- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wannnabeees
aktív tag
Xbox One Deals with Gold
Metro 2033 Redux: 2 673,30 Ft
(3 990,00 Ft )Metro Last Light Redux: 2 673,30 Ft
(3 990,00 Ft )Metro Redux Bundle: 5 286,30 Ft
(7 890,00 F)(a kettő együtt)[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
válasz medvekutya #27902 üzenetére
Ott is van egyakkor az lehet a használt holnap kiderül.Emezt be is raktam gyorsan a kosárba köszönöm remélem igazatok lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz wannnabeees #27904 üzenetére
szerda óta ez van.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
zzola
titán
-
Rage47
veterán
Ez a remastered verzió tulajdonképpen?
-
wannnabeees
aktív tag
(#27906) Def26
(#27907) Zolar
Bocsesz, csak ide is be szokták másolni és hirtelen nem láttam, hogy valaki beírta volan már őket.(#27908) Rage47 - Igen ezek remasteredek
"Rebuilt and Remastered for next gen – this is no mere ‘HD port’. ""Rebuilt and Remastered for next gen – with all previous downloadable content content included, new modes and features, and many gameplay improvement, this is the definitive version of the critically acclaimed classic that fans and newcomers alike will enjoy "
-
Mister_X
nagyúr
válasz norbi2010 #27897 üzenetére
Jelenteni = velem is megosztani, hogy mit mondtak a boltban, hogy mit is jelent a "bontott".
@tunkiih: elvileg akkor semmilyen hátrányban nem kellene részesülnie a gépnek, nem igaz? Hiszen ha cserélték egy nem kerregőre, akkor ez külön szériaszámos gép, nem igaz? Onnanstól meg szintén nulla perces, beregisztrálhatós.
@Def21: nem probléma, más fiókrav van regisztrálva a Live, OneDrive-ot privát maillel használok és amúgyis csak doksik vannak rajta.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Rage47 #27908 üzenetére
Igen, de elvileg néhány plusz dolog is van bennük.Bundle-t érdemesebb amúgy beszerezni szerintem.
BTW, kaptam ajándékba egy AC: Black Flag-et. Lehet nem jó ötlet ezzel a résszel indítani az AC pályafutásomat.
(haver komoly volt, aszondja menjek be Store-ba. Mondom ok. Menjek a kódbeváltásba. Mondom vazze ez mit akar adni, nem igazán kell most semmi. Bediktálja a kódsort, majd mondja hogy nyasgem, boldog karácsonyt. Nézem: AC Black Flag. Mondom vazze, egy résszel sem játszottam. )
Live-Die-Respawn
-
Rage47
veterán
válasz wannnabeees #27909 üzenetére
Thx ezt kihagyom most, várok valami Halo akcióra
-
Rage47
veterán
válasz wannnabeees #27913 üzenetére
Nekem kimaradt az 1-2
-
fityere
senior tag
Halo fanoknak [link]
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
Mister_X
nagyúr
Akciózik az EA vagy ezek állandó árak? Dragon Age Inquisition 12&k, Titanfall 8k példának okáért, ellenebn minden más (GTA V, Dio3, Fc4) meg 21k. Csak tartsák meg ezt a jó árazást még egy hétig, tuti berakom a DAI-t a digitális kosárba.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Másik kérdés, Home-olás:Adott X gép x profillal és Y gép y profillal. Home-olásra az x profil kerülne a több játék miatt, enyém Y gép és y profil. Ellenben olyasmi jutott eszembe, hogy vennék olyan játékokat is, amik x tulaját nem érdeklik (teljes ár ftw), ellenben nyitva hagynám neki a lehetőséget a kipróbálásra (hamár egy valag címet elém tolt a Home-olással) és viszonthome-olnám az én profilommal. A mechanikát sajnos nem értem: egy profil egyszerre két gépen lehet home és egy gép ellenben egy home-mal rendelkezhet? Megoldható-e az, hogy X és Y gép rendelkezik home-olt x és y profillal?Amatőr hiba kihagyni a bal felső sarokban lévő linkeket
[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
Srácok!
Nektek nem lett instabilabb a rendszer a legutóbbi update óta?
Az elmúlt 3-4 napban többször kifagyott a box...eddig sosem csinált ilyetEsetleg vmi javaslat?
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz RichieTri #27927 üzenetére
szerintem nem, de kezdésnek az sem rossz. Boxon tartsd nyomva vagy 5-10 másodpercig, kikapcsol majd kapcsold be. Power Cycle a neve
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
RichieTri
senior tag
válasz B3ny00 #27929 üzenetére
annak ellenére, hogy nem vagyok nagy autós játék fan(bár anno az nfs:u1-2 marhára tetszett) egész jó.
nincs túl sok autó és az optikán kívül semmihez sem tudsz érdemben hozzányúlni.
kevés küldetés fajta van a campaign részben. néha (általában) csal a gép... PVP nem mindig jön össze, legtöbbször nem talál ellenfelet, főleg factionos ride-okhoz(oda 8 ember kell). <-ezek vszeg azért mert nem játszanak sokan. igaz, a térképen sok playert jelöl(de az is lehet, hogy még sokan a single-t nyomják)
ezek voltak a rossz dolgokhatalmas terület,jó sebességérzet,3 lépcsős nehézségi szint(az irányításra gondolok),gyönyörű táj,sok fajta útburkolat. az autók nem csak skin-ek, érezni a különbségeket.
szerintem van benne potenciál. én azt kaptam amit vártam.1-2 hét mire mindenki befejezi a singlet...lehet majd jó kis eventeket nyomni. jah és a BF4-et jól kiegészíti ..vagy fordítva most már nem tudom
nálam 8/10
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
tibibi
őstag
válasz tibibi #27905 üzenetére
A bontott service date gépek gyárilag meghajtóhibásak voltak, ezért
visszaküldtük a Microsoftnak, aki kicserélte bennük a BD meghajtót.A tartozékok bontatlanok, a gépre 2 év garancia van, a gép fényes felületén
vannak kisebb karcolások.
Ennek "fényében" mit tanácsolnátok? Mondjuk mutogatni nem fogom -
a.sebi
őstag
[ Szerkesztve ]
-
wannnabeees
aktív tag
-
Def26
félisten
válasz tibibi #27935 üzenetére
100k az ára ott ahol linkelted. 105k -ért már bontatlan van az apróban. Én az új gépre törekednék, nem szeretem, ha valaki a fikás kezével végigtapizza, majd ezt használom én, de persze Te tudod.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
-
CseleNiko
csendes tag
wow.. öröm nézni sok hülye megveszi a nexgent hitelre hogy a faluban dicsekedjen vele közbe meg a ház omlik rá
-
B3ny00
aktív tag
megjöttek kontrollfreekek , délután teszt.
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
JamesHun
addikt
mekkora hülye, hogy 0THM akcióban megveszi a xboxot, és nem a providentet hívja mikrosütőre
SeriesX: JamesSHun
-
Krisz0630
senior tag
Kíváncsi vagyok, hogy ma hozza-e a postás a kontrollert a szervizből. Múlthét szerdán kaptam az emailt, hogy küldik az újat. Azóta semmi...
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest