Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rbert

    aktív tag

    Sziasztok!
    2015 10. 25.én EA Access-t vettünk 1 hónaposat.A Box most hétvége óta be sem volt kapcsolva és tegnap jött egy üzenet (email ra),hogy :
    1 havi előfizetés megújításának visszaigazolása.:
    "Ezt az üzenetet azért küldtük, hogy megerősítsük, 1 havi előfizetés előfizetését sikeresen megújította, ekkor: 2015. november 25.. Kérjük, őrizze meg az üzenet egy példányát későbbi felhasználás céljára. A szolgáltatás leírása az alábbiakban olvasható:

    Az EA Access jóvoltából kiváló EA játékokhoz juthatsz hozzá remek árakon. Az EA Xbox One konzolra kiadott játékainak folyamatosan gyarapodó gyűjteménye vár: töltsd le őket és játssz velük a Játéktárban, amikor csak kedved tartja! Egyebek mellett a következő előnyök várnak: • EA játékok a Játéktárban, amelyeket bármikor letölthetsz és annyit játszhatsz velük, amennyit csak akarsz. Tobzódj az EA legjobb Xbox One játékaiban! A Játéktár mindig tartogat valami izgalmasat a számodra. Játssz egyvalamivel vagy mindennel – csak rajtad múlik! • 10% kedvezmény az EA digitálisan megvásárolt Xbox One kiadványainak árából. • Lehetőség arra, hogy korlátozott ideig, 5 nappal a megjelenés előtt kipróbáld az EA játékait. *Feltételek, korlátozások és kivételek vonatkoznak rá. Részletek az ea.com/eaaccess oldalon. Az ajánlat kiválasztásával és az EA Access megvásárlásával a felhasználó kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a lent hivatkozott feltételeket.

    Köszönjük, hogy csatlakoztál az EA Accesshez! A tagságodnak számos nagyszerű előnye van: Játszhatsz például minden játékkal, amit a Széfben találsz. 10% kedvezményt kapsz az EA digitális vásárlásaiból, beleértve a teljes játékok előrendelését is. Valamint korlátozott ideig kipróbálhatod a megjelenés előtt álló játékokat is. Az EA Access tagsághoz kapcsolódó szolgáltatásokról és előnyökről bővebben itt olvashatsz: http://www.ea.com/eaaccess.

    Ha az Európai Unióban él, akkor a tranzakció felmondásához és a visszatérítéshez kötődő jogaival kapcsolatos információkat a következő oldalon találhatja: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=511466.

    Köszönjük!

    The Teams from EA Access and Xbox LIVE"

    Ez most ,hogy lehet?Nem is akartunk 1 hónaposat venni...A pénzt meg biztosan leemelte.

    Járt már így valamelyikőtök?

Új hozzászólás Aktív témák