Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timyyy

    őstag

    válasz Flayer #16554 üzenetére

    Baromi hamar feladjátok a német TD ágat, ahogy látom.... gyerekek de most komolyan mit akartok? Minden csatában 10 000 xp? Minden nemzet minden ága erről szól... legalább tier7-ig szívás az egész, ott már azért akadnak élvezetes tankok, de alatta nenagyon várjatok csodát.
    JPanther marha jó, Ferdinand még jobb, most a Jagdtigernél tartok, 130 000 xp-m van rajta, úgy, hogy észre se vettem.... csak játszok, játszok, hetek óta.... és kínlódás nélkül jön rá, abszolút nem feküdtem neki a 10-es tanknak... élvezetes és kész. Ki kell várni, ez a játék erről szól.

    A másik kulcs a változatosság. Sok tank kell, sok ágon kell menni egyszerre. Lassabb a haladás, de nem unja meg az ember egyiket sem. Tudom mit beszélek, 19 tankom van, zöme 9-es szintű, meg van 3-4 db 8-as, és 3 db 7-es, meg tizes is. Mi van akkor ha azt kérdezik hogy a játék indulása óta játszom és ilyen kevés 10-es tankom van? És, kit érdekel ez? Egy csomó karnyújtásnyira van.... és? Ha elérek egy ág végére, az nem érdekel tovább.... ez lenne a cél? Ugyan már....

    szerk.: Flayer, nem konkrétan neked szól, a válasz gombra véletlenül nyomtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák