Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DebilEvil

    tag

    válasz CactuS #19543 üzenetére

    1st 80, 1st <class> 80, 1st <profession> 450, ez mind mind tovabbra is bent maradt server szintre, hasonloan a foboss kill-ekert jaro achievementekhez. Amit kivettek az a 1st 80ert es egyebekert jaro title.
    Az, hogy kivel mirol lehet erdemes vitatkozni az egy dolog. Boss-okat a WoW-ban nagy atfogo nerf-ek utan egyszer sem raktak vissza eredeti allapotukba. Quest-eket, teruleteket olyan minimalis szamban vettek ki, hogy az elhanyagolhato. Nekem es a hozzam hasonloknak a kihivas kell, egy bosst nem ugy akarok olni, hogy majd lesz hozza taktika, leiras video, hanem odamenni es kitalalni, hogy mit kell csinalni.
    Engem az nem zavar, ha valaki lassan akar szintezni es o ugy erzi jol magat, de hogy indokokat keresni a gyors szintezes ellen folyamatosan, az mar a vicc kategoria. Van egy kis kivetel, a guildben, ha valaki nem akar "gyorsan" szintezni, az mar nem tetszene, mert akkor miert jott hozzank. Ezert fogunk mar hetfon raid-elni, mert az az 5. nap. Aki nem tudja vallalni a napi 2 szintet, ami valljuk be ha valaki tenyleg komolyabban gondolja, azoknak nem megterhelo. Emellett lehet, hogy valaki azert akar gyorsan szintezni, mert keves ideje van, igy inkabb bevallalja, hogy gyorsan felhuzza a karakteret.
    Hangsulyozom teljesen mindegy, hogy ki milyen gyorsan szintezik, tegye ugy ahogy neki jol esik. Am azt nem fogom elfogadni, hogy ezzel kimarad valamibol. Foleg ugy, ha PVE-zni vagy PVP-zni szeretnel, akkor igazabol a max, jelen esetben 80as szinten kezdodik el a jatek.

Új hozzászólás Aktív témák