Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _ak_

    addikt

    Elhamarkodott voltam. Bár a kmp nem sír a fájl miatt, ettől függetlenül nem tudja lejátszani a videókat, pedig amikor bemásoltam a fájlt, akkor 1et elindított, én utána be is zártam, de most h megint megpróbáltam, ua. hibajelenség előjött, megnyitja a videót, de nem kezdi el lejátszani, beállítja a méretet és ott kb. meg is fagy sem alt+f4, sem stop, semmire nem reagál..

    Morden24: én másik fájlt kaphattam, mert a ami nálam van az 399kb, amit a képen mutattál az 586kb, akkora mint amekkorát kali küldött.

    Azt sikerült kiszűrnöm, h nem a system32 mappában lévő fájlra reagál, hanem a sysWOW64-ben lévőre. Egyszer olvastam, h mi a különbség a 2 közt, és az is rémlik, h a 32 bites fájlmenedzserek nem bírnak rendesen különbséget tenni köztük.

    Lehet, h a system32-ben lévőbe 64bites a sysWOW64-be 32bites dll-ek vannak?

    Morden24: mivel én is angol 64bites sp1es vistát használok (amúgy nem hiszem, h köze lenne a nyelvhez), ezért megkérhetlek, h még1szer küld le a fájlt? Vagy 64bites fájlmenedzserrel vagy sajátgépből, nézd meg mind2 mappát és benne lévő msvcp60.dll-eket külön-külön el tod küldeni? Ha ez után sem sikerül, akkor megyek kmp fórumra sírni..

    [ Szerkesztve ]

    Let's begin, de gozaimasu!

Új hozzászólás Aktív témák