Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz Viper26 #189023 üzenetére

    A nem Xbox Game Studios által készített játékok esetében ugyanúgy egy partneri megállapodással tudnak csak belerakni, ahogy az online értékesítés esetében is történik a bolt és a kiadó között egy megegyezés annak feltételeiről.

    Ha a játékot készítő cég, kiadó úgy dönt, hogy ők határozott idejű szerződést kötnek, akkor a szerződés lejárta után a megállapodás érvényét veszti és a játék laikus oldalról nézve: kikerül a kínálatból.

    De természetesen ezek lehetnek ennél összetettebb dolgok is, hogy mondjuk az MS állít bizonyos feltételeket amiknek nem felel meg az adott termék, mondjuk nem ér el egy havi letöltési minimumot, vagy épp fordítva, kevesen töltik le, de a kiadónak visszaesnek emiatt az egyéb bevételei és nem éri meg nekik ebben a formában tovább.

    De hidd el, ez nem úgy van, hogy egy random generátor minden hónapban kisorsol egy adag címet, amit törölnek röhögve a technikusok.

    (#189025) StLui: itthon nincs forgalmazója hivatalosan és kicsit drága a szállítás még az ára mellett.

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák