Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • woodbear

    addikt

    válasz joysefke #3499 üzenetére

    Nem saját vélemény :
    Ami a hardveres specifikációkat illeti, az EDGE forrása szerint a korábbi pletykák teljesen helytállóak, mind a CPU-t (8 magos AMD x64 1.6 GHz), mind a GPU-t (D3D11.x 800 MHz), mind pedig a memóriát (8 GB DDR3 RAM) illetően.

    A hírek szerint a két konzol közül a Sony-é lesz az erősebb, ráadásul a fejlesztők mind a tényleges fejlesztés, mind pedig az operációs rendszer szempontjából szabadabb kezet kapnak jelenleg, mind a Microsoft esetében, amely szintén az új PlayStation felé billenti a mérleg nyelvét.

    gamer365

    De ami a használt cumókat illeti akkor én is elmozdulok a sötét oldalra. Illetve az állandó netkapcsolat lehet, hogy a mai világban alapnak számítana, de azért szerintem rengeteg helyen még nem az. És ezzel is rengeteg vásárlótól esne el a MS. Kitartó akarok lenni a box mellett, dehát az erősebb kutya b*szik elvet követem.
    Ami még sokat befolyásolhat nálam az a visszafelé kompatibilitás, illetve a profil átmozgatása a következő gépre. Ez esetben komoly dilemma lesz. De nem szaladok előre játszok amíg tudok, majd ha itt az idő agyalok. Addig meg gyűjtöm a sok infót/pletykát.

    Oldalam: www.swsfoto.de

Új hozzászólás Aktív témák