Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz Csokishurka #84399 üzenetére

    Őszintén? Szerintem Platán kívül senki sem fogja azt mondani, hogy "hoppá, van 6 stack monelite és 3 stack storm silver a bankomban, tied lehet AH árfolyamon alul" :P és ő is Bronzebeard/Alli, ha minden igaz.

    Igazából sok értelme nincs itt kérni (mert nem lesz): minimális rálátással jó vételeket lehet csinálni AH-ban, aki nagy üzemben gyárt, annak valószínűleg "saját beszállítója" van, mint pl. nekem egy holland srác (ore) és török leány (herb), akik napi szinten súlyos tízezrekkel szabadítanak meg (inkább a török lány). Szerencsére a befektetés kb. mindig megtérül, még a guildnek adott akciós flaskokkal és potionökkel is.

    Mindketten "WTB BfA herbs and ores" hirdetésre jöttek és nagyjából bizalmi alapon tartottuk meg a kapcsolatot: nem dobtam vissza egy COD levelet sem akkor sem, ha az adott herb nem kellett alchemyhez (de inscriptionhöz viszont tökéletes) és akkor sem, amikor +1-2g/darab volt az átlagár AH legalacsonyabbhoz képest (ugye sok stack, annyival kevesebbet kell kattintgatnom AH-ban). A török lány néha meg is csinálja, hogy 12k-nyi herbet küld a 10k-s COD maximumra, mert "így volt kerek" vagy "így is jobban járok, mintha AH-ban vennék meg".

    Egy ilyen kapcsolatban tehát mindenki jól jár.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák