Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sajtee

    senior tag

    válasz oriic #2351 üzenetére

    Úgy néz ki, hogy végre elkezdek sportolni.

    Osztályfőnököm lebeszélt az amerikai fociról (amiért hálás vagyok érte, bár mindenem ez a sport, a szívem szakad meg :( ), szóval jelenleg egy olyan sportot keresek, amit szeretek.

    Sok minden megfordult a fejemben: tenisz, úszás, evezés, box. Ebben a korban talán még arra is lenne esélyem, hogy komolyabban űzzem (bár nem ezt akarom).

    Mi több. a ****** törvény miatt, ami előírja a napi tesiórát, ebből kettő délutáni én meg inkább sportolok és csinálom, amit szeretek, mint futom egymás után 3 órában a ki*szott parkot körbe-körbe a végén meg elájulok a rosszulléttől.

    Esetleg tudnátok mondani olyan sportokat, amiket szerettek?
    A foci kizárva, és talán a kosár-röp-kézilabda is - egyik sem az én sportom. Mindegyik jó egy-egy játék erejéig a haverokkal, de ennyi.

    Télisportok közül tetszik a jégkorong (nagyon szeretem), de az még ráér.

    A futást szeretem, mondjuk, de csakis kiváló körülmények között :DD Tehát egy haverral vagy fülessel, amerre én akarok, amíg én akarok. A körbe-körbe futástól rosszul vagyok és nem is bírom - nem tudom, miért.

    Ha elkezdek valamit, azt befejezem, szóval.. ja. Érdekelne a véleményetek, mit lenne érdemes űzni ill. milyen szerethető sportokat tudtok, amit ti is szerettek?

    Ui.: a fallabda is tetszik és az asztalitenisz is - utóbbiban elég jó is vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák