Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz guftabi96 #7460 üzenetére

    A Honda vezetőinek inkább azon kellene elgondolkodnia, hogy Norbi mögött miért nem volt egy társa sem, mint hátvéd....és nem először történik az idényben már ez. Míg fordított helyzetben Norbi beáll védeni az előtte lévő Honda-t, még ha tudna gyorsabb is lenni tőle (lásd Marrakesh pl).

    Más:

    Nem tudom marad-e 2017-re a Honda, de ide sürgősen kell egy új motor, mert ez így karcsú. Az autó a kanyargós részeken nagyon jó (egész hétvégén Norbi az első szektorban kapott ki mindig, pont a leggyorsabb rész), viszont egyenesben elfogy az egész motor.

    Egyelőre a mákjuk 2017-re, hogy a Citroen-ek privátok lesznek (Lopez-en és Muller-en kívül erős Citroen-es egyedül talán Chilton van.). Lada-nál valami Moszka óta nagyon félrement. Sajnálom hogy nem jött össze nekik most sem semmi :O . Volvo lehet még mindig a fekete ló 2017-re.

    Futam:

    R1 nem sok izgalom, Norbi jól ment, Lopez meg egy másik kategória. 18-ról az 5. helyre feljönni.....kész.
    R2-ben az egyetlen izgalom elől volt. Sajnos ott a két Citroen nagyon betette Norbit a hintába. De hát ezt így kell. Amit sajnálok, hogy rengeteg pontot bukott Norbi a kicsúszással.

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák