- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
válasz sugarforce #28951 üzenetére
A végét már moderáltuk...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #28952 üzenetére
Ja ahogy latom eleg foghijas
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz l.skywalker #28954 üzenetére
Köszi.
Érdekes, hogy a Plague tale máris kapott egy kis akciót, és a pinball fx asztalok is jó árban vannak. Gondolom, ami most benne van, az már nem nagyon kap extra kedvezményt a summer saleben.
Ez a Plague tale jónak tűnik. De megvárom vele az őszi, téli akciókat. Van vagy 20 játék, amit szeretnék előtte befejezni. És ezen a Gamepass ultimate sem segít... Abban is van "pár" játék. Meg mostanában vettem észre, hogy ezek a gagyinak tűnő indie címek mennyire letudnak kötni.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
félisten
válasz icemad #28955 üzenetére
Én már új konzolra gyűjtök. Nem veszek addig már semmit csak 360-as játékokat ami nincs meg ill. (magam ellen beszélek) lemezes Xbox Original játékokat amik 360-ra BC-sek legalább. Annyi játékom van, hogy az unokáim múzeumot tudnak nyitni majd. Vissza is mondtam az összes Argentín előrendelésemet is.
-
válasz l.skywalker #28956 üzenetére
Arra gyűjtök én is. De attól nem hanyagolom a One x-et.
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy az új gen mennyire lesz BC. Ugye papíron azt mondták, hogy minden one játék kompatibilis lesz az új géppel. Kérdés, hogy ez a multi részre is vonatkozik majd? Mert az új generáción biztos nagyobb lesz az fps, meg a látótávolság,igy azok előnyben lesznek egy kicsit.
Mi lesz a Kinectel? Kár volt dobni szerintem, baromi jó technika volt.
Ami most a legjobban érdekel, hogy fog e működni a home-olás xcloudban? Mondjuk ha én telefonon akarok játszani a fiammal, aki szintén telefonon játszik, hogy lehet ezt megoldani?És az új gép csak konzol lesz, vagy olyan "mindenes", mint a one? A Kodit, Netflixet sajnálnám...
(más... Játékokkal kapcsolatban kihez érdemes fordulni? A Microsofthoz, vagy a kiadóhoz? A Disney Infinityből szeretnék olyan verziót, mint a steames, de eddig nem sok esély van rá. Plussz ez egy elkaszált dolog... A kiadó valószínűleg szarik rá. De, ha steamre megtudták oldani, akkor xboxra miért nem? Vagy 400 eurót költöttünk figurákra...Ha lenne belőle digitálisan 30 euróért egy komplett csomag, akkor még azt megvenném. Nagyon jó játék volt.)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
válasz l.skywalker #28959 üzenetére
Utoljára talán a Quake 3 Arena-val játszottam komolyabban multit. Az meg nem most volt.
De tényleg érdekelne, hogy hol lesz a határvonal a régi és az új gép között. Ugye, ha a régi gépet kizárják a múltiból, akkor nem lesz elég játékos. Ha az új kompatibilis lesz a régivel, akkor nem lehet túl jó grafika... Érdekes lesz az új gen...
Azt viszont már most látom, hogy az xbox nem fog áthódítani senkit a Ps-ről, max második gépnek lehet jó az új xbox. Ahhoz viszont nagyot kell villantani. Vagy az erősebb konfigjával és kedvezőbb árral, vagy a nagyon brutális exkluzív címekkel tud vásárlókat elvenni. Mással nem nagyon...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
twi452
senior tag
válasz icemad #28960 üzenetére
Mondjuk felhoztad a kinectet. Vicces, hogy pont a vr-nál jön most újra egyre inkább elő a teljes testes mozgáskövetés.
Tegnap néztem videót amiben már rugdosott is az ember összevissza harc közbenAzt viszont nem értem miért gyilkolta le az MS a kinectet.
Gondolom megtehették volna, hogy rágyúrnak a tartalomra és ha van rá játék akkor biztos használták is volna az emberek.
Én pl mint késői belépő a platformra ki sem próbáltam mert aránytalanul drága beszerezni ahhoz a maroknyi játékhoz ami érdekes lehet. Pedig érdekel és vicces lehet a családdal barátokkal.Lehet a végén egy x360 lesz belőle így utólag csak a kinectes ökörködés miatt. Viszont nem akarok még egy kütyüt kitenni vagy mindig elrámolni stb.
[ Szerkesztve ]
-
válasz twi452 #28962 üzenetére
360-nál nem volt rossz. Annyira nem is kell pakolni, feldobod a szekrény tetejére és kész. Nálunk a mai napig megy. És az benne a legfurcsább, hogy valóban szórakoztató. Tipikus old school cucc, amikor a család együtt játszik. Rengeteg jó játék van rá, rengeteget lehet röhögni. Számomra érthetetlen, hogy miért kaszálták el. (hacsak nem az iPhone miatt...) Ha van rá lehetőséged, hogy kipróbáld, akkor hajrá, nem fogod megbánni. Tényleg remek szórakozás, még az alap Kinect sports is. Én ajánlom! A táncolós játékokkal a család női tagjait is rátudod venni a konzolozásra, és közben még jól is szórakoztok. A Kinect animals a gyerekek kedvence... De csak nézz meg róla pár régebbi videót a youtubeon. Érteni fogod.
-
Erdei88
veterán
Chaser-nak valaki adjon már egy marék Magne+B6-ot
-
mike1334
veterán
Nem gyenge üzletpolitika van egyes konzolboltoknál..
Van egy hozzám közel, gondoltam megkérdezem, hogy mégis mennyit adnának a használt ps-ért, hátha nem kell messzire vinnem...egy combos 30e forintot sikerült ajánlaniuk, miközben a honlapjukon ugyanilyen használt konzol 90e forintért van hirdetve. Gondoltam, hogy 60e-ért oda is adnám...de ez picit nagy különbség ahhoz, hogy alkudozni kezdjek, elengedem a kérdést, drága az időm, de ennyiért buszozok egy fél órát...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #28968 üzenetére
Az izrarli cég, aki a K2.0-t fejlesztette nem az MS tulajdonàban volt. Így az Apple simàn megvehette, nem nagy cucc.
A kinect-et meg szépen beleraktàk a notch-ba.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #28971 üzenetére
Nem értem a kérdést. Ivy megrajzolta, az Apple meg megvette a céget, aki meg tudja oldani. Semmi akadàlya nem volt ennek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Mivel a Kinect 4 év alatt nem teljesített olyan jòl, ezért nem csodàlom hogy az MS nem lépett közbe. Nem értem ezen mit kell csodàlkozni. Szép volt jò volt a 360 éràban de, elbasztàk. Ez van.
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #28978 üzenetére
A Kinect 2.0 saját fejlesztésű hardver volt már, és nem sok köze volt a PrimeSense fejlesztésű 1.0-hoz, amit az Apple ugye felvásárolt.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
félisten
válasz negyven2 #28979 üzenetére
Tehát akkor kijelenthető, hogy nem az Apple felvásárlása miatt halt meg a projekt a video gaming részlegen.
De ha jól olvasom, akkor a PrimeSense sem hardvert, hanem csak technológiát adott az MS-nek.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #28981 üzenetére
Nagy valószínűséggel igen. Azt hitték, hogy a Kinect lesz majd az aranytojástojó tyúk. Anno a Kinect 1.0 2010 novemberében jött ki (a 360 Slim-el együtt). Ekkorra 45 millió 360-at adtak el. 2013 februárjára a konzoleladás elérte a 76 milliót és mellé 24 millió Kinect egységet (arról nem szolnak az infók, hogy mennyi a külön értékesített és mennyi a Bundle csomag). Vagyis egy nem igazán reprezentatív szemlélet szerint 31 millió konzol mellé jött nekik 24 millió Kinect. Persze, hogy úgy gondolták, hogy akkor minden One mellé kell egy. Nos a valós eredményt meg tudjuk azóta.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Carlos Padre
veterán
válasz negyven2 #28982 üzenetére
De az úgy nem megy, hogy nesztek itt egy hardver, vegyétek, és majd valaki támogatja majd és talán lesz hozzá játék. Itt basszák el mindig, igazán észrevehetnék már. Nagyon megszokták már, hogy win-office téren egyeduralkodók és nem tudnak kezelni egy teljesen más helyzetet.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
l.skywalker
félisten
Készül Netflix-re egy Cuphead animációs sorozat [link]
-
l.skywalker
félisten
Novemberben Disney+, jövőre meg ez. [link]
Nem fogom bírni se idővel, se pénzzel.
-
Maxxy10
addikt
válasz l.skywalker #28985 üzenetére
Inkább a pénz ami iszonyatosan sok..
Netflix+Amazon+HBOmeg Disney+ ezt mind havonta fizetni nagyon kevesen tudják... Így nem csoda ha majd pár ember virágosboltba megy majd.
Nekem Amazon+Netflix elofizum van de így is sok.. Amazon nem hiszem,hogy marad...
Jelen esetben úgy tudnám elképzelni,hogy megvárni amíg összegyűl pár sorozat ami ébredekel és utána előfizetni és darálni. -
l.skywalker
félisten
válasz Maxxy10 #28986 üzenetére
OFF-ban nem kell OFF-ot használni
Nyilván nem egyszerre, hát ki bírná azt. Én sorozatokra szoktam előfizetni.
Most az HBO megy nálunk, az agymenőket nézem, de korábban csak évente 1 hónapra fizettem mindig elő, amikor az aktuális Tórnok harca ment és annak az utolsó 4 része volt. Akkor egyben megnéztem a részeket majd az utolsó hármat.
Netflix-en is van pár a listámon, amit majd előveszek, ha ott tartok.
Disney+-on a Mandalorian elég must have érzés lesz, de függ a felirattól, mert mindent nem értek meg.
HBO Max pedig a Dűnével már felkeltette az érdeklődésemet, habár én a Friends-et is bármikor végig nézem.Ha lenne egy szolgáltató, ahol fent lenne a Szívek szállodája, a Jóbarátok, az Így jártam anyátokkal és a Két pasi meg egy kicsit, azonnal előfizetnék rá
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #28990 üzenetére
Gyártok neked ha erről van szó hozzá. De az kötelező sorozat lesz megérzésre.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
válasz Carlos Padre #28988 üzenetére
Kodiban volt felirat a netflix kiegészítőhöz. Csak az a baj, hogy most a Netflix kiegészítő nem megy.
Remélem javítják.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz Carlos Padre #28994 üzenetére
Biztos...
-
BLUE TORNADO
senior tag
Valakinek nincs meg a Crackdown első része magyar szinkronnal? Érdekelne
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
Wesder
félisten
válasz BLUE TORNADO #28996 üzenetére
Ha van X360-ad, akkor szinkronos, ha nincs, akkor nincs. Az első rész amúgy is ingyenes.
-
Pew
tag
Sziasztok!
Pár napja hirtelen eltűnt szinte minden akciós Xbox csomag, szomorúan láttam én is. De most a notebook.hu n egész jó csomagok vannak egész jó áron. Engem meggyőzött 😀 Talán van még remény az olcsó One S re.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest