Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Sztyepadzso #127070 üzenetére

    "-A DVD olvasó ki lett véve. -Volt nagy sírás..."
    Pedig az a macskának is szokott tetszeni, Youtube tele van vele, amikor püfölik a CD olvasó tálcáját, meg a nyomtatóból soronként kiugráló papírt :)

    Power gombbal kapcsolatos utolsó élményem az volt, hogy amíg az üres PS2-es billencs volt a gépemre dugva, addíg a ház elején lévő Power gombbal nem tudtam kikapcsolni a gépet. Abszolúte nem csinált rá semmit, mintha a másik vége be sem lenne kötve az alaplapra.
    Ez azért érdekes, mert Win7 alatt ez tökéletesen működött, de az első Win8-assal már nem, és azóta sem tudom a gépet kikapcsolni, ha PS2 billentyű van a gépemre kötve.
    Pedig azóta lett cserélve ház, alaplap, processzor, Windows is volt már alatta újra rakva. Különböző Insider verziókat próbálgattam, de ez már úgy látszik, így maradt.
    Eleinte azt hittem, valami nagyobb szarság van, de amikor billentyűzetet cseréltem (az öreg PS2-est cseréltem egy nem sokkal fiatalabb, de USB-s billentyűre, akkor a probléma megszűnt)

    Na, de, hogy értelmesebb dolgot is írjak, a tegnapi WU után megdöbbenve tapasztaltam, hogy fél óra tétlenség után elaludt a gépem!
    Lehet, hogy csak valami ideiglenes dolog miatt, lehet, hogy egy bug miatt :) nem fut az MSOCovorker, de alszik a gép, ahogy kell .
    Hát, ha még az Orico USB3 HDD házam is megjavulna, lenne nagy boldogság...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák