Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz Kucsek #25114 üzenetére

    Huha de megmondtad :DDD

    "Már ne is haragudj de minek erőlteted ami nem megy"
    Már csak az kéne, hogy erőltessem.
    Még a végén aranyeret kapnék.

    "Annak aki kilép a csatából szoktuk küldeni a sportszerűtlen viselkedésre vonatkozó report-ot."
    Én meg azoknak szoktam ezt küldeni, akik a saját csapattársat lövik, torpedózzák, nálam az a sportszerűtlen játék, viselkedés.

    "Akkor is kitartok, ha már minden veszett, Kredit+Xp +Kill mindig lehet benne. Arról nem is beszélve, hogy magamat nem köpöm szembe. Amibe belekezdek, befejezem, vagy így vagy úgy."
    Tudod amikor látom a matchmaking monitor összeállítást nem nagyon van kedvem bármihez is, ott látom hogy a csapat mekkora ász, vesztes kredit, xp egy tier 10-ben -100.000 vagy -200.000. Ezek a meccsek az első 3-4 percben eldőltek, az összes dd-nk halott volt, ellenél maradt még 5, 23km-ről rájuk lövöldözni bb-vel megfizethetetlen, úgy kúrnak ki ahogy akarnak. Jön rád még a két cv és Nu pogodi.

    "Ha nem tetszik a szopatás javasolnék egy uninstall-t. Nem kell a Tomato szakosztályt erősíteni, vannak elegen. Bár mondjuk a tier5-6 a legrosszabb, agyhalál a köbön."
    Nekem a tier 5-6 seal club, dehogy a legrosszabb, tény egyedül kell megnyerni, nekem eddig bejön pont ott vannak a legjobb hajóim, dev strike a köbön, kredit, xp bőséggel.
    Nem én verem a fejem a falba :N

    Chabe89: Én mondtam, majdnem ez a leosztás volt egyfolytában csak egyel kevesebb dd-vel csak itt az aktuális admirálisok, megakarják váltani a világot.
    Tudom én hogy szar, ha kilép az ember, de én nem fogom magamat idegállapotba hozni ezen a foson, a legnagyobb spíler sem tud itt mit kezdeni.

    [ Szerkesztve ]

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák