- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
Egy kép többet mond ezer szónál... Shima 2 citával pukkant Salem 3-al, nem is értem miért nem lett dev strike....hindi meg végig egy szikla mögött ült.... Mindenesetre kb eddig legjobb köröm, [link]
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz IreN!CuS #48251 üzenetére
Folyatásban 132k, 204k, 260k mindegyik végén virított a defeated felírat , thündi sem a régi
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
KJ82
senior tag
Lehet ez a karma jutalma volt. Gondolkoztam hogy a 30% kuponommal 7500 dubit vagy a jótékonysági Warspite csomagot vegyem meg. utóbbi mellett döntöttem, még ha kevesebb dubit is adott.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
cheatergs
senior tag
A Pommern müxik?
Mindig minden mindegy
-
MPowerPH
félisten
Georgia -ra mi lehet a legidealisabb Captain built? Jol gondolom, hogy a full secondary -ra nem erdemes kiepiteni?
AFT es MFC gondolom mehet ra?! Ott a BFT, de az sokat nem hoz.... IFHE -re gondoltam, de arra azt irja, hogy nincs haszna a hajon, amit nem ertek. Hisz s secondary pont HE lovedekeket hasznal. Azert a CC -k ellen szerintem jol mukodne.
Jah, es az upgrade resznel reload time, accoracy, vagy secondary/AA -ra rakjam?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
ddt500hu
veterán
Mondom Naval Battle-ba meglövöm a 40 000-et a Z-52-vel. 5 csata 1 győzelem 14k átlagsebzés. Összesen 1db torpedótalálatom volt ami sebzett komoly 7k-t.
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #48264 üzenetére
Na, ezért merül fel bennünk noobokban, hogy nem ugyanúgy méri a szerencsét a wg mindenkinek. Hogy mi alapján azt már csak ők tudják. Sok kis ilyen dolog után hajlamos az ember azt gondolni, hogy valamennyire irányítottak a meccsek.
A minap Weserrel egy rakéta salvoval 5db!!! citet lőttem egy hajónak. Hogy?[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
- = Zk = -
félisten
-
veterán
válasz ddt500hu #48264 üzenetére
Amikor anno a Misszuval begurultam a Zao mellé aki éppen strandolt, és valami 600 méterről elengedtem mind a 9db 406mm-es ap-t
Ebből lett ha jól rémlik 1 pen, három overpen, 1 bounce, és 4 mellé
Nyomtam egy balost, gyerek rámfordult, első HE salvo 12k
Asszem' kipecáztam de maradt valami 20k hp-m talán. Vagy annyi se
Az volt az utolsó előtti csepp a pohárban.
Az első salvomnak atomjaira kellett volna szednie a zaot. De sebaj, fair a játék.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Kolbi_30
őstag
Tegnap vagy tegnap előtt, 2 yoshino volt előttem többnyire broad side.. Gk val voltam egyik 10 a másik kB 15 km távolságra.. A közelre lőttem 2 salvot.. 2x1160...a távolra 1 salvot 1 overpen és egy nullás pen... Persze ha én lettem volna yoshival automatice dev strike.. Akár hogy szogelek vele ritka hogy 20k alatt sebzodom.. Volt már vele pár meglepő halálom.. 1 salvo is.. Kezdés után szogbe egy yamato vért ki vagy 24 kmrol 1 salvoval.. Meg thundererek se nagyon lőnek rám 20k alatt akár hogy állok vele... Es ez dühitő
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
veterán
Ráértem ma, mondom felrakom ezt a retket.
Kár volt
Első meccs viszonylag normális, lőttem Khronnal 130k-t.
Második meccs, Párjanincsium, 3 perc után fehérre fagyott a játék, mire visszaléptem, kilőttek
Portban folyamatosan megakad 2-3 másodpercre, de login után ugyanúgy lefagy bő egy percre mint eddig.
Király experience volt, asszem' ennyi elég is megintmod:
dubiért már nem lehet hajót venni?![ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
- = Zk = -
félisten
Portban folyamatosan megakad 2-3 másodpercre, de login után ugyanúgy lefagy bő egy percre mint eddig.
ez van nekem is.... de vagy 3mp-re lefagyok.. portban.. ingame ha valakit blacklistre rakok" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
veterán
válasz - = Zk = - #48275 üzenetére
[kép]
kifagyott megint, visszaléptem, fél hp és flood, de azért defeatre is topxp
botok sem változtak látom
próbálj meg valakit kivenni blacklistről.
szerintem simán egyszerűen egy sapka ruszki szar a community server, és valamiért az laggoltatja szarrá a játékot amikor frissíti a listát.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Szerintem túl sok ember van backlistre rakva,azért fagyott le.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
- = Zk = -
félisten
válasz CactuS #48280 üzenetére
hetie 1x nyitom ki, pedig visszakerültem régi klánomba... várom a CP2077-et....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
veterán
válasz - = Zk = - #48282 üzenetére
[link]
jóra gondoltunk...
annyi még, hogy ha offline (szürke) embereket lősz ki BL-ről, nem onlineokat, akkor nem fagy le az a trágyadomb program.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
faxa... jó is ez így 2020-ban... ilyen "baxó" gépen.... ....
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz cheatergs #48285 üzenetére
Én hasonló helyzetben a WoTot elengedtem végül. Akkoriban még nem volt alternatívája - nem tudom most van-e. Azért agyvérzést kapni, mert nincs jobb, felesleges, ez egy játék.
BF alkalmával megint van Jean Bart B, bár nekem még leárazva is elég borsosnak tűnik az ára, 17 500 dublon egy T IX-es hajóért - bár sokan írják, hogy az egyik legjobb prémium hajó a mai napig.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
LK
addikt
válasz CactuS #48286 üzenetére
Kiemelnék egy hajót: Duca d'Aosta
Nemrég találtam ezt a gyöngyszemet a hajóim között. T6 ban 70-80k átlag, csatákat lehet vele lehozni. 12km torp, conseal alacsonyabb....
Magasabb tierben, vesztes meccsen is plusszos, 60k dmg minimum garantált.
Egyszer egy Bismarck üldözött 12-ről, és megöltem. Nem hittem el.Torp-égetés-torp. Rohadt jól manőverezhető ,defAA, Hydro, spotting repcsi, nagy sebesség és fordulékonyság. Élvezet vele a vesztes meccs is. DD-ket HE-vel nyírom, CA-knak AP-vel instant CIT.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #21346560 #48288 üzenetére
Én még az élvezem részben vagyok, bár reméltem, hogy 15kból kijön majd egy Jean Bart B, de nem így lett, ez csökkent az élvezeti faktoron.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Ez sima tech tree hajó? Mert elég jónak hangzik, túl jónak is.
Kicsit tényleg olyan meh ez a BF, baromi drága a többi hajóhoz képest a JB B, pedig nagyon sok jót olvastam róla. Black massachusetts pl: csak 9k, ahogy a Tirpitz B is.
-
Kelvin
őstag
válasz CactuS #48290 üzenetére
"Black massachusetts pl: csak 9k, ahogy a Tirpitz B is." Valamint 2500dubit visszakapsz küldi után. A Massa pedig kikerül a shop-ból pár hónap múlva, szerintem nem rossz vétel. Küldikkel pedig bezsákolhatsz elég sok Black F ládát ahogy nézem, azokból is nyithatsz hajót, akár Jean Bart B-t.
Runo: Az ember idővel ráun mindenre, ha normálisan játszol meló, család mellett szórakozásból jó pár év van benne. Azonban ha valaki napi 10-50 csatát lenyom, hajhássza a win rate és egyéb teljesítmény mutatókat az gyorsabban megkeseredik, beleun. (minél több csatád van annál inkább konvergálsz az 50% felé, ez sokaknak furcsa és úgy érzik összedől a világ mikor egyre nehezebben tartják a vért izzadva megszerzet wr-t )
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kelvin #48292 üzenetére
Igen, csak sok helyen olvastam, hogy a JB milyen jó hajó kredit meg xp farmra és volt is 15k dubim, hogy majd megveszem, de azért eléggé fölé lőttek árazásban. Ládából nem reménykednék, hogy nyitok, nem vagyok ilyen téren szerencsés fickó.
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz CactuS #48293 üzenetére
Szerintem lazán benne van a pakliban, hogy nyitsz valamit. Azt várd meg mindenképpen szerintem. Én tuti nem adnék ki egy hajóra annyi pénzt (16-19k), majd veszel szénből Tier 9-10-es hajót ami ugyanolyan jó kredit farmra. Elég gyorsan összegyűlik rá, főleg a karácsonyi snowflake event-el. Abból a dubiból pedig vegyél 180 nap prémet, többet segít mint bármely prémium hajó.
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
LK
addikt
válasz CactuS #48290 üzenetére
Prém. De figyelmeztetlek, iszonyatos munkás vele a játék, de cserében garantáltan nem unalmas. Magasabb tierben HE+spotting+support, saját tierben mehet vele az agreszzívoskodás . Nem könnyű vele játszani, csak baromi hatékony.
Massá-t mindig is meg akartam venni, majd ránézek. Azt sem tudom csak dubiért vagy szénért van-e. Megnézem este.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kelvin #48294 üzenetére
Ennyit én sem adnék érte szívesen, ha őszinte akarok lenni. Lehet a ládákat megvárom, aztán ha nagyon nincs semmi, akkor max egy Massát vagy valami kisebbet bezsákolok.
-
cheatergs
senior tag
válasz CactuS #48286 üzenetére
Agyvérzés nincs pve-ben (nekem pvp-ben se volt), pláne, h alkalmanként lépek már csak be. Viszont kriminális hulladék az a fele is, ami jelzi, h a wows nem játék, csak időtemető (rosszabb esetben pénz- is); mert élvezni nincs nagy mit benne.
Ezen a cuccon max. az segítene, ha kikerülne a forráskódja.
Mindig minden mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest