Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    Köszi a válaszokat, kissé szomorú vagyok, mert alig vártam, hogy mehessek heroic-ba, ahol reméltem, hogy nem a dps fogja behúzni a mobokat, meg hasonlók, hanem tényleg mindenki megmarad a saját szerepében.

    Valóban Northrenden vagyok, csináltam is már questeket, de eddig nem estek túl jó uccok, ami meg nem plate rajtam az azért van, mert egyszerűen nem kaptam jobbat, amint megvan egy jobb item mindig azonnal lecserélem a régit.

    A normal insta farmolás meg annyiból érdekes számomra, hogy alig láttam eddig tanknak való cuccokat, ha jó volt az armor meg a stamina, akkor tuti intellect vagy spirit volt mellé társítva, így vesztettem volna a strenghből.
    Igazából emiatt is kérdeztem a statok fontossági sorrendjét, hogy ilyen esetekben a kicsit több armor+stamina-ért feláldozható-e a strengh vagy inkább maradjon a régi, tanknak való statos, de gyengébb értékekkel rendelkező gear?

    Meg őszintén szólva annak ellenére, hogy HC, én nem éreztem sokkal nehezebbnek, szegény healer tuti izzadt(mondjuk ennek ellenére a a manaval egyiknek se volt gondja, egy alkalommal kellett csak mb összesen), de így legalább készülhet a Cata instákra :D .
    Tartok tőle, hogy jobb gearbe meg már túl egyszerű lenne.

    A 35277-esre még tudnátok válaszolni?
    Ez az effekt elég problémás szitukat szokott előidézni.

Új hozzászólás Aktív témák