Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Solt-

    veterán

    Üdv Urak!

    Tegnap megérkezett az Asus N12 D1, és az N14-s adapter. Nem vagyok elájulva a wifi jelerősségüktől, de most abból indulok ki, hogy én csináltam rosszul valamit.

    A D-Link DHCP része ÍGY néz ki. A router 1-s LAN portjából megy a kábel az N12 WAN portjába. Az N12 1-s LAN portjából pedig az IPTV-be.

    D-Link routeren tiltottam a wifit, az N12-n engedélyeztem, beállítottam... megy a wifi is, az iptv is, DE! :)

    - A két nagy antenna ellenére gyenge a wifi jelerőssége. Kb ÍGY néz ki a ház alaprajza. A fentebb leírt beállításokkal három falon át a D-Link erősebb jelet produkál, mint az N12 a nappaliból. Ha az adaptert az ajtóba teszem, akkor 100% a jel, viszont egy fal és egy pár centis pozdorja ajtó miatt kb 60%-ra csökken.

    - Az N14-s adapter drivert telepítettem, csatlakoztattam az eszközt. ( A 722N-t addig kihúztam ) Első kattintásra tökéletes, majd a következőnél már iszonyatosan belassul a net. A hibaelhárítás azt írja, hogy a proxy beállítások nem tetszenek neki. Ha kilövöm a "beállítások automatikus észlelését", akkor már nem jön a proxys hiba, viszont a net indokolatlanul lassú. Kihúzom az N14-t, csatlakoztatom a 722N-t, és minden tökéletes ugyanazokkal a beállításokkal.

    Várom az ötleteket... :)

    www.smart-bus.hu

Új hozzászólás Aktív témák