- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
válasz
Ősember #1937 üzenetére
fú már késő van, de firebug ott sortöréseket lát, és mivel ez nem egyezik azzal amit firefoxban meglehet nézni, ergó biztos valami helytelen a kódban.
megnéztem validatorral
van benne sok olyan amit csak hülyeségből írt ki, de pl. rögtön a jelmagyarázat előtti csík a hr rosszul van lezárva:
<hr size="2" color="black"> a végére /> kell.Nem néztem végig az összeset, de ezeket érdemes megnézni, mert ilyenek miatt lehet hogy rosszul építi fel a html-ből az oldalt a böngésző, ha valami rossz lezárás vagy elírás miatt összecsúszik a kód egy része.
(DW beépített nézőkéje meg sokszor csalóka, van ami ott szétesik és minden böngészőben jó, és fordítva)
ui: sőt biztos egy ilyen lezáró miatt elcsúszott a kód, mert a végefelé rengeteg olyan link lezárást talált ami nincs nyitva
"Opening and ending tag mismatch"... -
REDeath
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #1934 üzenetére
nah akkor azért nagyjából jól sejtettem
köszönöm!
-
REDeath
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #1932 üzenetére
az oké, de itt prohardveren mégse kell semmit engedélyezni a reklámokra kattintva. ezt hogy érem el?
-
REDeath
őstag
üdv
olyan kérdésem lenne, hogy ha bannereket akarok tenni egy oldalra, hogy kell úgy beilleszteni egy flasht, hogy annak a getURL parancsára el is menjen a címre, ne pedig feldobja az üzenetet hogy a beállításoknál ez meg az kell a falshpalyerben...
pl mint itt itcafen meg ph-n is a hirdetések..
előre is kösz,
Bálintui1: lehet hogy annyi a titka, hogy localhoston dobaj csak fel, és rendes tárhelyen nem is kérdi? (ezt holnap/ma meg is nézem hátha...)
ui2:
php paraméterátadásnál, pl. ha egy flash fejlécre katitntva a kezdőlapra kell meni, tehát marad domainen belül a cím, akkor nem kérdez ilyeneket, ezért gondoltam az ui1-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest