Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz King Unique #60755 üzenetére

    Nagyon régen volt már az a felhasználó létrehozás, elfelejtettem. Bár fentebb írtam a képes dolgot, tehát sejtettem, hogy az már átkerült. Lényeg a lényeg, hogy a 8.1 még nem akarta olyan mértékben kitépni az ember kezéből az irányítást, és kicsit kevésbé volt skizofrén. 10 alatt a két legnagyobb visszalépés a fájltársításos mizéria és a Windows update. Mind a kettő sokkal jobban volt megoldva Vistától 8.1-ig.

    Nekem még mindig 1607 van, előbb utóbb frissítek, erre már nincs erőm hogy fejben tartsam, nekem az lesz a 10 ami előttem van, bocs.

    Össznépi rinyálás más kérdés, de ha normálisan átkerül minden a gépházba, akkor relatíve kevés értelmes ok lesz rá. A megszokáson kívül.
    Vezérlőpult meg még sokáig maradni fog a custom cpl-ek miatt, csak szép üres lesz. A kompatibilitás őrzése a rákfenéje az egésznek.

    (#60756) Doky586: tőled tanultam Mester. Álszentségnek érzem ezt a te szádból, te hogy gondolod? Sajnos az ilyen kommentek nem fogják helyrehozni a renomédat, ahhoz keményebben kell dolgozni.

    A kettőnk között az a különbség, hogy te bárkit elküldesz a vérbe ha olyanod van, én meg csak azt, aki akadályozza a normális munkát. DarkFater-féle ezo számtech nem biztos, hogy előreviszi a probléma megoldását.

    (#60757) tescodr: sokat nem tudok mondani egy restarton kívül. Speedtest szerint egyébként rendben van a sebesség? Legrosszabb esetben KB szám alapján letöltöd böngészővel és felteszed. Lehet majd más tud választ adni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák