- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz l.skywalker #214833 üzenetére
WRC8 Deluxe preorder 75%-os kedvezménnyel 5700 Ft-ért
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
l.skywalker
Topikgazda
-
JamesHun
addikt
válasz l.skywalker #214833 üzenetére
köszi a linket
sajnos pár játék magyarba nem akciós
pedig megnéztem volna [link] ezt mennyiért adják itthon.Bár ez se rossz áras (LEGO® Marvel Super Heroes 2 Deluxe Edition)
SeriesX: JamesSHun
-
Remiel
őstag
válasz oriic #214850 üzenetére
Nem hinném, hogy Ninját félteni kéne, amennyiért átment a Mixerhez annyit normál halandó nem keres meg egész életében, de ahogy elnéztem már Twitchen is kezdett csökkenni a nézettsége. Bár valóban reklámértéke van még bőven, nem beszélve arról, hogy elmondhatják majd hogy ugyehogyugye csak mi vagyunk a legjobbak, lám visszajött ő is...
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Jovanny2
őstag
válasz takacsbotond #214808 üzenetére
Annyiban pontosítanám, hogy csak az S-től kezdve van a kontrollerekben BT, a "marhadrága Microsoftos" az nem BT adapter, hanem rádiós (nyilván a BT is rádiós, de ez más freki). Szóval ami fehér S kontroller, és a fekete X kontrollertől kezdve BT-osak csak.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
-
NyMRooD
őstag
válasz #99499520 #214859 üzenetére
Minden Xbox one játékot futtatni fog (a kinectesek valszeg kivételek lesznek) és egyiket sem kellesz újra megvenni, sőt sok játéknál ha jön ki direkt series x verzió, akkor azt is megkapod ingyen (kiadótól függ, de ahogy kinéz a legtöbb felült a smart delivery vonatra).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz #99499520 #214862 üzenetére
Igen, az Illetve lemaradt, hogy a már BC-sített xclassic és x360 játékok is menni fognak a series x-en.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
válasz CrAck69 #214861 üzenetére
Én PayPal és Revolut kombót használok, azzal megy a direkt fizetés is. Cdkeysen vagy amazonon viszont tudsz venni feltöltő kártyát, pl. 25 USD - t. Telefonon az xbox appban átállítod a régiót usa-ra. Beváltod a kapott kódot, így lesz 25 USD elkölthető pénzed. Utána megveszed a játékot erre. Ha kér címet, akkor megadod egy alaszkai hotel címét.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Vettem Goldot éveset. Ez a GamePasst nem tartalmazza?
-
Wesder
félisten
válasz philoxenia #214868 üzenetére
Nem. A GamePass Ultimate tartalmazza mindkettőt. Ha most veszel egy hónap Ultimate-et, akkor 13 hónap Goldod, és GamePass-ot lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
akooos
veterán
válasz philoxenia #214870 üzenetére
Akár most is megteheted már.
-
JamesHun
addikt
válasz Madoc #214865 üzenetére
amazon nem hagyja magyar régióra megvenni az usa feltöltőt. ott néztem elsőre én is.
de egy másik amazon accountomat meg letiltották, mert magyar kártya volt rá bekötve és külföldi cím és azóta se tudom rávenni őket, hogy engedélyezzék már vissza, hogy be tudjak lépni. Kérik az 1 éve lejárt és kicserélt kártyám dolgait, de mivel lejárt és új van, nehezen tudnék bármit is küldeni. Meg faxot akarnak 2020-ban, email nem jó nekik.
Lassan múzeumba kell menni faxolni.SeriesX: JamesSHun
-
Bogyi007
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
Úgy néz ki lesz NFS Hot Pursuit (2010) remaster
https://www.trueachievements.com/n42170/need-for-speed-hot-pursuit-remaster
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #214879 üzenetére
Na az úgy kell mint sz@r a zsebbe!
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #214881 üzenetére
Meg jöhetne melléjük a Porsche, bár az már majdnem szimulátor volt a többihez képest.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #214879 üzenetére
Hogy tudtunk mi enélkül élni?!?
Plusz egy cím az ea accessbe 2022-től.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz l.skywalker #214853 üzenetére
De ez miért pre-order? Az idei rész a 9-es lesz, ez meg már tavaly megjelent. Ezt majdnem benéztem...
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Topicot átrágtam már párszor, kérdésem az alábbi.
Xbox One X-em van 2 kontrollerrel, viszont a minőségibb elemek olyan sokat nem bírnak.
Egyedül vagy néha néha játszok ismerösömmel, de havotta tuti kell venni egy 4-es csomagot.
Mit ajántok helyette:
1. Venom VS2851 : 8k konzolvilágban
2. Lada elemek + töltő : 3k+2,5k (IKEA)
Vagy esetleg mennyire éri meg ha már ilyen ,,csodaszépen" néz ki? : Link
Sokan a Eneloop, Ikea,Ladda megoldást ajánjátok viszont a Venom sem rossz szerintem, mert kompakt és mindit 100%-on van az akksi.Segítséget előre is köszi.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
jeni
félisten
válasz stigma #214886 üzenetére
a ceruza elemek nem Li-ion típusúak,így nem lehet állandóan a töltőn hagyni.
mivel NiMH azok.
ezekken teljesen feltölteni és teljesen lemeríteni ciklus van.az állványos szebb,hogy állítva is mehet és közben tölt.
a ladda ,eneloop megoldás célszerűbb mert máshol is használhatóak.[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
Hi , köszi, de bocs a visszakérdésért, mert az Xbox-hoz akarom most használni, igaz több tölthető elemet is fogok most venni ,,más ,orjekt" miatt viszont:
Akkor inkább a Venom-ok ajánlottak, viszont lehet a komplett ,,csodaszép pad" már picit tólárazottnak tűnik.....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
válasz stigma #214886 üzenetére
Szerintem Venom. Nekem van itthon 2 olyan, amit linkeltél. Teljesen jók. Az egyik fél éves, a másik 2 elmúlt. Egyiknél sem vettem észre, hogy nagyon gyengébb lenne, mint új korában. Magyarul... Egyik sem merült le még a kezemben, pedig vannak hosszabb etapok.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
stigma
addikt
válasz icemad #214889 üzenetére
Igen, de elsiklottam valami felett, ami elég fontos és nem igazán íírják.
1. Venom VS2851 : 8k konzolvilágban
2. Venom "Pad" : Link => szép és jó csak épp nem látom hogy írá, hogy van hozzá 2 akksi is....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
jeni
félisten
válasz stigma #214888 üzenetére
ez is egy megoldás lehet (eredeti gyári termék)
a Venom az nem eredeti gyári cucc.[ Szerkesztve ]
-
Bocsi de helyesbítenélek.
A ceruza elemek nem Li-ion típusúak,így nem lehet állandóan a töltőn hagyni.
Ceruza elemeleket szigorúan tilos tölteni! Ez alap! Ceruza elemet nem töltünk!
mivel NiMH azok,
A ceruza elem az másnevén alkáli elem vagy száraz elem, nem NiMH összetételű(leginkább Szén-Cink vagy az újabb Lítium ceruzaelemeket Lítium-Vas összetételű,ezek nem tölthetőek. A NiMH meg nem elem, az akkumulátor.[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz stigma #214890 üzenetére
Bocsi, én az elsőre gondoltam. Szerintem a vertical tartónak nem sok értelme van. Plussz, amit linkeltél másodiknak, annak kell bőven hely is.
A kis dokkolót meg oda rakod ahova akarod. Elég neki egy telefon töltő meg egy kábel.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
jeni
félisten
válasz st3v3np3t3r #214892 üzenetére
persze igazad van nem kimondottan az eldobhatósra gondoltam!
nem írtam meg pontosan (mobilról írtam)
Rechargeable
ladda [link]icemad
nem tudtam róla,hogy kimondottan Microsoft jóváhagyásával,támogatásával készül.
rajta van az Xbox logó is?[ Szerkesztve ]
-
-
-
stigma
addikt
(#214891) jeni : Köszi szépen, ezeknek gyors utánanézek habár a Venom sem rosz, mert erre a szóra keresve sokmindenki ajánlja.
(#214893) icemad : Igen akkor marad a 8k-s 2 akksi + töltő állomás, vertikál boxnak sok értelm sincs, mert igaz beszerezte megyet kintről (1k-s áron) helyhiány miatt azon áll, de jobban is füt és szerintem melegszik is szóval hétvéégn átrendezem a TV állványt.
Köszi mindenkinek, egyet azért alszok rá, első körben mivel nem "Hardcore napi gamer vagyok" hanem a legtöbbet hétvégén ahsználom ezért a Venom töltőpad + akksi lehet a befutó.
IKEA-s elemekből mindenféleképpen be fogok vásárolni, mert kelleni fognak (itthoni okostermosztát miatt) ezért lehet így csinálom, hogy veszek egy ilyen Venom VS2851 8 8k konzolvilágban ) plusz IKEA-s elemekből egy 8as kit+ töltő is kelleni fog szerintem.
Köszi mindenkinek és remélem most nem robbantottam ki válágháborút, de nagyon köszönet a pontosításért mindenkinek
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
gorgocska
tag
Sziasztok meg szeretném venni a lánykáimnak az új SpongeBob játékot és néztem hogy a Braziloknál egy csöppet olcsóbb van még arra lehetőség hogy valami okos megoldással ott vegyemeg a jatekot. Lehet privibe is és köszi a segítséget.
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz SH4D0W2011 #214885 üzenetére
Én benéztem. Ez csak a Deluxe verziónak tűnik pre-ordernek
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs