Legyen benne gyárilag?
Vagy itt most az megy, hogy "de akkoris"?
-
mcwolf79
veterán
Sziasztok !
Előrendeltem az izlandi Store-ban a Lords of the fallen-t. Viszont valamilyen banki technikai probléma miatt a bankkártya terhelés meghiúsúlt. Beszéltem a bankkal , dél körül valszeg már rendben lesz a rendszer . Ilyenkor mi van ? Mert ugye a MS már terhelt volna (reggel jött az SMS a sikertelen tranzakcióról). Újra elő kell rendelni , vagy próbálkoznak még a terheléssel ?Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
3L1T3
addikt
Akkor lenne vetélytársa ha egyenlő feltételekkel készülnének és ugyan olyan vagy hasonló kaliberű platformra. Tekintettel arra, hogy az egyiknek közel 100M lemaradása van ismeretségben és egy kisebb platformra érkezik (PC-t hagyjuk) így felesleges.
Nordschleife scannelés meg csúszik, van ilyen. Az idei évben az egyik legfoglalkoztatottabb pálya volt.
Míg a GT összeségében a "The Real Driving Simulator" felütéssel készül és megközelítéssel addig az FM sose, és a Poly ezt lovagolja, míg a T10 nem.
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz Döglött Róka #118292 üzenetére
Lószart sem várok. Annyit írtam, hogy nekem jobban tetszene, ha nem 500+ autó lenne benne, cserébe autentikusabb versenyzési élményt adna. Igen, gyárilag. Nem trükközéssel. Hiába írod a dolgokat, ezekkel tisztában vagyok, de nem tudsz saját versenysorozatot csinálni csak livery-s versenyautókkal. És mielőtt reagálnál… ez nem okoz nekem fájdalmat, leszarom, nem veszem meg, nem játszok vele.
-
gianni85
veterán
válasz nincsnév007 #118298 üzenetére
Gamerscore alapján mindet
-
3L1T3
addikt
válasz 3L1T3 #118296 üzenetére
Olyanért kiakadni hogy nincs egy pálya/autó/törés egy ilyen szintű játékban tök felesleges. Annyi dolgon mérgelődhet az ember ezen totál butaság.
Főleg, hogy sok esetben ez nem rajtuk múlik. Olyanoktól függ mint:
- pálya elérhetősége (licensz vagy események)
- autó (licensz , van hogy egyedi megállapodást kötnek egyes modellekre / játék)
- törés (az autógyártok továbbra se engedélyezik "NEM MINDEGYIK")“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 11 - népalma
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Horgász topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest