- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
válasz bulikavagyok #73893 üzenetére
Meg van a gond neten meg tálaltam a választ ☺ leírom hátha jár így valaki☺ most 4-én jár le majd az előfizetésem azt még az előző bank kártyával vettem ami megszűnt már és a napokba újat adtam meg a profilomnak. Meg kell várnom amíg lejár az előfizetés és utána fogja elfogadni☺ ezt nekem valaki mondja el miközbe a kódos live-nak a bankkartyához?😁
-
oriic
HÁZIGAZDA
3300 Ft A Halo Collection, ha még valakinek nem lenne meg.
Live-Die-Respawn
-
sugarforce
addikt
Esetleg nincs itt xbox preview tag, aki meghívna engem?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Cdkeys-en ~13 euro. Dollárban kicsit kedvezőbb, és még az 5%.
sugarforce: Tudtommal nincs meghívás.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz tDr1v3r #73865 üzenetére
Fejtsd ki a szürke részt, hagy röhögjek egyet PM-ben! xD
Anyu, meg apu pénztárcájából könnyű nekik...kisírják, kihisztizik az iPhone 6, meg 6s plussokat, minden második ilyen korban lévőnél mást sem látok
Én legalább megdolgoztam érte...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
sugarforce
addikt
válasz hackeeeee #73904 üzenetére
az épp aktuális GYIK-ben annyi van írva, hogy "A Preview programban csak meghívással vehet részt. Ha a barátai már részt vesznek a programban, akkor az Xbox Preview Dashboard alkalmazás Invite friends oldalának segítségével meghívhatják abba."
Persze nem tudom, hogy ez tényleg aktuális -e még. -
tDr1v3r
veterán
válasz XFishboneHUN #73905 üzenetére
Itt inkább az volt a probléma, hogy a szakadt sz.r, konkrétan bulitelefonnak száműzött iPhone 5-öm (és haver 5s-e) miatt próbáltak ránk nyomulni. Imádok vidéken élni...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz tDr1v3r #73907 üzenetére
Itt jön az, hogy valakik elsődlegesen a külsőségeket nézik.
Elég szar következtetés, de ebben a korosztályban az számít királynak, ha az embernek iPhone-ja van...És ha neked az van, akkor te már menő, király csávó vagy, akikre tapadhatnak a csajok, mondhatni potenciális célpont vagy nekik Sosem értettem ezeket a fiatalokat, főleg a csajokat! Csak a kűlcsín, belül meg a legtöbbje egy lelkileg összeroggyat depressziós picsa. Az instagramm is tele van ilyennel. Mind azt mutatja, mekkora nagy király az életük, meg iphone, meg habzsi-dőzsi, oszt emögött meg vagdossa az ereit, meg depresszióban és kisebbségi komplexusben szenved és ezért akar kitűnni a többi közül és mutogatja a csöcseit, meg hápog a szájával, mint a kacsa (duckface)....
De ez már egy elég más, komplex téma, szóval itt befejezem, nem akarom telespammelni az Xbox One topicot!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sugarforce #73906 üzenetére
Ha jól emlékszem a Win10 érkezése előtt beszüntette az MS a meghívást.
Bár, lehet azóta elindult újra.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lehetne, csak mondjuk ha 4-5 évente váltunk generációt, és mondjuk 4-5 évente félreteheted a megvett játékaid, az nem épp ideális.
Szal, ha mondjuk most új gen. lesz, az a kérdés, hogy One-os játékok menni fognak-e, vagy majd ott is várni kell, hogy összerakjanak egy BC-t, hogy működjön minden, vagy majdnem minden?
Mert ugye, erről semmi tényleges információ nincs még, bár tudom, a gépekről sem..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
vhunor
őstag
válasz hackeeeee #73911 üzenetére
99%, hogy menni fognak, mert az architekturális alapok nem változnak. Nekem nagy szívfájdalmam, hogy minden konzolgyártó elhagyja az egyedi hardveres alapokat, de itt pusztán a geek beszél belőlem, gazdaságilag és ügyfélélmény (=visszamenőleges kompatibilitás) nem indokolható az az út.
-
rdt89
addikt
Hát az nem lenne jó, mivel szerintem a Forza 6 bőven rendelkezik annyi tartalommal, hogy 2 évente jelenjen meg, így odafigyelve az eddig fent tartott minőségre, évente már NFS-es lenne, meg kevesebb idő fejleszteni.
Így is az 5-öt "összecsapták" a konzol megjelenésig.De a felsőt elfogadnám, hol lehet venni? XD
-
-
rdt89
addikt
Nem is említettem történetet. Engem maga a játék és autó kínálat és a brutálisan dübörgő hangeffektek ragadtak magával, és a Forza 6 kocsik ütközésének hangja elég fura, valamint a sebesség érzet a 4-ben volt a legdurvább. De lehet csak az 5 év alatt beletett 180 ezer kilóméter mondatja ezeket velem, volt időm minden apró dolgot kiismerni a játékban. Jeremy Clarkson felkonferálása és az az intró és zene a mai napig libabőrössé tesz.
-
lmno
őstag
Sokkal jobb pályák voltak benne és a töréshangok szarabbak a 6-ban.
Ezt az esőt meg az éjszakát beharangozták, de jó nagy átb*szás hogy a pályák töredékén lehet csak úgy menni.
Ez a 6-os megint ilyen félkész verzió lett, sokkal értelmesebb lenne, ha mondjuk csak 3 évente jönne Motrosport rész, de akkor az tényleg előrelépés lenne az előzőhöz képest (persze tudom, így jobban megéri nekik). -
StLui
veterán
De ez olyan mintha a bélszínre azt mondanád szar mellé a krumpli, így szar a bélszín úgy ahogy van. (fél)Szimulátor szempontból nagyságrendet lépett előre, a többi csak a körítés amiről beszélsz.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
szombatitomi
senior tag
Sziasztok!
Xbox One regisztrálásánál érvénytelen telefonszám hibát ír ki, de nem részletezi. Próbáltam +3630*, 0630* és 003630 formátumban is, nem fogadja el. A régió Magyarországra van állítva. Tud erre valaki megoldást?
-
rdt89
addikt
válasz szombatitomi #73930 üzenetére
a +36 beírásának kihagyásával próbáltad már?
-
Teko001
őstag
válasz szombatitomi #73930 üzenetére
Igen, itt regisztráld be
-
eagleberg
tag
válasz Donibrasco #73895 üzenetére
Csinálj egy másik accountot, Belépsz az eredeti accountoddal majd belépsz az újjal is (másodikként). Az újjal már tudsz is live-on játszani. Én pl a counter strike-ba szoktam más néven is játszani. Már túl jól ismerik a nevem ezért néha másik accal szoktam szívatni a népet... Az új accal meg lehet trágárúl is beszélni meg trollkodni. Mehet rá nyugodtan a negatív értékelés. Ha "letiltódik" csinálsz egy még újabbat és akkor azzal nyomulsz. Ez persze csak szűkségmegoldás lehet. Mert játszani azért mégis csak a te neved alatt a legjobb.(fejlődések, ismerősők stb.)
Amúgy elég hülye az MS hogy ilyet megenged, de ők tudják...[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Most nézem, edigitalnál már van raktáron TMX, 59990. Próbálta már valaki?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Joreggelt. Mai pletyka:
MS E3-on bejelenti, hogy windows 10-es mobilokra is lehet majd streamelni.
Live-Die-Respawn
-
-
Spike60
csendes tag
Sziasztok!
Ez garanciális lenne ha kontrolleremnél a felső analógkar kör-körös mozgatástól karcolódik/vágja a széle, pedig nem sorjás vagy éles a széle, másik analóg karral nincs ilyen problémám.
-
nagyúr
-
Spike60
csendes tag
válasz bulikavagyok #73948 üzenetére
Az frankó, nah majd akció közepette azt veszem észre hogy a gomb leválik, esetleg favágós játék nincs xbox one-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest