Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz #65675776 #17929 üzenetére

    Okés ;) hát érezni is a játékban ezt a gyengeséget(meg ugye ahogy a wg gondolja), gyakorlatilag egy leander is ha elkap oldalt, szépen tud behasítani ami azért röhej. Még szemből is kapok néha citet a Nagatoval, nagyon taktikus hajó. Szoktam is kapni az ívet hogy menekülök meg gyáva vagyok :DDD csak taktikusan fordulok tüzelek nem mutatom oldalam, megvárom míg lövegek megint irányra állnak és újra, jó kis szögeléses játék, ennyit még egy hajóval sem dolgoztam mint ezzel.

    A másik amit a kolléga írt, igen ezt én is észleltem 410-es löveg átmegy nem sebez, citet nem ad olyan hajóknak, amik egy sorozatból bumm-nak kéne lenni. Egy gneise-t nem tudtam kiszedni toprját is kikerültem maradt 1-2-ezer élete én meg kakukk. Pedig mit kapott felépítményre pfff.
    Ilyen 4-5-ezreket ad be találatnak a többi átmegy vagy lepattan bármiről. Valamit kéne kezdeni a japó hajókkal is ha már a többit ilyen szépen erősítik.

    Ray: nem kaptál te játék közben elégedettségi felmérést? :D nekem általában utána ha párszor bemondom hogy extreme dissatisfied érdekesen alakul a játék. Áh nem ettől van, egyszerűen jó teameket kaptál ki vagyis kevésbé rosszakat :U

    [ Szerkesztve ]

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák