- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz philoxenia #48491 üzenetére
Az egész cikk roppant nyomasztó. Kvázi feladnak mindent, kidolgozzák magukat a végtelenségig, hogy megkapják az általuk hőn áhított "luxust", amit aztán végül lényegében ki sem tudnak használni. Az egész egy ördögi kör.
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #48499 üzenetére
A Debrecen esetében nincs ott az "i" - gondolom elég hülyén adta volna ki (duplán is) magát. Elvégre egy húskészítményt minek reklámozzunk a karunkon.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
félisten
válasz Bogyi007 #48511 üzenetére
Erre gondolok, hogy egy külföldi (Kína) kopizta a neveket valahonnan és a Ferencváros esetében nem volt elég körültekintő.
UEFA sorsolásokon is mindig jól kihangsúlyozták, hogy DebreCSeni!
Mert ugye ez nem egy "húskészítmény" neve, hanem a húskészítményt a köznyelv megkülönböztette a készítésének helye alapján. Így ragadt rá a debreceni.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz l.skywalker #48513 üzenetére
Ferencvárosi TC. Onnan jött az "i" végződés. Debreceni VSC alapján az is lehetne Debreceni. Náluk...
Így önmagában elég lenne a Debrecen és Ferencváros, csak ez most így sikerült.
Gondolom a logókat nézték. Fradinál ott van benne az "i" végződés. Debrecennél pedig utána kellett nézni, mert az szimplán DVSC.
Szerk.:
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
csuvicsuva
addikt
I végződésű csak úgy lehetett volna, hogy Loki, de maradjunk a Kondásoknál és akkor mindenkinek igaza van.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
válasz philoxenia #48515 üzenetére
DVSC -nek rengeteg neve volt egykor.
csuvicsuva:
Hivatalosan úgy van, hogy:
- Debreceni Vasutas Sport Club
- Ferencvárosi Torna ClubSzóval ez biztos kavar lehet a külföldiek fejében.
-
csuvicsuva
addikt
Én tudom, de a poén az volt, hogy lila-fehér.
Ha már ott van a képen: az MTK-ról sokáig egyébként én sem tudtam, hogy minek a rövidítése. Gyerekként azt hittem, hogy Magyar Torna Klub, aztán egyszer egy MTK-UTE meccsen megkérdeztem egy hazai szimpatizánst.
-
addikt
válasz csuvicsuva #48519 üzenetére
Jah igen, azt vágom. Csak már elment a téma az "i" betű felé.
Én mindet tudtam, sport család voltunk. Viszont most már senki nem viszi tovább ezt a hagyományt.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hát amikor gyerek voltam, még a Fradi csúfneve Falusi Tapasztó C..k volt például, az Újpest Dózsa volt, a Kispest meg Honvéd... Volt sok katonacsapat a besorozott focistákból főleg. Sok üzemnek volt csapata, Pl. Szolnokon volt Vegyiművek, Cukorgyár, de a Győr is Rába ETO volt és nem a folyó miatt.
-
addikt
válasz philoxenia #48522 üzenetére
Igen, meg a Honvéd emellett gyűjtögette is az embereket. Az elit csapatnak számított régebben. Vagyis inkább a foci fénykorában.
Volt régebben a Kinizsi is, meg a Vörös Lobogó. Kézilabdában, meg más sportágban is voltak hasonló nevek. Pl. Vörös Meteor.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz philoxenia #48522 üzenetére
"a Fradi csúfneve Falusi Tapasztó C..k volt például"
Na ezt még soha nem hallottam. A zöldeknél az Újpest még mindig Dózsa, a liláknál meg Édosz Kinizsi. A Honvédról meg most eszembe jutott egy régi rigmus: "Budapesti Honvéd, a f***omat szopd szét!"
Ha már MTK, eszembe jutott, hogy a Diósgyőr is K betűs: "Diósgyőr-Vasgyári Testgyakorlók Köre, később Diósgyőri Vasgyárak Testgyakorló Köre". Ma is tanultam valamit.
#48523 ρσгτσ: Az MTK is Vörös Meteor volt egy ideig. Korábban meg az általad említett Vörös Lobogó, de a klubnak volt jó néhány cifrábbnál-cifrább neve.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #48524 üzenetére
Kaposvár például majdnem! mindig Rákóczi volt. Csak néha kicsit másképp.
Családban PVSK, PMSC, Honvéd, Dunaújváros, Kaposvár csapataiban játszottak. Akkor még előkelőbb helyen volt mindegyik.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #48527 üzenetére
Pecmeregi öntöttvas csavargyár FC.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
Én már marhára nem követem a magyar focit. Néhány nagyobb eseményt megnézek, de kb. annyi.
Sok mindent kipróbáltam én is, de engem nem érdekelt annyira, mint a családomat (apai ág felől). Fradi, MTK, Honvéd, BVSC...stb. Foci, vívás, kézilabda, vízilabda, úszás, futás, meg egyebek. Hiába ment valami jól, egyszerűen nem érdekelt.
Ami a legkevésbé tetszett, az az úszás. Iszonyat magányos és monoton sport.
A golfot például szerettem, bár az teljesen más jellegű, mint a fent felsoroltak...de egy idő után azt is meguntam. Én lassan de biztosan mindent megunok típusú ember vagyok. Kicsit túlpörgöm magam körül a dolgokat.
-
l.skywalker
félisten
válasz csuvicsuva #48524 üzenetére
Én még DFC meccsre jártam. Aztán Tornyi csődbe vitte
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
Érdemes megnézni a hirdetéseit.
Fiát casento se rossz.ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bogyi007
veterán
Ők majd akkor jutnak fel amikor a Szeged Kapicékkal
Ergo SOHA...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
Hobbiautó fillérekből: Polski Fiat 126p (Kispolszki) 1990 teszt - Alapjárat
Van itt a környéken is egy. Gondolkoztam már rajta, hogy meg kellene keresni a tulajt egy ajánlattal. Ahogy látom kb. havonta 1x használják.
-
csuvicsuva
addikt
"Én lassan de biztosan mindent megunok típusú ember vagyok. Kicsit túlpörgöm magam körül a dolgokat."
Szintén. Sport nézésből már csak a Forma1, meg az Újpest meccsek nézése maradt. Egyik izgalmasabb, mint a másik.
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #48530 üzenetére
Mert azt hitte, hogy a bab is húsból van.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Bogyi007 #48534 üzenetére
Nem baj, majd jövőre találkozunk a másodosztályban. Fáj kimondani, de már én is azon a véleményen vagyok, hogy más nem hozhat érdemi változást Újpesten.
Telefonon vagyok éppen, lusta voltam egy hsz-ben válaszolni mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz csuvicsuva #48537 üzenetére
Néha az se megy, hogy a betervezett meccseket megnézzem. Addigra elkezdek valami egészen mást csinálni.
Remélem ezt nem felejtem el:
Ebből már (szerintem) csak az összefoglalót nézem meg:
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz csuvicsuva #48537 üzenetére
Én korábban kijárogattam meccsekre és tizenévesen a testvéreimmel minden külföldi bajnokság minden meccsét megnéztük, de utána mikor lejöttem Budapestre évekig nem foglalkoztam ezekkel, majd jöttek a gyerekek és mára már a videójátékok mellett a sport követése lett a másik hobbi. a Forma 1 speciel szerintem pont nézhetetlen már egy ideje, azért tudom mert nézem , de a foci mellett az NFL, jégkorong, kézilabda és magyar vonatkozásban bármilyen sport érdekel. És magamon vagyok legjobban meglepődve, hogy simán végignézek egy NB1-es találkozót is. Persze főleg kínomban röhövge szórakozok rajta.
Az utolsó nagy meccs amin élőben kint voltam a Magyar - Norvég pótselejtező visszavágója volt ill. voltam még nagyon régen egy AS Roma meccsen az utolsó előtti olasz fordulóban az Atalanta ellen. Az hatalmas élmény volt.
-
addikt
Huuu bammmeg. Ez azért durva.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Én már nem is tervezek be semmit. Szerintem hosszú évtizedek alatt túlnéztem magam. Volt időszak, amikor aktuális Grand Slam tornát minden nap 11-től 21-ig néztem, hétvégi külföldi focimeccseket egymás után, vagy akár egyszerre két-három streamet futtatva, olimpia reggeltől-estig satöbbi. Ha megkérdeznéd, hogy az elmúlt öt szezonból hány Real Madrid és Manchester United meccset néztem, elég lenne rá öt ujjam.
Szerintem a játékokkal is lassan ez van/lesz. Néha elkap egy-egy, de már egyre ritkábban.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #48543 üzenetére
minden külföldi bajnokság minden meccsét megnéztük
Az napi hány ezer meccs?
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest