- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bandit21
addikt
Üdv, a Fiam játszik az Xbox -al és egy laptoppal is.
Ezek egymás mellett vannak.
Mindkettő 500 GB,os lassan betelnek.
Gondoltam veszek egy 1 tb usb 3 külső ssd-t.
A konzol és a laptop ezzel ellenne "közösbe"?
Amit épp használ, ahhoz lenne csatlakoztatva. Működik ez így?regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
-
esbii22
őstag
Sziasztok! NBA 2k24-el játszom és van egy bosszantó hiba pàr napja. Mycareer módban játszok egy meccset és amint labdát kapok vagy kérek 5-ből négyszer azonnal rádobja a labdát. Semmilyen gombot nem nyomok és a pro sticket se. Két kontrollerrel is csinálja, mindegyiket lefrissítettem. Valamit én állíthattam el, vagy mi lehet a megoldás?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
SkiDev
senior tag
Sziasztok!
Ismerősnek szerettem volna segíteni, eddig sikertelenül...
Vásárolt magának 17-én egy játékot magán a konzolon (Xbox One S), pénzt levonta, játék sehol.
Rendelésben látszik, azt írja "Kész".
E-mail jött róla, hogy fizetve.
Storeban azt írja, hogy "Már megvan", de letölteni nem lehet, csak ajándékozni lehet barátnak, letöltés gomb sincs.Ilyenkor mit lehet tenni?
A magyar telefonszámot hívtuk, ahol azt mondták, hogy próbálkozzunk neten...Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
senior tag
Bocsánat, nem tudtam, hogy fontos.
Godzilla 4 Kaiju Pack, azt írta a sarokban, hogy Xbox One[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
senior tag
válasz ρσгτσ #241961 üzenetére
Szerintem nem... Volt egy kósza gondolat, de mondom csak nem.... Még gameplay is volt.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
senior tag
válasz ρσгτσ #241963 üzenetére
Értem akkor, steamen átláthatóbb ez nekem.
Köszönöm mindkettőtök segítségét!
Majd megmondják mit szeretnénekSiemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
esbii22
őstag
Sziasztok! Két kontrollerem van, egy újabb, amit alig használtam, illetve egy 4 éves. Mindkettőn a legfrissebb szoftver van, és az hagyján , hogy játék közben önálló életre kelve dobálja a 3 pontosakat (NBA 2K24) de most már menüben sem tudok egyet lépni pl. a beállításokban, hanem kettőt ugrál fel-le. Mindegy hogy a karral vagy a billentyűvel lépkedek. Mindkét kontroller ezt csinálja. Kb. a múlt héten kezdődött az egész. Van valami ötletetek, hogy mit tudnék csinálni? Újrapárosítottam a kontrollereket, illetve az xboxot is alaphelyzetbe állítottam, az adatok megtartásával, a hiba fennáll még mindig.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
-
negyven2
veterán
Vagyis úgy néz ki, hogy csak a Game Pass Ultimate előfizetéssel rendelkezőknek érhető el!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
fzboxx
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni XBOX ONE X eladással kapcsolatban:
A több év alatt megvásárolt digitális licence-szel rendelkező játékokat meg tudom valahogy tartani, és tovább fizetve az Ultimnate előfizetést, PC-n lehet ezeket tovább játszani (mit a felhős verziókat...), vagy ez megy a levesbe a gép eladásával?
Sajnos ez már nem az én világom, kérem a megértéseteket a béna kérdésért.Egyébként eledás előtt érdemes/szükséges valahogy gyári állapotra visszaállítani a konzot? Ha van egyáltalán ilyen...
Köszönöm szépen!
Zoli (boomer? )
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz fzboxx #241975 üzenetére
Szia,
minden digitális vásárlás fiókhoz kötött, természetesen az eszköz elromlásával/eladásával stb. nem veszíted el.
Az, hogy ezek közül mit tudsz PC-n folytatni attól függ, hogy volt-e közöttük olyan, ami Play Anywhere cím. Talán a legegyszerűbb, ha PC-re leszeded az Xbox alkalmazást Windows-hoz és ott a My Library (lehet, hogy van magyarul is) részt megnézed. Oda be fogja rakni azokat, amik PC-re is elérhetőek, akár korábbi vásárlásod volt, akár a Game Pass-ban játszottál vele:
Gyári beállítások visszaállítása:
A gyári alapbeállítások visszaállítása az Xbox konzolonNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
fzboxx
senior tag
válasz l.skywalker #241976 üzenetére
Köszönöm Skywalker!
Ezt már megtettem. Van is amit tudunk pc-n játszani.
Akkor ami nem ilyen, az megy a levesbe... Kár.
Köszönöm. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz fzboxx #241977 üzenetére
Ez játék függő, nem a rendszer sajátossága. Ha egy kiadó úgy dönt, hogy egy cím Play Anywhere lesz akkor az lesz. Ezt nem tudják automatikusra beállítani.
Most látom a saját képernyőmentésemen, hogy már van olyan filter opció, hogy "Owned"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
fzboxx
senior tag
válasz l.skywalker #241978 üzenetére
Köszönöm. Meg fogom nézni én is a owned címkét..
-
nemethsza
tag
Sziasztok,
teljesen kezdő vagyok a konzolok terén (fiam nemrég kapott egy Xbox One-t), és segítséget kérek, mert elakadtam
Szeretne on-line Minecraft-ozni 2 barátjával. Egyiknek Nintendója, másiknak PS-valamije van.
Engedélyeztem a más platformok felhasználóit, a keresett nickek azonban nem jelennek meg a listában.
Egyrészt össze lehet egyáltalán hozni ezt?
Másrészt lehet, hogy a másik oldalon (Nintendo ill. PS) is engedélyezni kell a másik platformot?"Tanútt embernek párlya nincs!"
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
válasz nemethsza #241980 üzenetére
Úgy tudom, hogy a minecraft multihoz kell online előfizetés. Ráadásul mindegyik gépen. Hogy hogy találják meg egymást az jó kérdés. Szerintem játékon belül van rá lehetőség. Esetleg egy ingyenes játékkal kellene megpróbálni pl Rocket League. Ehhez ingyenes a multi is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
homerhamm
addikt
Free Play Days
The Crew Motorfest
Szídzs
Dead by DaylightIhn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
l.skywalker
Topikgazda
The Sims™ 4 Backyard Stuff DLC ingyenes
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
solyom76
senior tag
Sziasztok.
Segítsetek légyszíves!
One s lenne az alany.
Folyamatosan E 101,102,106 hibát dob.
Volt teljes vissza állítás,minden adat törlésel.,Majd softver újratelepítése pendriverol.. 4 napig jó volt,most újra jönnek az E hibák. Viszont most már nem engedi frissiteni sem,kb 0,5 % nál kidobja felváltva a 3 hiba valamelyikét..
Mi lehet a megoldás?
Hdd lehet a ludas?
Köszi..Az élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
-
skroy
senior tag
válasz solyom76 #241985 üzenetére
Elég esélyes, hogy a hdd halt meg benne. Az utóbbi időben sok hdd hibás Xbox lett itt, ezen a fórumon is. Ha van kedved hozzá, Te is kicserélheted, szerencsére nem túl bonyolult. Hdd-t pedig hardveraprón találsz jó áron. Ha tudod, teszteld le pc-n a régit hdd sentinellel.
-
MeroM
senior tag
Sziasztok!
Adott egy xbox one fat sajnos a meghajtója eléggé vacakol.
Olyan kérdés lenne h egy másik boxbol at lehet e rakni a meghajtót vagy mint anno a 360 nál "alaplaphoz kötött"?!Válaszokat előre is köszönöm.
-
Guitar14
senior tag
válasz MeroM #241988 üzenetére
360-ba még nem cseréltem meghajtót de One-ba igen.
One nál (is) alaplaphoz kötött. Igazából ha van egy új (működő) meghajtód akkor ami a te gépedbe van meghajtó azt kiszeded és abból az alaplapról lehúzol pár szalagkábelt meg 2 apró forrasztást leszedsz:
majd az újról is leszeded ugyanígy az alaplapról és berakod a helyére a tied, visszaforrasztod, szalagkábeleket is visszadugod aztán már mehet is a gépbe.Mi a gondja a meghajtódnak egyébként?
[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
MeroM
senior tag
-
Guitar14
senior tag
válasz MeroM #241991 üzenetére
Olvasófejet is pucoltad már óvatosan egy csepp alkohollal és fülpiszkálóval?
Ha igen és ez után se jó akkor sajnos új. Én e-bayről vettem olvasót ami bevált (nekem a lemezkiadó mechanizmus ment szét)
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
peet137
tag
válasz MeroM #241991 üzenetére
Nekem a vezető tengelyekre egy kis műszerolaj megoldotta a problémát, nyilván a fejtisztítás mellett. 3x szedtem szét, de megérte. Az olvasófej simán alkohol + fülpiszkáló. De az olajra figyelni kell, mert ha túl sokat nyomsz, utána szétfolyik mindenfelé.
Nálam ezzel a megoldással kb 3 hónapja hibátlan. -
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest