Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz #54072192 #97845 üzenetére
Nagyon köszönöm segítséged, mert sikerült a legutóbbi frissítést eltávolítani, így pedig belépnem.
A következő alkalmazások vannak telepítve: Adobe Flash Player, AMD processzor driver, AVG AntiVirus Free, Brother nyomtató driver, CCleaner, IrfanView, Java 8 Update 201, Microsoft Keyboard and Mouse Center (billentyűzet és egér driver), Microsoft Office 365, Open-Shell, Total Commander, TrueCrypt és Twonky Server.
Az egyedüli alkalmazás, ami a kinézetet – start menüt – megváltoztatja az az OpenShell.
Az egyedüli optimalizáló alkalmazás a CCleaner.A frissítés után arra lettem figyelmes – amikor még nem tudtam belépni –, hogy folyamatos HDD használatot jelez a számítógépházon lévő LED. Most, hogy bejelentkeztem már egyértelmű, hogy miért: a Windows újra szinkronizálja a merevlemezeket.
Van kettő darab teljesen egyforma merevlemez a gépben. Ezeken vannak az adatok szoftveres tükrözéssel (a rendszer egy külön SSD-n). Azaz, a mirror raid-et nem az alaplapi chipset, hanem a Windows 10 végzi. Szinkronizálást csak a tükrözés kialakításakor csinál egyszer a rendszer (vagy HDD cserénél). Most mégis szinkronizál, mintha most alakította volna ki a tükrözést.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest