- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #35750 üzenetére
Nekem az iOS is tetszett. Megvan az előnye az Androiddal szemben. Mindent a saját igényeim szerint a legjobban ki tudok használni és végre ez is tetszik
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #35751 üzenetére
"Mindent a saját igényeim szerint a legjobban ki tudok használni "
Ha még miui is lenne rajta, de ugye ez nem rajtad múlott.
"Got any other secret weapons?"
-
l.skywalker
félisten
Az sem rossz. 1500$-os Lenovo Legion vásárlás mellé Xbox One S-et adnak ajándékba:
De ha veszek magamnak fél milláért PC-t, akkor mit kezdjek egy S-el?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #35753 üzenetére
Mehet a gyerekeknek, utána meg odaülteted őket magad mellé, hogy nézzék mi az a rtx, stb. vagy eladod az S-t és bepótolod monitor árába stb.
Az S-ben lévő HDD még felhasználható valamire, ha nem kell senkinek/nem tudod eladni. Én már csak mint "tv okosítónak" megtartanám + blu-ray player ugye, ja és ezen van toslink csati legalább.
[ Szerkesztve ]
-
válasz l.skywalker #35753 üzenetére
Az valami ultra brutál spec edition lehet 428 dolcsiért...
Vagy adnak mellé egy x-et is.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Beniii06
addikt
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #35756 üzenetére
Ha jól látom ezt csak Ázsiában forgalmazzák
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #35758 üzenetére
Volt már ilyen lila fortnite edition konzol is nem?
-
S e t h
nagyúr
válasz csuvicsuva #35732 üzenetére
Sportolj inkább.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Crytek
nagyúr
Arra leszek kiváncsi ha már a One S/X gépek sehol se lesznek, lesz-e olyan live gold havi game szórás Series X-re majd mint pl most az xbox 360 as játékok amihez semmi se kell hogy játszhasd őket csak nyílván One ra megjelenő game kivitelben..
Next PC Upgrade: 2022
-
mike1334
veterán
Tolom egy ideje az Inq. Martyrt...ennyire unalmas játékkal már rég játszottam. Kb el tudnék aludni közben annyira monoton, csak azért játszok vele, mert épp Horus Heresyt olvasok. Kár, hogy a space marine nem bc, az jobb lenne
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
csuvicsuva
addikt
-
S e t h
nagyúr
válasz csuvicsuva #35766 üzenetére
Szurkolás helyett, mellett inkább sportolj, abból még profitálhatsz.
De gondolom nem egész évben ásol, a fűnyírás meg akkor sport, ha kifogyott a benya és úgy tolod a traktort.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
csuvicsuva
addikt
válasz S e t h #35767 üzenetére
"De gondolom nem egész évben ásol". Néha szeretném én is ezt gondolni.
Nem tartom magam ultrának, nem vagyok tagja semelyik csoportnak, úgyhogy ez tényleg csak ilyen kirohanás volt, nem fogok belebetegedni. 2 éve edzegettem, akkor lecsúszott rólam 15 kiló inkább az ideg miatt, főleg, hogy 80-ról 65 kiló lettem. Na akkor voltak a problémák, amikor jól jött a meccsre járás. Idén nyárra sikerült hasra visszarakni a 15 kilót, most kéne majd átalakítani, csak lusta vagyok.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
S e t h
nagyúr
válasz csuvicsuva #35768 üzenetére
Barátomat évekig unszoltam, most hetente köszöni meg az eddigi mínusz 15 kilót, de hosszú még az út, hogy 120 kiló alá érjen.
70-80 kiló nem tűnik vészesnek, kivéve ha 110 centi vagy.Nem akartalak szekálni, de azzal szoktam cseszegetni a szurkoló ismerőseimet is, hogy inkább sportolnának.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
csuvicsuva
addikt
válasz S e t h #35769 üzenetére
Ne viccelj, nem vettem annak. Az a baj, hogy tényleg lusta vagyok. 180 cm mellé a 65 kg az bitang kevés volt s bár biztos, hogy nem csak az edzés miatt csúszott le, inkább abbahagytam. Súlyfelesleg nem volt rajtam, de nagyon más sem. Majd alapozásnál kimegyek Újpest edzésre, aztán jól meghajtom őket.
-
Carlos Padre
veterán
Mai humorbonbon az xbox kreatív tímtől
"Next-gen frame rates"
"Virtually eliminated in-game load times"Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
negyven2
veterán
válasz Carlos Padre #35771 üzenetére
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #35774 üzenetére
Hàt, ha te ettől jobban alszol, akkor egészségedre.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
Mondjuk akkor már inkább Phil bácsi ezen kijelentését linkelte volna be:
Xbox boss Phil Spencer says Microsoft is in a "very good position" after watching PS5 show
De ezt nem mondhatod, mert ha már van akár egy mp töltés is, akkor már nem állja meg a helyét.
Amúgy még az Ratchet & Clank esetén is nyilatkozták, hogy van töltés, csak a portál animációval ezt virtuálisan eltüntették
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Carlos Padre #35774 üzenetére
Amúgy meg legalább december óta ez a hivatalos PR az MS-töl, "tehát igazából a Sony lopta el a szöveget"
Microsoft Wants Xbox Series X To "Virtually Eliminate Load Times"
De lehet, hogy már a tavalyi E3-as videóban is volt valami hasonló szöveg...
-
echterion
nagyúr
válasz negyven2 #35776 üzenetére
Amúgy csak nekem gáz ez a töltési idős szájkarate az új konzoloknál? Tényleg ez a legnagyobb feature bennük, hogy ennyire ki kell emelni? Egy szaros ssd, könyörgöm. Engem a mostaniak ideje sem zavart sose, lehet, én vagyok túl igénytelen az új genhez, hogy nem érdekel a töltési ideje?
[ Szerkesztve ]
-
-
frankdelgado
őstag
válasz echterion #35779 üzenetére
Vagy próbált ki a subnautikát, konkrétan elsírod magad . PS4 Xox viszonylatban nem tezsteltem multiplatform játékokat, mert a ps4-en csak az exek futnak, de ott a sima slimen is gyorsan tölt mindent. XOX nál a boot idő 3x annyi, mint psnél. Tehát elkél már az az ssd, viszont ps-nél kicsit túl van tolva ez a dolog, de érthető, hiszen minden más szegmensben gyengébb. Kíváncsi leszek az MS mit b@sz oda juliusban játék vonalon, mert a sony bemutatótol nem estem hanyatt......
-
Beniii06
addikt
"Amúgy csak nekem gáz ez a töltési idős szájkarate az új konzoloknál? Tényleg ez a legnagyobb feature bennük, hogy ennyire ki kell emelni?"
Csak ez az egy feature ami miatt váltani kell day1 az embereknek, mindkét konzolra lesz max 5 darab új játék, amit erre a funkcióra fejlesztenek, de arról már senki sem beszél, hogy a BC One/360/classic játékoknál ez a funkció(1s alatt betölt) már nem fog működni és 99%-ban ezek a játékok lesznek többségben. Szóval szerintem is vicckategória, amit csinálnak.
Amúgy is nincs a boxra játék, valamivel el kell adni.
-
l.skywalker
félisten
Annyira engem sem izgat a töltési idő... de amióta az X-re külső SSD-t raktam és arról futtatom azt a pár játékot, amit éppen tolok - azért látványosan felgyorsultak az események.
Csak abból tűnt fel, hogy mennyivel gyorsabb, amikor újra a belső HDD-t használtam az egyik játéknál.
Olyan mint a magasabb FPS. Amíg nem tapasztaltad, le tudod szarni. Ha meg igen, utána fáj
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #35785 üzenetére
Én is dobtam egy külső SSD-t és konkrétan a COD esetében teljesen más a fíling....
-
echterion
nagyúr
Persze, biztos van pár cím, ahol extrém sok, de a többségnél ez nem így van, ezért én nem gondolom, hogy a hardver volt ebben a ludas. Persze, PC-n egy álom a hdd után az ssd, de azért nah, két jelenet között van pár másodperc, ez nekem nem a világ vége, igaz, csak FM7, AC Origins, Yakuzák, Fifákkal játszottam eddig, meg egy kis Ori, illetve pár indie. Emiatt tuti nem váltok. Amúgy mivel most van X-em, a terv az, hogy ez marad, és max, ha nagyon nem esik a PS Pro ára, akkor veszek egy PS5-öt és akkor mindkét platformra jó leszek egy darabig (elég sok ex játékot nem játszottam még végig PS4-en se).
-
l.skywalker
félisten
válasz echterion #35789 üzenetére
Én is hasonlóképpen gondolom, hogy csak a loading screen virtuális vagy valós eliminálása miatt nem fogok új generációba fektetni. De!
Megvárom az első pár hónap tapasztalatait és jövő május környékén ránézek a dologra még egyszer.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
félisten
Nem. Színezett budipapír
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #35791 üzenetére
Jól néz ki. De ehhez kellenek igazi barátok
Nincs online matchmaking
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #35794 üzenetére
Itt legalább "virtuálisan is eltűnik a töltési idő".
-
törölt tag
válasz l.skywalker #35793 üzenetére
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #35797 üzenetére
ez milyen ár az ilyen gamer társasok között?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
csuvicsuva
addikt
válasz MasterMark #35799 üzenetére
Előrendelés, mondd vissza.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Lexus, Toyota topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest