Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz Wesder #28796 üzenetére
Inkább nekem dobjatok össze egy X-re...
A sok korábbi Games with Gold és Deals with Gold and Spotlight hírekért, kisdobos (mivel úttörő már nem voltam) szavamra az S-t akkor felajánlom jótékony célra...[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Micsurin
nagyúr
Ma elővettem a Sporet... és rájöttem egy hasonló játék mennyire hiányzik a piacról. Nem is értem miért nem rebootolják a cuccot...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
törölt tag
Nem ide való, csak érdekesség, hogy a Canonical meggondolta magát az i386 körüli hisztijében, miután nyilvánvalóvá vált, hogy bukják a Steam támogatást.
Agyam eldobom, értitek miért
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sugarforce #28805 üzenetére
Ha az on-ban épp az megy, hogy mi kerül be ps plusba, akkor gondoltam, hogy itt az offba is érdekel mindenkit, hogy mi a helyzet steam terén.
-
nagyúr
válasz l.skywalker #28808 üzenetére
Már hogy ne lenne! Egy olvashatatlan szar lett az a topik (is), és ez részben neki köszönhető.
"..el lehet viselni egymást gond nélkül." - gondolom ezt a hozzászólást is ilyen nyugodt lelkiállapotban írtad. Mióta is tart a "vitátok" ezzel a szimszonos gyerekkel?!
-
l.skywalker
félisten
válasz bulikavagyok #28810 üzenetére
Ez miért lenne vita? Minden szót szívből írtam, sehol sem vitatkoztam vele, sőt...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #28811 üzenetére
Azert biztos nem a legnyugodtabb allapotodban valaszoltal neki, bar megertem, ha felhuz
-
l.skywalker
félisten
válasz sugarforce #28812 üzenetére
Nem voltam ideges, most sem vagyok, ha eszembe jut. Már nem tudok hogyan válaszolni neki. A topik egyik felének én vagyok aki görcsösen ragaszkodik a véleményéhez, a másik felének ő. Patthelyzet. Tovább tudok és kell is rajta lépnem.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Erdei88
veterán
válasz l.skywalker #28813 üzenetére
Nem-e lehetne-e esetleg egy kicsit szürkévé tenni az avatárját?
-
l.skywalker
félisten
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #28813 üzenetére
Ugy tunt. Azzal szerintem nincsen baj, hogy ragaszkod(tok)sz a velemenye(tek)dhez, csak hosszura sikeredett.
-
addikt
válasz sugarforce #28816 üzenetére
Plusz ha többszöri nekifutásra is két emberre korlátozódik, akkor gyapálhatnák egymást inkább privátban.
-
l.skywalker
félisten
Szégyellem is magam miatta.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
félisten
válasz r.levente75 #28820 üzenetére
Lesz popcorn is?
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #28821 üzenetére
Lesz, lesz minden formában...
-
mike1334
veterán
No vettem én is egy havi ultimate-et..
A korábbi 3 havi game passzom augusztusig tartott volna, beváltottam a két éves 3 havi gold kódom, adott egy plusz hónapot, a 300 ftos ultimate-el van gpu-m 2020 január közepéig...szupiMár csak a ps4-et vinné el valaki, tök jó hetem lenne
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
r.levente75
addikt
válasz csuvicsuva #28824 üzenetére
Ér az annyit???
-
mike1334
veterán
válasz csuvicsuva #28824 üzenetére
Annyiért inkább használom ajtótámasznak
De piaci ár alatt adnám.. 2 boltnak is írtam aprón, hogy mennyiért számítanák be, csak szarnak válaszolni..[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz r.levente75 #28827 üzenetére
Furcsa amúgy, mert nem eladni akartam nekik, ha em beszámíthatni úgy, hogy még jó 50e forintot elköltenék náluk, plusz a konzolon is lenne hasznuk...erre semmi válasz, se egy helló, se semmi...pedig beszámításra még ócsóbban adtam volna, mert kevesebb macera, bármikor mehetek, elég egy helyre menni, megnézi és dönt is...úgy látszik dübörög a gazdaság ennyi pénzért derogál üzenetet írni
-
csuvicsuva
addikt
válasz mike1334 #28826 üzenetére
A boltok csak eladják a PS-t, nem veszik. Gondolom ezek is olyan komolyak lehetnek, mint a helyiek, ahol a csávó ragaszkodott ahhoz, hogy nekem márpedig PS Pro-t kell vennem, mert az is tudja a 4K-t. Mondom ember, most olvastam a Sony honlapján, hogy nincs benne 4K Bd meghajtó és én elsősorban filmekhez venném. De az nem úgy van, neked akkor is az kell. Az Xboxra különben sincs játék.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #28832 üzenetére
Igaza volt nem? Te is csak a dashboardot nyomogatod, meg filmezel rajta.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mike1334
veterán
válasz csuvicsuva #28832 üzenetére
Az egyik tuti veszi is, mert ott vettem én is használtan
-
csuvicsuva
addikt
válasz Wesder #28833 üzenetére
Erről jut eszembe: múltkor 6 éves unokaöcsém mutatta meg milyen hülye hangot ad a lemezkiadó gomb, mert én még meg sem nyomtam bő egy év alatt.
Este kipróbáltam Sunset Overdrive-ot: azt hiszem ez egy darabig pörögni fog, annyira elmeroggyant.
Mike: az biztos a tulajé volt, mert lecserélte prora.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ubiéknál nagy szar van a palacsintában ha ezt csak így....
Sebaj már szedem is ha szar ha nem szar, ingyéé volt.
Fuu az elsővel mennyit toltam... Sima, Wild Run, Calling All Unit.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz csuvicsuva #28838 üzenetére
Én is szeretném tudni, néztem a maileket és Ubis promóciós, nagyon fura.
Lehet random osztogatnak a régi Crew playerek közt?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #28840 üzenetére
Egyet bétáztam, minden kieggel megvan sokat toltam, kettőt is bétáztam.
Köszi akkor értem
-
csuvicsuva
addikt
válasz Micsurin #28841 üzenetére
Elsővel bétáztam vagy kemény fél órát, azóta nem volt elindítva, másodikra is jelentkeztem, de azt már le sem töltöttem. Annyira nem hiányzik, viszont neked gratula, már megérte annyi időt beletolni, főleg, hogy közben még jól is szórakoztál.
-
Micsurin
nagyúr
válasz csuvicsuva #28842 üzenetére
Jaja elsőt nagyon szerettem, még a régi Rumblepad 2-öt is átmappoltam emulátorral, hogy legyen gamepad hozzá.
Ezt még szokni kell nagyon érdekes már már nagyon zavaró az irányítása az FH4 után, de a hangulata nem rossz.
De az irányítás az felhúz...
-
mike1334
veterán
válasz csuvicsuva #28836 üzenetére
Akkor nagyon sok megunt gépe volt, meg van
-
Micsurin
nagyúr
válasz HunChris #28846 üzenetére
Igen azt tapasztalom, nagyon g*ik a botok, egy hibával elmegy a verseny de nem úgy, hogy 2. - 3. leszel hanem lazán utolsó helyre vág a játék mivel a botok konkrétan egy kupacban vonatoznak...
-
mike1334
veterán
válasz csuvicsuva #28845 üzenetére
Jah
Na mindegy, hétvégén feldobom apróra, lesz topikkedvezmény (hacsak le nem csak rá vki addig )...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
csuvicsuva
addikt
válasz mike1334 #28848 üzenetére
Sok sikert, remélem jó áron el tudod majd passzolni.
Apropó, itt is megkérdezem, hátha: tényleg senkinek nincs Budapest vonzáskörzetében 4K BD filmje kölcsönbe ? Letétet is fizetek. Teszt nélkül nem merek vásárolni, még ócsó külföldről sem.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz csuvicsuva #28849 üzenetére
Köcce!
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest