Hirdetés

Aktív témák

  • jozefgucci1

    addikt

    Nekem és szerintem a legtöbb embernek is a láthatósággal vannak problémái.Van negatív és pozitív tapasztalatom is ezen a téren.Az egyik mapon simán átláttam egy fal túloldalára miközben lassan közeledtem felé és senkit nem láttam aztán következő pillanatban omlik a fal és ott ál előttem egy IS3 :DDD a semmiből .Természetesen szarrálőtt.A másik mikor úgy 80m-ről lövöm egy az Egyben a KV3-at az enyémmel a bokorból ő pedig a nyílt terepen ált. Ide oda mozogtam a kicsi bokorban mégsem talált el és látott meg szerencsétlen.Csúnyán végezte.

    Amúgy a nullázás után ki mivel indul el ?Azt hiszem én maradok az orosz vonalon.Nagyon bejön nekem a SU85-SU100-as ketyere .Sokan sírnak , hogy túl nagyot sebez és ezzel erőfölényben van ,de mindenki előtt ott a lehetőség.
    Két napja szórakozásból vettem egy BT2-as tankot és hát ott még óriási csaták mennek . Van hogy több XP-t kapok mint a nagyokkal .Igaz én már a csata elején rohanok előlre írtani , felfedezni az ellent , míg ugyan ez a KV3 28KM/h sebességével elég nehézkes lenne.

    Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

Aktív témák