Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyurika_

    csendes tag

    sziasztok!

    Wifi Routert szeretnék venni és a következőkben szeretném a segítségetek kérni: van egy samsung smart tv-m és egy wd külső USB hdd-m. a cél az lenne, hogy ne keljen ki be húzkodni és pakolgatni a hdd-t, ezért arra gondoltam, hogy vennék egy USB portos routert és megosztott tárhelyként használnám a hdd-t. ha van egyszerűbb megoldás erre akkor szóljatok légyszi.

    szerintem usb 2 elég lenne, simán visz mindent a tv ezen a sebességen (és ahogy olvasgattam usb 3-as routereknél általában problémák vannak). a netem 120 mb/s-os. Wifi-t használnám ha van rá mód a TV és a router illetve később a PC és a router között is (van olyan nagy sávszéllessége mint az usb2-nek?). mire kéne odafigyelnem, dlna media routernek kell lennie vagy elég ha van rajta usb port? van esetleg konkrét modell amit tanácsolni tudnátok? 15 körüli összegre gondoltam (kb ennyiért már láttam usb-s routert.).

    alternatívaként, van egy a T-től kapott cisco epc3925-ös modem/routerem amin van usb port de a tag aki beszerelte azt mondta , hogy az le van tiltva, nem tudom h van-e esetleg arra mód, hogy azt használhassam.

    És egy utolsó kérdésem is lenne: Milyen router specifikáció után kell keresnem ha azt szeretném h legyen torrent ui a routeren?

    Előre is köszönöm a tanácsokat.

Új hozzászólás Aktív témák