Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    Sziasztok, megjött a Xbox-om. Viszont van egy két "probléma" ami lehet, hogy nem létfontóságú.
    Egyrészt Vejle alaplapos, ez nem tudom, hogy hátrány-e vagy nem de ahogy nézem annyira nem gond. A másik meg, hogy nem volt mellékelve hozzá garanciapapír. Az Invitelnél lett véve ajándékba nekem, kicsit drágán ugyanis 2 év alatt 115k-t kell fizetni érte. Számlát kaptam, Microsoftnál beregisztráltam egyből ahogy megjött és csak utána vettem észre a garanciajegy hiányát (már ha van hozzá). A regisztrálásnál a serial szám megadása után Kinectet írt ki a termékekhez (gondolom azért mert ez Kinect-es kiadás). A kérdésem az, hogy kapnom kellet volna-e garanciajegyet vagy elég a számla+Mirosoft regisztráció (sőt elméletileg magáho az Invitelhez is visszavihetem)? Illetve ami számomra annyira nem fontos, hogy nem találtam a dobozba headsetet.

    Amúgy szerintetek mennyiért tudnák eladni egy Dance Central 2 letöltőkódot? Ugyanis 108%, hogy nem fogom használni, sőt lehet, hogy majd a mellékelt Kinect-et se (bár ezt még meggondolom).

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák