Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    válasz Spec #67513 üzenetére

    Ha nem nyilvánvalóan kamu nevet adtál meg, akkor a regisztrált névre szóló személyi irat bemutatásával a support az illetőnek fogja visszaállítani a hozzáférést.

    Persze leállhatsz vitatkozni, és a tranzakciót bizonyító dolgokkal lehet sikeres is lesz,de ez bőven a hegyen felfelé futás 1-2 ezer forint spórolásért.
    A két oldal között döntő dolog lehet,hogy ki tudja prezentálni -dobozos termék esetén- a dvdtokot a termékkulccsal, lehetőleg a számlát mellékelve.

    Lényeg a lényeg: nem véletlenül van tiltva hardveraprón a különböző fiókokkal való üzletelés,a potenciális visszaélések melegágya,mivel az összes support alapbeállítása az,hogy panasz esetén az eredeti,első tulajdonosnak igyekeznek visszaállítani a hozzáférését - érthető módon,mivel ők azzal a személlyel kötöttek üzletet és felelnek jogilag érte.Aztán hogy Pityuka hogyan adja el másnak már nem kötelesek a hátteret biztosítani.

    Ez olyan mintha a lopott autó megvétele után miután a rendőrség lefoglalta, az Audihoz mennél dörömbölni,hogy mivel fizettél érte, adják vissza vagy gyártsanak neked újat.

    EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák