- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
xedos
addikt
Többeteknél láttam magyarítást- azt hogyan állítottátok be.
Angol XP-t használok ... -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Dictator^ #13100 üzenetére
Olyankor kéken világít a tankod, hogy "KILL ME". Néha egyébként én nem tudom eldönteni, hogy tényleg kezdő valaki, vagy direkt ennyire hülye. Pl:
Ma a T50esemet lőtték ki. Átmentem az ellenfélhez Arctic Region pályán, a tankcsapdáknál. Beszorítottam egy TDt, úgy, hogy nem tudott forogni. Erre elkezdtem sérülni folyamatosan. Mondom wtf... 2 lövés után kilőttek. Kiderült, hogy a saját csapattársam úgy gondolta, hogy kilövi a TDt, viszont én meg az útban voltam... De legalább egy sorryt kinyögött miután elküldtem a fenébe...
xedos: az elején a launchernél van bal felül egy kis zászló ikon.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Levin01
őstag
Panther II 88-asával és HE lőszerrel !!!100%-os!!! Type59-es lőttem ki oldalról. A lánctalpak közé lőttem a Type első felén. Néztem, hogy ezt most hogy sikerült HE-vel?
-
Paul119
addikt
Na meg lett a szerencses nyertes jagdphanter szemelyeben
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Rém
tag
Sikerült továbblépnem a JgdPz IV-ről, és megvettem a Vadászpárducot!
Mondjuk ez így alapon épphogy súrolja a használhatóság alját, de lesz ez még így se!
A JagdPz IV-et valahogy nem sikerült a szívembe zárni nagyon, nem tudom miért. Kifejlesztve elég jókat lehet menni vele, és majd minden rekordot ezzel tartok, de nem sírtam amikor eladtam! A legénységet vittem tovább, mert pont elérték a 100%-ot. -
virkir
veterán
válasz Levin01 #13108 üzenetére
Akkor annak is ugyan ott van az ammorack mint a T-54-nél. Nagyon ne örülj mert sajnos 100-ból 1x szokott összejönni.
Dictator^ MCGaiwer
Lesztek szívesek a játékbeli nicke-t megadni, hogy tudjam kivel kerülök véletlenül egy csapatba.
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
person
senior tag
Szép napot mi van itt .. .
Közben meglett a 152-es is KV-ra de nem sikerült ráéreznem. Konkrétan nem szeretek vele menni. Akadnak jó köreim de ezt VK3601-el vagy PZ3/4-el is összehozom átlagba szerintem többet is és azzal jobb szeretek menni és VK elit már egy ideje. KV-3 vagy KV-1S-t válasszam utána? -
CactuS
Arcképgyáros
válasz person #13134 üzenetére
KV-3. De készülj fel arra, hogy a KV ehhez képest light tanknak fog tűnni. Plusz én akkor kezdtem csak vele megbarátkozni, mikor meglett a 122-es ágyú rá.
[ Módosította: #65675776 ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Gyuri27
félisten
válasz person #13143 üzenetére
10k+
Ha gyilkolsz és győztök többet. Kb annyit hoz mint a pz3/4-4 páros.
Meg ha kilőnek 3k alatt van a javitás.
A 107-s ágyúnak jó a penje és célozni is lehet vele. Pont arra jó, hogy ha idióta a csapat tudsz hátulról sniperkedni!
Az sem mindegy, hogy ezt az agyút kv3-nál is ki kell fejleszteni.Amd - Radeon - Ryzen
-
ktg3
őstag
nekem a JgdPz nagyon nem jött be
nagyon gyenge az ágyú azon a szinten ami rajta van
alig van penje és még maga a tank is lassúamiért jó az az, hogy nagyon lapos és elég nehéz messziről kilőni, de 0 páncélja van kb, így ha eltalálnak akkor insta meghalsz
nekem a JP viszont nagyon bejött, a hosszú 88as löveggel jól célozva kb mindent ki lehet szedni a 203as pennel
jó gyorsan is tölt - igaz csak csipegetni lehet vele, de elég gyorsan csipkelődsza 105-ös ágyúhoz nagyon drága a lőszer és kb semmivel sem jobb mint a hosszú 88as, így azt annyira nem ajánlom
-
Dictator^
veterán
Aktív témák
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest