Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • a1200

    aktív tag

    1-- Értem hogy max. 50 böngészőlappal (ennyi kb. 2 GB RAM-ba is elfért) elég a mostani hardverem 32 bites W8-hoz, de ennyi lapnál többet kell kinyitnom. Eddig is azért kellett 2-szer is RAM-ot bővítenem, mert elfogyott a sok lap kinyitása miatt.

    2-- Ha nem lesz értelmes megoldás, akkor marad így minden, még 3-4 évig biztosan jól lehet használni az XP-t is, semelyik oldallal sincs gondom Mozillával, még jönnek a havi frissítések, ki tudja meddig.
    Amúgy a magyar, stb. felhasználók kb. fele még mindig XP-t használ pont Mozillával.

    2a-- Nézzétek meg, hogy mennyivel több RAM-ot eszik az IE10, mint a Mozilla. Ugyanazt a 15 lapot nyissátok ki 1 böngészőben mindkettőre, és nézzétek meg a RAM foglalást. Ezt megtehetitek Operával, Chrome-mal (minden lap külön task lesz), Safarival is. A Mozilla eszi a legkevesebb RAM-ot.

    2b-- Gondolom a 29196 10a-ban megírt kb. mit akarok venni konfigra is felmenne az XP 32. Vagy nem?

    3-- W8-ra is jönni fognak szervízcsomagok, mikor jön az 1.? W7-re volt már?

    4-- Amúgy meg nem azért írtam 1 órán át a 29210-est, és a többit is, hogy felületes válaszokat, visszakérdezést, kioktatást, hülyének nézést kapjak.
    Nem haszontalan szemét, meg pornó, stb. lapokat tartok nyitva, hanem fontosakat.

    4a-- Ha nem minimálbért, hanem havi 200-300e nettót (mint itt páran) keresnék, nem szarakodnék egy 2001-es oprendszerrel, nem 5 évente cserélném le a komplett PC-met, hanem 1 évente cserélném, ahogy letelik az 1 éves gari, és az OS-t is mindig frissíteném, ahogyan lehet. Egy 1 éves gép alkatrészeinek az ára még nem esett le az ötödére (mint nálam), csak a felére-harmadára, jobban is megérné, kevesebbel kéne kipótolni az újhoz.

    5-- Mindenre kérem a választ, azért írtam sok munkával.
    Sweet Lou 6 válaszát is várom.

    6-- A NIS-re még mindig jönnek a frissítések, miért lenne elavult?

    7-- Nem fogok mindent külön topikba megírni, mert aki ért a W8-hoz, az a többihez is ért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák