Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brd

    nagyúr

    válasz a1200 #29123 üzenetére

    1. 64 bites OS-hez 64 bites driverek kellenek. A NIS-ből is 64 bites kell, mert az is telepít drivert (az összes, valamit is érő hasonló védelmi program csinál ilyet).

    2. Úgy, hogy már elég régóta vannak a Windowsnak beépített driverei, amelyeket be is állít az általa felismert hardverekhez. A telepítés egyik jelentős része az, hogy megpróbálja felismerni a gépben lévő hardvereket.

    3. Nem lehet minden kivételt leírni, és ha jól emlékszem, ott a programfuttatásról volt inkább szó. Igen, ha nincsen valamihez 64 bites driver, de 32 bites van, akkor a 64 bites erős hátránnyal indul, jól látod. ;)

    4. Passz, gondolom, sír majd, meg leállítja magát, bizonyos, indítás óta eltelt idő után, ahogy eddig, majd valaki, akit ez érdekelt, és elolvasta, leírja.

    5. Pl. Classic Shell, de ez mást is csinál. Viszont direkt program is van erre, keress rá itt a topicban a "metro" szóra, az utolsó 3 napi hozzászólásokban, valahol ott lesz közte a neve.

    6. Videokártya/monitor beállításai, pl. színséma, esetleg ClearType hangolása. Kérdezd a M$-ot, hogy miért nem úgy van alapból beállítva, ahogyan eddig. Én is szeretném tudni. ;)

    7. Nem az a lényege, hogy 64 bites programokat futtass csak, hanem az, hogy 4GB-nál több RAM-ot is tudj használni (és hogy tudj 64 bites programokat futtatni :D ).

    8. Ez a fő lényege. Ill. ha megfelelően készítik el az adott programot, akkor a 64 bites verziója gyorsabb is lehet.

    9. Szerintem nem igazán, csak abban az esetben, ha később újratelepítés nélkül akarod másik gépre átvinni ezt az OS-t.

    The only real valuable thing is intuition.

Új hozzászólás Aktív témák