Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
igen, az is lett
elég elkeserítőnek tűnik a helyzet, nem tudja az ember lenyelni a gombócot, hogy penge élen táncolnak a büdzsével és most hogy az autó oda.. tárkonynak meg monteiro-nak nincsen ilyen gond, ott pikk-pakk új lesz az autó. na és ha valóban ez van, akkor jövőre hogy lesz 2 autó ami még komolyabb technika? aggódunk páran..
aztán a másik, pont a hátsó futómű, ahogy a videoban is elhangzik, ha jobb oldalt kapott, akkor az a bal oldalt is szétküldi, szét is küldte. én nem értek ezzel a konstrukcióval egyet, a mototér résszel sem, de nem én vagyok a tervező, csak egy vélemény a sok közül. de a motortérben is nagy a baj, mert egy tűt nem lehet kb leejteni, most meg ott is lóg minden.
nem kicsit lehet norbi ki, mert nagyon úgy tűnik, igazából ezt most ő csukta meg. mindegy, nagyon remélem, hogy lesz pénz az autóra és még tudnak egy nagyot alkotni majd. ez a szezon viszont vb dobogó ügyileg is valszeg oda.most mondták jobban tájékozottabbak, hogy 800k euro volt az autó... néma csend és döbbenet.. ez iszonyú drága, rémálom
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest