Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janitor01

    tag

    válasz pckownz #60113 üzenetére

    Szerintem nagyon jó kis insta ez a Highmaul. Talán 3 hiba van benne:

    Kargath baromi könnyű. Még Mythicen is. Ok, hogy kell egy ilyen boss de szerintem kár, hogy Kargath az és talán ennyire azért nem kellene könnyűnek lennie.

    Butcher: főleg mythicen iszonyatos gear check. Simán lehet, hogy egy szerencsétlenebb droppal megáldott guild egyszerűen nem tudja leverni. Főleg a healerként iszonyat szopás, főleg mióta a disc papok kissebbet shieldeznek. Oké, hogy át lehet ugrani és mindenki ki is kerüli de akkor is. Főleg, ha prioban a guild nem a helaereket gearezett fel akkor szerintem nincs is értelme sokáig próbálkozni vele.

    Imperator: Mythicen nem próbáltam és ahogy elnézve a videókat egyenlőre nem is hiányzik:) viszont az nagyon fura, hogy HC-n pl mi sokat wipoltunk rajta. Mert egyszerűen kevesen voltunk. Ha 3 healerrel vagytok tizenpáran akkor is 2 fixated ember van akkor is egy csomó dmg- jön a 4. fázisban amit 3 healer nem tudott nálunk egyszerűen lekezelni. (persze azóta öltöztünk fejlődtünk mostmár lemegy). Anno kifogytunk a mannából (legalábbis én kifogytam), és a hp-k sem tudtak visszamászni a kellő szintre. Aztán megpróbáltuk többen több healerrel és láss csodát one shoot. a végén maradt 30% mannám és a potiont talán meg sem ittam. Itt kicsit szerintem rosszul scaleződik fel a fight.

    Egyébként amit nem értek, hogy ebben az első "nyitó" raidben kb mindenki felgereződött 670 + ra. Az új meg megint dobálja normálon a selejt lootokat...

Új hozzászólás Aktív témák