- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz Mister_X #27951 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam, hogy lehet e Home-olni más gépekre. Értelemszerűen akkor az előző Home-olt tartalom elvész a One-ról, viszont így több játékkal lehetne játszani, ha pl. egy nagy baráti társaság, különböző játékokkal rendelkező tagjai egymás között Homeáolgatnának.
-
tibibi
őstag
Akkor bevállaltam Esetleg nincs valakinek eladó kinect sport rivals
-
godzsy2
senior tag
válasz Krisz0630 #27957 üzenetére
Én már jó előre megrendeltem. Kedden vitték, pénteken kaptam a mailt, hogy küldik az újat. A héten várom én is. Sajna csak pénteken érkezett meg a másik kontroller, pedig hétfőn rendeltem, de nem olvastam el a szállítási rendjét a clickshop-nak. Nekik Németországban van a raktáruk, 4 nap alatt ért ide. Ha körültekintőbb lettem volna, akkor inkább rendelek 500 Ft-ért drágábban Mao-ról.
-
Mister_X
nagyúr
válasz woodbear #27963 üzenetére
Mínusz három napja De egyébként, több Xbox 360-am volt, mint PS3-am, összességében is hosszabb ideig. Aztán a ONE jobban bejön, mint a This is for The
MoneyPlayers PS4. Meg olcsóbb. Meg fejlettebb az online. Meg van már otthon gofrisütő, VHS már nincs."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Nyílván nem Kinecttel tervezem, sajnos eléggé nem tudnám kihasználni hét négyzetméteren. Múltkor linkeltem a fehér Kinectless One-t 128k-ért Sunset Overdrive-val meg egy választható játékkal. az se rossz biznisz. De majd bemegyek csütörtökön a KS-be megnézni ezeket a Service Date-es pakkokat. Felhívtam őket, vannak rendesen, csak kiszedték belőlük a kávédarálót - gari ugyan úgy 2 év, saját névre. Ha minden karcmentes, akkor megveszem azt, mert miert ne.
A dashboard meg. Hát én csempebuzi vagyok, csempe van a PC-men, a telefonomon, sőt, még a fürdőszobámban is. Aztán volt alkalmam megtapasztalni a PS4 sebességét, amikor a profilom akartam élesíteni, ha nem tudom, azt hinném, hogy PS3-mal szenvedek
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Def26
félisten
válasz Mister_X #27966 üzenetére
Ha ilyen pakkokat tervezel, akkor kérdezz körbe hátha valaki meg tudja oldani Neked az ausztriai vásárlást. Ott több ajándékot is kapsz a gépek mellé. Most pl. + 1 ingyen játék, ami lehet gta, vagy halo is stb.. Másik áruházban meg talán egy tabletot.
Szerk.: Igen, ps4 se gyors. Na de mindegy is, majd meglátod.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Rage47
veterán
szerintem tök jó a menü sebessége, egyből reagál, a 360-hoz képest mindenképp
-
Def26
félisten
-
Jovanny2
őstag
válasz tunkiih #27974 üzenetére
Na igen, szerintem ott azért van valami gebasz, azért az tényleg fele/harmada a normális sebességnek. Mindenki: a snap gombon kívül nincs valami más megoldás a jobb oldali ablakok eltűntetésére? Csak a ki a menübe + snap? Gomb a kontrolleren, vagy valami?
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Mister_X
nagyúr
Áh, sógorék túl messze vannak + sikeresnek tűnik a One párkeresés, tehát a legnagyobb gondom az lesz, hogy összekössem a konzolt a routerrel kábelesen (de ez önhibámon kívül egyelőre nehézkes).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Jovanny2
őstag
Duplakatt? Azt még nem próbáltam. Sajnos a használati utasításban nem volt benne...ja, hogy az nincs is.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
tunkiih
őstag
Nem vagyok most gépközelben, de ehhez nem kell videó hogy megmondjam kollega, hogy legrosszabb esetben 2 mp-et várok ezekben a helyzetekben.. ez tényleg kiábrándítóan lassú volt a videóba.
Esetleg cache ürítés - power cyclet probáltad már? Kezdetek óta gyors volt nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz tunkiih #27988 üzenetére
Igen. Félre ne értsetek, nem kötekedni akarok, csak én akármilyen gépet láttam, még nem volt gyorsabb a menü. Lehet valami puffer ürítés jót tenne, mert ezt még nem csináltam. Kipróbálom este.
-
Def26
félisten
-
steeel35
tag
válasz medvekutya #27997 üzenetére
Telefonon megy az üzengetés smartglassról. (nálam) :d
-
tunkiih
őstag
véletlenül sem.
-
Def26
félisten
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest